Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 116
Czarne botki na niskim obcasie z ozdobnym suwakiem i nitami Casu D18X16/B
Opublikowany: 2018-10-16 06:45:53
Recenzent: Teresa
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne botki, wygodne i modne.
BOTKI NESSI 883/N
Opublikowany: 2018-10-10 19:41:28
Recenzent: Sylwia Furmaniak
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i stylowe buty. z wysokiej jakości skóry. Polecam
Czarne półbuty skórzane wsuwane Casu M-2/10/140
Opublikowany: 2018-10-10 14:50:57
Recenzent: wiesław
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo wygodne no i cena jest przystępna polecam
Czółenka na słupku Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2018-10-10 01:27:51
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Doskonłe buty , cudownie się je nosi.
Czółenka na słupku Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2018-10-10 01:22:46
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są doskonałe , bardzo wygodne. Kolor i materiał taki , jak w opisie.
Półbuty skórzane sznurowane Casu 320
Opublikowany: 2018-10-07 11:50:22
Recenzent: freenet
Ogólna
Styl
Jakość
Porządne, ze skóry, ładnie się prezentują.
Trampki sznurowane Big Star V174346
Opublikowany: 2018-10-07 11:45:50
Recenzent: freenet
Ogólna
Styl
Jakość
Warte swojej ceny.
Czarne sandały skórzane ażurowe na słupku Nessi 18342
Opublikowany: 2018-10-06 13:30:31
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne sandały Palcom
Botki Casu LEI-41
Opublikowany: 2018-10-06 08:54:02
Recenzent: Ewelina
Ogólna
Styl
Jakość
Buty piękne, eleganckie. Mam bardzo szczupłe nogi i botki trochę mi odstają ale i tak w porównaniu do wszystkich, które do tej pory przymierzałam wyglądają najlepiej. Są bardzo wygodne, nie czuć wysokiego obcasa.
BOTKI LEN ART 564
Opublikowany: 2018-10-05 14:35:52
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo fajne. Ładne wykonanie. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Botki na słupku z ozdobnym suwakiem S.Barski 9078
Opublikowany: 2018-10-04 13:49:34
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo ładnie wyglądają na nodze, zgrabne, wygodne:) Polecam.
Trzewiki sznurowane Casu 3XC6686-W
Opublikowany: 2018-10-03 18:18:17
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne buty dla chłopca. Ciepłe i z mocną podeszwa. idealne na zime
Półbuty na rzep Casu 2143A
Opublikowany: 2018-10-03 08:36:59
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Dzisiaj otrzymałam półbuty i jestem bardzo zadowolona. Noszę rozm.37 i taki zamówiłam. Leżą na nodze idealnie, mają w środku cieniutkie futerko, są więc miłe dla stóp i ciepłe. Przy tym są bardzo lekkie i wygodne. Buty oceniam na 5+ :-) Na pewno jeszcze wrócę tutaj po następny zakup :-)
TRZEWIKI WINDSSOR 538
Opublikowany: 2018-10-03 07:46:55
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne trzewiki, wysyłka super tak szybko nie odbierałam jeszcze paczki.Polecam solidna Firma..
Czerwone czółenka na słupku z wycięciem na pięcie Casu 3069
Opublikowany: 2018-09-29 20:23:07
Recenzent: diana
Ogólna
Styl
Jakość
brak dużych rozmiarów.
Klapki Jezzi SA69-1
Opublikowany: 2018-09-28 19:22:22
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki wygodne. Polecam
Sandały na rzepy American G-D15079D
Opublikowany: 2018-09-27 22:20:39
Recenzent: Marcin11081992
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne sandały.
Półbuty ażurowe sznurowane Jezzi MR1628-1
Opublikowany: 2018-09-27 07:44:48
Recenzent: Mała
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetnie leżą na nodze! Z całego serca polecam!
Czarne botki na ozdobnym słupku Sergio Leone BT541
Opublikowany: 2018-09-26 18:42:35
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne, starannie wykonane, wygodne, stabilny obcas.
Beżowe botki skórzane wiosenne na ozdobnym szerokim obcasie Casu 1640/668
Opublikowany: 2018-09-26 18:40:33
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Botki są bardzo ładne, mięciutka skóra, wygodny obcas.
Czarne półbuty lakierowane sznurowane z nitami Casu 2202
Opublikowany: 2018-09-26 11:26:05
Recenzent: SonceOna
Ogólna
Styl
Jakość
Eleganckie lakierowane zgrabne buty z wąskim noskiem - wszak często płaci się z sam ten fakt kwoty ( nie będę sugerować ;) ) ... ale jest jedno ALE : mianowicie złote nity . Na zdjęciu wyglądają jakby były srebrne. Generalnie gdyby nie to ,że w ogóle takowe "świecidełka" są wpisane w płaszczyznę obuwia " nie zakupiłabym ich właśnie z tego powodu. No cóż potrzeba matką wynalazków także poradziłam sobie z tym problemem ;). Pod sumując, buty są solidnie wykończone , eleganckie , zgrabne i jeżeli ktoś lubi świecące nity ( w tym przypadku kolor złota ) to nie mam uwag.
KOZAKI 3XC7272-W
Opublikowany: 2018-09-26 06:18:48
Recenzent: Natalia
Ogólna
Styl
Jakość
Sliczne kozaki wygodne i bardzo cieplutke
Sandały na słupku Casu LS27702P
Opublikowany: 2018-09-25 13:21:11
Recenzent: Pati
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne mega
Sztyblety skórzane Windssor SK-8
Opublikowany: 2018-09-24 10:08:09
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty, estetycznie wykonane. Wyglądają lepiej niż na zdjęciu
Szare sneakersy z nitami Casu T1715-3
Opublikowany: 2018-09-23 20:01:38
Recenzent: Dagmara
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
Czółenka na słupku Casu 1440
Opublikowany: 2018-09-21 08:39:32
Recenzent: Asia
Ogólna
Styl
Jakość
Zamówiłam buty różowe do sukienki ślubnej. Myślę, że dam radę w nich przetrzymać ten dzień. Kolor soczysty, na zdjęciach wydaje się bledszy, ale bardzo urokliwe są :)
Botki na zamek z klamrami Casu 7-P7855A
Opublikowany: 2018-09-21 08:01:38
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Zwykle takich butów nie kupuję, ale kupiłam sobie rockową ramoneski i te buty pasują idealnie. Nadają charakteru całej stylizacji. Buty bardzo wygodne, trochę toporne, ale takie miały być. Choć nie wiem czy nie zamienię ich na Workery. Jeszcze się zastanawiam. Ogólne wrażenie, pozytywne.
Botki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone BT0502
Opublikowany: 2018-09-21 07:54:11
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Niesamowicie piękne i wygodne buty. Wcześniej jak czytałam opinie, że są wygodne, myślałam "tak szpilka i wygodne". Ale faktycznie są wygodne, stopa jest stabilna, wysokość szpilki optymalna jak dla mnie. Polecam.
Botki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone BT0502
Opublikowany: 2018-09-21 07:53:45
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Niesamowicie piękne i wygodne buty. Wcześniej jak czytałam opinie, że są wygodne, myślałam "tak szpilka i wygodne". Ale faktycznie są wygodne, stopa jest stabilna, wysokość szpilki optymalna jak dla mnie. Polecam.
SPORTOWE ROCK SPRING NEVADA
Opublikowany: 2018-09-18 19:47:38
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Noszę tylko takie buty, sa swietne, lekkie i wygodne. Poleciłam wielu osobom, które u mnie je widziały a nie wiedziały gdzie kupic. Ja mam juz 5 par takich butów w różnych kolorach. Niestety nie ma juz takich czarnych, a moje mają już 4 lata.
Szpilki na platformie Casu 620
Opublikowany: 2018-09-18 11:24:49
Recenzent: Ula
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne szpilki niestety rozmiarówka nie odpowiada tej z tabeli podanej pod produktem.
CZÓŁENKA JEZZI SA92-1
Opublikowany: 2018-09-18 11:24:16
Recenzent: Ula
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo piękne i wygodne godne polecenia
Szpilki na platformie Casu S3477
Opublikowany: 2018-09-18 11:23:07
Recenzent: Ula
Ogólna
Styl
Jakość
rozmiar zaniżony odsyłam buty nawet fajne.
PÓŁBUTY CASU 1346
Opublikowany: 2018-09-14 06:10:28
Recenzent: Ryba
Ogólna
Styl
Jakość
Nabyłam te buty w rozmiarze 39. Szkoda, że w opisie nie ma informacji o tęgości obuwia, bo okazały się zbyt wąskie i musiałam odesłać. Dostawa była b. szybka.
KLAPKI CASU 3445
Opublikowany: 2018-09-12 08:26:44
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki ładne, numeracja ok. Wygodne. Polecam
Klapki Casu 025
Opublikowany: 2018-09-12 08:22:31
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Klapeczki ładne ale niestety za duże. Odsyłam.
Sztyblety skórzane Windssor R-7
Opublikowany: 2018-09-11 16:27:48
Recenzent: Happy chap
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt był zgodny z opisem, cena - dość przystępna, a dostawa - w rekordowo krótkim czasie. Dlatego polecam firmę 'CASU'.
Półbuty ażurowe Jezzi 1-7969
Opublikowany: 2018-09-11 09:49:36
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Zamszowa, dziurkowana wstawka w lewym bucie rozeszła się jak namoczona tektura. Poza tym potwornie obcierają. Podane telefony i adres mailowy nie odpowiadają. Nie polecam
Czółenka czarne na słupku Casu 1560
Opublikowany: 2018-09-10 11:44:40
Recenzent: Katia
Ogólna
Styl
Jakość
Eleganckie czółenka .
SPORTOWE CASU C6018H-3
Opublikowany: 2018-09-09 22:08:41
Recenzent: Oczekujący
Ogólna
Styl
Jakość
Zamówiłem mniejsze dla brata i okazały się strzałem w 10. Szkoda że od ponad roku nie pojawiają się dostawy nowych rozmiarów tego modelu i różnych jego wariantów :/
KAPCIE RAWEKS S3
Opublikowany: 2018-09-08 22:32:28
Recenzent: Anett
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne i dobrze wykonane kapcie. Mocne gumki. Polecam!
Szampańskie klapki z paskiem na krzyż Casu L1005
Opublikowany: 2018-09-08 08:39:35
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki super wygodne i eleganckie.Polecam bardzo
Beżowe czółenka na słupku peep toe nude lakier Sergio Leone CZ577-25L
Opublikowany: 2018-09-08 07:59:30
Recenzent: Ik
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ok tylko mały problem kolor inny niż miał być,ale mimo to Polecam
Czółenka peep toe na słupku Sergio Leone 12990
Opublikowany: 2018-09-08 07:57:02
Recenzent: Ik
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, rozmiar ok. POLECAM
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 10046
Opublikowany: 2018-09-07 15:53:56
Recenzent: Jolka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, miękkie, dobrze wykonane buty.
Czółenka ślubne pudrowy róż na słupku Casu 3043
Opublikowany: 2018-09-07 15:19:58
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Zgodne z opisem, bardzo ładne czółenka.
Granatowe buty sportowe na rzepy American WT1754-A
Opublikowany: 2018-09-07 15:14:25
Recenzent: Ala
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam bardzo fajne buty.
Granatowe czółenka na słupku Sergio Leone 1459
Opublikowany: 2018-09-07 13:52:48
Recenzent: Natalia
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar i kolor zgodny z opisem i zdjęciem. Bardzo wygodne.
CZÓŁENKA VINCEZA R14-D-P-195
Opublikowany: 2018-09-07 09:03:33
Recenzent: Paulina
Ogólna
Styl
Jakość
Połączenie klasyki i elegancji. A zarazem wygodne buty w dobrym stylu.
Półbuty Casu 2185
Opublikowany: 2018-09-07 09:01:43
Recenzent: Paulina
Ogólna
Styl
Jakość
Porządnie wykonane i eleganckie a zarazem nie za wysokie w jasnym stonowanym kolorze. Warto brać większy rozmiar, aby mieć możliwość założenia grubszych rajstop w chłodne dni.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 116