Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 161
Czarne sandały płaskie z łańcuszkiem i ozdobną klamrą Casu K19X4/B
Opublikowany: 2020-08-11 22:41:43
Recenzent: Agusia
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki super! Na pielgrzymkę można by w nich iść. Dawno nie miałam tak świetnych butków - nie obcierają- nie odparzają a kursuję w nich od rana do wieczora. Gratuluję produktu
Różowe czółenka na słupku peep toe ze skórzaną wkładką Casu N20X3/BE
Opublikowany: 2020-08-11 19:45:53
Recenzent: bogumil1asia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty idealne długość wkładki mam 26 i kupiłam rozmiar 41 pasują idealnie
Granatowe sandały na słupku z zakrytą piętą paskiem wokół kostki ze skórzaną wkładką Casu ER20X2/N
Opublikowany: 2020-08-11 17:32:12
Recenzent: KM
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały bardzo ładne, zgodne z opisem ,rozmiarówka standardowa :)
Zielone baleriny Casu na ozdobnym niskim obcasie z odkrytą piętą polska skóra 4016
Opublikowany: 2020-08-05 20:21:56
Recenzent: Mimi
Ogólna
Styl
Jakość
Eleganckie w dobrym gatunku obuwie
Czerwone czółenka na słupku peep toe ze skórzaną wkładką Casu N20X3/R
Opublikowany: 2020-08-03 21:40:03
Recenzent: Hanna
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki i cena miła
Różowe sandały skórzane na ozdobnym szerokim obcasie Casu DS-346/A
Opublikowany: 2020-07-30 14:43:41
Recenzent: Majka
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały bardzo ładne, kolor piekny, szybka dostawa, rozmiar zgodny.
Beżowe sandały płaskie na rzepy Casu N20X2/BEE
Opublikowany: 2020-07-29 15:59:30
Recenzent: Anetta
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super-wygodne. Polecam. Szybka dostawa.
Szare sandały na słupku ze skórzaną wkładką Casu N20X4/G
Opublikowany: 2020-07-28 13:42:20
Recenzent: Krysieńka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super, ładnie podkreślają nogę. Do letniej sukienki idealne
Beżowe botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X26/LB
Opublikowany: 2020-07-27 18:26:21
Recenzent: Agnes
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne botki! Cena przyjazna! Wygodne..
Różowe sandały espadryle z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu A20X5/P
Opublikowany: 2020-07-27 14:25:55
Recenzent: Kas
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są super. Jedynie co, to jeśli ktoś ma szerszą stopę to radzę wziąć rozmiar większy butów. Ja mam długość wkładki 24.5 a borykam się z haluksami i niestety rozmiar 39 jest troszkę za ciasny, ale ogólnie wszystko na piątkę
Beżowe botki kowbojki ażurowe z ozdobnym wiązaniem na niskim obcasie Casu D20X25/T
Opublikowany: 2020-07-27 07:26:13
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buty, mięciutkie, świetny kolor
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 20P18/M
Opublikowany: 2020-07-24 19:18:00
Recenzent: zazdrosny
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo dobre polecam
Szare sandały na słupku zabudowane z gumką ze skórzaną wkładką Casu L20X5/G
Opublikowany: 2020-07-24 13:52:35
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Buty w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciu. Kolor szary jest bardzo delikatny, typowo letni. Solidnie wykonane i bardzo wygodne . Obcas w sam raz. Bardzo ładnie wyglądają na nodze. Pasują zarówno do spódnicy jak i spodni. Zamówiłam rozmiar 38, który noszę i pasują idealnie.
Beżowe sandały szpilki z zakrytą piętą ze skórzaną wkładką Casu ER20X3/BE
Opublikowany: 2020-07-24 11:16:57
Recenzent: lujka003
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo wygodne i eleganckie buciki, polecam !
Szare sandały na rzep Casu B9662
Opublikowany: 2020-07-24 04:19:15
Recenzent: Adam
Ogólna
Styl
Jakość
Szkoda, że nie ma tego modelu w mniejszych rozmiarach. Chciałbym kupić 43 i niestety nie mogę...
Beżowe sandały Casu na szerokim słupku ER20X1/BE
Opublikowany: 2020-07-23 12:25:11
Recenzent: Tere
Ogólna
Styl
Jakość
Buty cudowne!
Białe botki wiosenne ażurowe na szerokim słupku ze skórzaną wkładką Casu L20X7/W
Opublikowany: 2020-07-23 07:59:29
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są rewelacyjne :) Mam i białe i szare. A rozmiarówka jest tylko różnicą pół numeru, bo i 36 mi pasuje i 37 .
Beżowe sandały japonki płaskie Casu SN20X2/BE
Opublikowany: 2020-07-22 14:54:10
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Sandalki super na szczupla stope japonka trzyma stope i nie wypada a pasek podtrzymuje rowniez stpe na boki.jednak rozmiar trzeba patrzec w tabeli zanizony nosze 39 a tu wyszlo 41 szok.nie zaluje zakupu sa ladne wygodne i pasuja do codziennych stylizacji
Granatowe baleriny Maciejka skórzane z paskami na krzyż 01358-27/00-0
Opublikowany: 2020-07-21 22:33:25
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Najwygodniejsze baleriny jakie kiedykolwiek miałam na nogach!!!!
Koralowe baleriny skórzane z odkrytymi palcami Maciejka 03497-12/00-6
Opublikowany: 2020-07-20 17:01:42
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Przepiękne
Białe półbuty Filippo slip on skórzane z kolorową podeszwą DP1212/20WH
Opublikowany: 2020-07-19 07:59:30
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Dlaczego nie ma 39 szkoda są takie piękne pozdrawiam
Beżowe sandały Casu na słupku z paskiem wokół kostki ze skórzaną wkładką D20X9/BE
Opublikowany: 2020-07-17 14:29:41
Recenzent: Bogna
Ogólna
Styl
Jakość
Wysoka jakość A jak kupie i zacznę używać to o opiszę wiecej
Sandały Sergio Leone na słupku ażurowe żółte SK858
Opublikowany: 2020-07-13 20:38:16
Recenzent: malinka
Ogólna
Styl
Jakość
Rewelacja,jeszcze nigdy nie miałam tak wygodnych butów. Właśnie przymierzam się do zamówienia czarnych :)
Brązowe sandały płaskie z metalową ozdobą Casu RT20X3/BR
Opublikowany: 2020-07-11 18:53:56
Recenzent: Anet
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładnie się prezentuja - staranne wykonanie. Polecam.
Beżowe sandały skórzane z paskiem wokół kostki na szerokim ozdobnym słupku Casu DS-252/A
Opublikowany: 2020-07-11 13:14:39
Recenzent: Mała Mi
Ogólna
Styl
Jakość
Butki bardzo ładne , estetycznie wykonane , przesłane bardzo szybko , dziękuję
Czarne sandały płaskie ze skórzaną wkładką brokatowy pasek Casu S19X2/B
Opublikowany: 2020-07-10 12:13:17
Recenzent: Msrcik
Ogólna
Styl
Jakość
Ok
Baleriny Sergio Leone z odkrytą piętą czarne BL615
Opublikowany: 2020-07-10 10:35:52
Recenzent: Belinea6
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty,pierwsze od lat w których nie otarłam stop. Mimo wąskiego noska są baaaardzo wygodne i chodzenie mnie nie boli mimo wyrastającego paznokcia. Goraco polecam śliczne ,wygodne i niedrogie
Czarne sandały szpilki z zakrytą piętą ze skórzaną wkładką Casu ER20X3/B
Opublikowany: 2020-07-07 17:09:40
Recenzent: Izabela
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki są rewelacyjne. Bardzo wygodne i ładnie się prezentują. Rozmiar 40 taki jak noszę. Polecam wszystkim paniom.
Fuksjowe sandały na słupku z zakrytą piętą paskiem wokół kostki ze skórzaną wkładką Casu ER20X2/F
Opublikowany: 2020-07-07 06:36:07
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne, kolorowe buty. Odlotowe połączenie kolorów robi świetną robotý. Słupek jest wygodny. Ja jestem zachwycona.
Sandały Sergio Leone na niskim obcasie z zakrytą piętą z paskami na krzyż turkusowe SK837
Opublikowany: 2020-07-02 11:13:38
Recenzent: anna
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki b.ładne. Niestety nie na wąską stopę..
Beżowe klapki Casu z paskami na krzyż ze skórzaną wkładką i profilowaną korkową podeszwą H20X8/BE
Opublikowany: 2020-07-01 18:59:49
Recenzent: Lili
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki fajne nie sugerować sie podanymi wymiarami brać rozmiar taki jaki się nosi.
Różowe sandały espadryle z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu A20X5/P
Opublikowany: 2020-07-01 07:20:56
Recenzent: Asia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo polecam ten model butów. Wyglądają pieknie i sa super wygodne. Beda pasowac do każdej stylizacji. Zamówiłam roz. 41 i mimo informacji na stronie, buty pasują, choć moja stopa jest dłuższa niż długość wkładki :)
Szare półbuty Rieker 587B0-40
Opublikowany: 2020-06-28 15:35:19
Recenzent: Mariam
Ogólna
Styl
Jakość
Mam te buty.Są wyjątkowo wygodne.Szukam pary na zapas w rozmiarze 38, kolor szary.
Granatowe sandały płaskie z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu K19X16/N
Opublikowany: 2020-06-27 20:03:18
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne sandały, starannie wykonane.
Czarne klapki z klamrami ze skórzaną wkładką i profilowaną korkową podeszwą Casu H20X12/B
Opublikowany: 2020-06-26 12:21:23
Recenzent: Natalia
Ogólna
Styl
Jakość
Właśnie odebrałam moje klapki i moje pierwsze wrażenie nie dosc ze sa piekne to jakie wygodne jestem zadowolona :)
Białe buty sportowe z ozdobną sznurówką Casu 20H8/GO
Opublikowany: 2020-06-26 07:40:12
Recenzent: Ewcia
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty, wygodne, miękkie. Uwielbiam je! Sklep godny polecenia.
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 20O15/BR
Opublikowany: 2020-06-25 14:53:07
Recenzent: Magdalena
Ogólna
Styl
Jakość
Buty sliczne i wygodne:)
Kremowe sandały perła na szerokim obcasie Sergio Leone SK808
Opublikowany: 2020-06-25 10:09:57
Recenzent: Kaaska_a
Ogólna
Styl
Jakość
Buty pięknie prezentują się na nodze, bardzo wygodne, dobrze wyprofilowane. :)
Granatowe czółenka na słupku peep toe ze skórzaną wkładką Casu N20X3/N
Opublikowany: 2020-06-22 20:36:31
Recenzent: Asia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne. Polecam kupić, ale weźcie rozmiar większe :)
Różowe sandały płaskie z paskami na krzyż Casu K20X3/P
Opublikowany: 2020-06-22 08:52:55
Recenzent: GOSIA
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dokładnie jak na zdjęciu, dobra jakość wykonania, miękkie, bardzo wygodne. 2 raz zamawiam buty z Casu i 2 raz jestem zadowolona.
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 1457
Opublikowany: 2020-06-21 18:59:36
Recenzent: Ewcia
Ogólna
Styl
Jakość
Czarne lakierowane mam od ponad 2 lat. Są mega wygodne i wyglądają super
Sandały Sergio Leone na słupku z ozdobną gumką granatowe K867
Opublikowany: 2020-06-20 16:38:06
Recenzent: Iwa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super starannie wykonane. W pudełku dodatkowe fleki, bardzo wygodny, stabilny obcas. Trochę niedokładnie podano rozmiarówkę
Sandały Sergio Leone na słupku z ozdobną gumką granatowe K867
Opublikowany: 2020-06-20 16:35:17
Recenzent: Iwa
Ogólna
Styl
Jakość
Ogólnie super starannie wykonane zapasowe fleki bardzo wygodne Ale jednak rozmiarówka troszkę niedokładnie podana
Szare sandały na słupku ze skórzaną wkładką Casu N20X4/G
Opublikowany: 2020-06-19 10:56:44
Recenzent: Emilia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne i wygodne. POLECAM.
Różowe czółenka Casu peep toe na ozdobnym słupku ze skórzaną wkładką N20X3/P
Opublikowany: 2020-06-18 20:30:32
Recenzent: Gosia J
Ogólna
Styl
Jakość
Butki super wygodne, idealnie leżą
Zielone botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X26/G
Opublikowany: 2020-06-18 19:01:08
Recenzent: Zadowolona klientka
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam serdecznie zakupy na casu.pl, świetna jakość butów, wszystko zgodne z opisem, właściwa rozmiarówka
Rude sandały skórzane na koturnie na rzep Casu 0474
Opublikowany: 2020-06-17 22:04:30
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo udany zakup rozmiarówka typowa,buty wygodne z super fajną wkładką dla stopy,lekkie i solidne wykonane,zdecydowanie polecam. po 2 tyg.użytkowania.
Czarne sandały płaskie z paskami na krzyż Casu K20X5/B
Opublikowany: 2020-06-16 20:41:30
Recenzent: Patrycja
Ogólna
Styl
Jakość
Pierwszy zakup z tej strony i trafiony w punkt. Rozmiar odpowiedni, ładnie wykonane i dopasowane. Polecam!
Granatowe sandały Casu na ozdobnym słupku z zakrytą piętą paskiem wokół kostki ze skórzaną wkładką liście L20X1/N
Opublikowany: 2020-06-16 11:56:10
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki śliczne , super wykonane, niezbyt wysokie , rozmiar 39 standardowy , haczyk na zapinanie to duże ułatwienie polecam
Różowe sandały płaskie z gumką i metalową ozdobą Casu N19X6/P
Opublikowany: 2020-06-16 08:53:48
Recenzent: Buka
Ogólna
Styl
Jakość
Super
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 161