Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 163
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2021-01-19 18:18:39
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty Super, dobre wykonanie rozmiar zgodny z opisem. Polecam
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2021-01-19 18:15:53
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, dobre wykonanie. Szybka przesyłka, polecam.
Beżowe botki kowbojki na szerokim słupku Casu J20X7/G
Opublikowany: 2021-01-18 22:38:36
Recenzent: Czarna....
Ogólna
Styl
Jakość
Buty naprawdę wygodne i super wyglądają.. Mega... Jestem zadowolona bardzo
Białe buty sportowe sznurowane Casu 201C/WR5
Opublikowany: 2021-01-18 21:33:58
Recenzent: uczciwy
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładny wzór i nie drogi.
PÓŁBUTY CASU MSD2751L
Opublikowany: 2021-01-18 11:43:24
Recenzent: Jerzy
Ogólna
Styl
Jakość
Mój ulubiony półbut od kilkunastu lat. Niestety coraz trudniej go kupić...
Czarne czółenka na obcasie niskim Casu CF-35
Opublikowany: 2021-01-17 18:31:28
Recenzent: Jadzka
Ogólna
Styl
Jakość
Kupilam czolenka rozmiar 35 kupilam 4 pary jestem bardzo bardzo zadowolona rozmiar idealny wygodny polecam
Stalowe sandały metaliczne płaskie z nitami Casu S19X6/PE
Opublikowany: 2021-01-17 10:17:37
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Mam ich już dwie pary i jestem mega zadowolona.
SZPILKI SZYDŁOWSKI 1177
Opublikowany: 2021-01-16 21:18:54
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Najpiękniejsze buty, jakie kiedykolwiek nosiłam!
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z frędzlami Casu G19X33/B
Opublikowany: 2021-01-12 16:36:31
Recenzent: olaso
Ogólna
Styl
Jakość
fajne polecam
Czarne botki kowbojki na szerokim słupku Casu J20X7/B
Opublikowany: 2021-01-09 14:54:05
Recenzent: Patrycja
Ogólna
Styl
Jakość
Jakość i fason znacznie przewyższają cenę! Buty bardzo wygodne.
Czarne botki Casu na szerokim słupku z gumkami po bokach G20X15/B
Opublikowany: 2021-01-07 10:35:35
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super, bardzo wygodne, świetnie wyglądają, dla stóp raczej wąskich
Beżowe botki workery na platformie z gumkami po bokach Casu G20X19/BE
Opublikowany: 2021-01-06 09:02:41
Recenzent: GosiaP
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są świetne. Spełniają moje oczekiwania. Są lekkie wygodne zgrabne. Starannie wykonane.. jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Granatowe botki na słupku Casu G19X24/N
Opublikowany: 2020-12-31 17:24:20
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt zgodny z zamówieniem,bardzo szybka dostawa (2 dni),ogólnie jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.
Granatowe czółenka Casu na szerokim ozdobnym słupku polska skóra 4032
Opublikowany: 2020-12-30 21:08:58
Recenzent: Urszula
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne, wygodne, do spodni, do sukienki. Wykonane z dobrej skóry.Rozmiar zgodny z tabelą. Normalnie powinnam mieć 38,5 , tu wzięłam 39 i rozmiar trafiony. Polecam, bo to naprawdę fajne buty.
Beżowe buty sportowe wsuwane Casu 20P5/M
Opublikowany: 2020-12-30 20:52:15
Recenzent: Renia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetne wygodne i kolor jak na zdjęciach
Czarne śniegowce mukluki emu Casu K-1A
Opublikowany: 2020-12-29 19:02:22
Recenzent: Kama
Ogólna
Styl
Jakość
Super
Kremowa torebka z frędzlami Casu AC-108
Opublikowany: 2020-12-29 07:52:01
Recenzent: Rene
Ogólna
Styl
Jakość
Torba jest rewelacyjna z wyglądu może niezbyt duża jednak bardzo pakowana. Cała jest bardzo starannie odszyta. Żałuję, że nie mogę nigdzie kupić jeszcze jednej w tym samym kolorze i szkoda, a może firma Firma Casu wznowi jej sprzedaż. Pozdrawiam
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z frędzlami Casu G19X33/B
Opublikowany: 2020-12-28 07:29:48
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Mega .Polecam te kozaczki. Eleganckie wygodne niedrogie. Błyskawiczna wysyłka. Napewno jeszcze zrobię tam zakupy.Polecam
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z frędzlami Casu G19X33/B
Opublikowany: 2020-12-26 21:56:27
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem mega zadowolona. Rozmiar 41 odpowiedni. Wygodne i eleganckie. Napewno zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie . Polecam.
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z frędzlami Casu G19X33/B
Opublikowany: 2020-12-26 21:52:32
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, eleganckie . Jestem zadowolona. Rozmiar 41 odpowiedni .Bardzo dobry kontakt .Napewno wrócę do tego sklepu.Polecam.
Czarne śniegowce mukluki emu Casu K-1A
Opublikowany: 2020-12-26 07:14:35
Recenzent: Mil
Ogólna
Styl
Jakość
Super
Czarne trzewiki workery sznurowane z ozdobnym suwakiem nity klamra Casu J20X3/B
Opublikowany: 2020-12-22 21:38:14
Recenzent: Patrycja
Ogólna
Styl
Jakość
Są świetne pod względem wykonania jak i wizualnym . Polecam
Czarne trzewiki workery sznurowane z nitami Casu J20X2/B
Opublikowany: 2020-12-13 20:33:09
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Czarne trzewiki workery są naprawdę ładne i wygodne
Czarne botki trzewiki na wysokim słupku sznurowane Casu G20X9/B
Opublikowany: 2020-12-12 19:12:04
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i piękne buty.
Czarne kozaki za kolano na słupku Casu D18X12/B
Opublikowany: 2020-12-06 18:40:59
Recenzent: Justyna
Ogólna
Styl
Jakość
Kupiłam te kozaczki i jestem bardzo zadowolona buty wygodne, cholewka dobrze trzyma nogi (nawet w rajstopach) materiał miły i wygodny. Wysyłka ekspresowa. Polecam !!
Czarne kozaki na słupku z ozdobnym marszczeniem Casu J20X10/B
Opublikowany: 2020-12-05 11:25:15
Recenzent: Zuza
Ogólna
Styl
Jakość
Buty prezentują się bardzo ładnie. Do sukienki, spódnicy super. Rozmiar zgodny z tabelą.
PÓLBUTY HELIOS 712
Opublikowany: 2020-12-04 14:37:04
Recenzent: wq
Ogólna
Styl
Jakość
śliczne wygodne takie miałam i jeszcze bym chciała. Czemu takich już niema.
Niebieskie kapcie Raweks błyszczące na rzep z gwiazdkami Dorotka D52
Opublikowany: 2020-12-04 10:46:55
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dużo ładniejsze niż na zdjęciu. Gwiazdy lekko połyskują różowo. Córka bardzo je lubi.
Granatowe kapcie Raweks na rzep Tomek T9
Opublikowany: 2020-12-04 10:45:06
Recenzent: Pola
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i łatwe do założenia.
Czarne botki trzewiki na wysokim słupku sznurowane Casu G20X9/B
Opublikowany: 2020-12-01 22:49:24
Recenzent: Fuksiara
Ogólna
Styl
Jakość
Buty przepiękne i super sie prezentują. Rozmiar zgodny z podanym w ogloszeniu. Polecam!
Czarne kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2020-12-01 09:51:08
Recenzent: BIEDRONKA
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki są super. Pasują i do spódnicy i do spodni. Właśnie zamawiam je ponownie, bo te obecne się już znosiły.
Czerwone botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2020-11-28 22:41:54
Recenzent: Ewka
Ogólna
Styl
Jakość
Elegancki i bardzo wygodne. Pięknie wyglądają w nich nogi. Jetem bardo zadowolona z zakupu i polecam jak najbardziej.
Czarne botki kowbojki na szerokim słupku Casu J20X7/B
Opublikowany: 2020-11-28 15:37:03
Recenzent: Wiola
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo się cieszę z zakupu buty wygodne solidnie wykonane. Polecam przesyłka szybka polecam sklep
Beżowe botki kowbojki na szerokim słupku Casu J20X7/G
Opublikowany: 2020-11-23 20:28:03
Recenzent: Agatha
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne. Nie chodzę w wysokich butach, ale te polecam.
Różowe botki Casu na niskim obcasie wzorek 366
Opublikowany: 2020-11-22 16:16:56
Recenzent: Renaw
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne i wygodne , chociaż ciężko się dopatrzeć, że to kolor różowy.
Botki Sergio Leone z ozdobnym suwakiem brązowe BT503
Opublikowany: 2020-11-17 15:32:28
Recenzent: Kina
Ogólna
Styl
Jakość
Super
Granatowe botki płaskie z ozdobnym suwakiem Casu G20X7/N
Opublikowany: 2020-11-17 15:28:04
Recenzent: Kina
Ogólna
Styl
Jakość
Pierwsze wrażenie mega wygodne i piekne
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2020-11-16 14:21:26
Recenzent: Dara
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super, ładne wykonanie, rozmiar się zgadza, wygodne (:
Czarne botki trzewiki na wysokim słupku sznurowane Casu G20X9/B
Opublikowany: 2020-11-12 08:30:06
Recenzent: ANIA
Ogólna
Styl
Jakość
Zakup tych butów to strzał w 10. Mega wygodne pięknie wykonane i prezentują się pięknie na nodze , gorąco polecam
Kozaki Sergio Leone na niskim obcasie z elastyczną cholewką granatowe KZ205
Opublikowany: 2020-11-09 21:01:17
Recenzent: Relania
Ogólna
Styl
Jakość
Ładny kolor Wygodne i elegancko leżą na nodze
Kozaki Sergio Leone za kolano na niskim obcasie z elastyczną cholewką camelowe KZ281
Opublikowany: 2020-11-03 10:57:52
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są piękne stylowe, idealnie przylegają do stopy, do łydki, noga wygląda jak milion dolarów :-) Jestem mega zadowolona :-)
Szare kozaki Casu na wysokim obcasie G20X16/G
Opublikowany: 2020-10-30 16:53:57
Recenzent: Margaret
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaczki rewelacja! Kolor szary ciemnawy, ale bardzo ładny. Rozmiar 38 to naprawdę 38. Bucik wąski... na szczupłą stopę, ale noga wygląda za to bardzo zgrabnie. Góra kozaków lekko szeroka. Półokrągłe zakończenie dodaje sznytu! Obcas stabilny. Pilecam z czystym sercem. Ja już myślę o czarnych... KUPUJCIE!
Zielone botki Casu na szerokim ozdobnym słupku G19X25/GN
Opublikowany: 2020-10-28 08:40:10
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne i wygodne
BOTKI GINO FABIANI 1090/5
Opublikowany: 2020-10-21 12:25:41
Recenzent: agata
Ogólna
Styl
Jakość
polecam są bardzo wygodne
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2020-10-21 06:36:20
Recenzent: LILA
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne kozaki. Nie ma problemu z zapięciem nawet na grubszych łydkach. Polecam
Szpilki Casu 5440
Opublikowany: 2020-10-20 15:12:50
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Szpilki sa pieknie wykonane! Mega wygodne stabilne polecam !!!
Szare botki na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 271
Opublikowany: 2020-10-18 21:32:18
Recenzent: Gonia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki są super, kolor jak na zdjęciu, z reguły noszę 40 zamówiłam 41 są idealne, dobre wykonanie.
Czarne kalosze sztyblety Casu YJ-19
Opublikowany: 2020-10-14 14:10:58
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Kaloszki są super!!!! POLECAM
Beżowe czółenka ślubne na platformie Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2020-10-12 17:02:33
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem mile zaskoczona
Różowe buty sportowe sznurowane Casu 204/25M
Opublikowany: 2020-10-12 12:14:06
Recenzent: Mama
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super wygodne i świecą
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 163