Twisto - Kup, przymierz i zapłać za 21 dni

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 125
Beżowe sandały na niskim słupku ze skórzaną wkładką Casu SN19X4/N
Opublikowany: 2019-08-20 18:00:42
Recenzent: Madi
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki wygodne, zgrabne, szczerze polecam nawet na wąską stopę
Czarne mokasyny z ozdobnym paskiem Casu DA19X6/B
Opublikowany: 2019-08-19 20:07:43
Recenzent: anetak
Ogólna
Styl
Jakość
Mokasyny bardzo fajne. Dobrze wykonane, tylko rozmiar zaniżony.
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 903-1
Opublikowany: 2019-08-17 19:12:03
Recenzent: Jakub
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt spelnil moje oczekiwania. Polecam.
Beżowe sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/BE
Opublikowany: 2019-08-16 17:23:38
Recenzent: Kaśka
Ogólna
Styl
Jakość
Ja też kupiłam beżowe i nie mogę chodzić bo padeczki są za krótkie kamerka jest z tyłu pięty. Zatrzymała ale chodzić nie mogę.
Różowe lekkie sandały płaskie ażurowe błyszczące Casu K19X14/P
Opublikowany: 2019-08-16 16:18:46
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne sandały, pięknie sie prezentują na stopie i wygodne w codziennym użytkowaniu.
Camelowe lekkie sandały płaskie z paskami trzymającymi stopę Casu K18X4/C
Opublikowany: 2019-08-16 16:16:25
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, jakość odpowiednia do ceny, polecam sandały.
Szare sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/G
Opublikowany: 2019-08-16 15:19:58
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Buty na czas doztarczone.waskie nosze rozmiar 38 ale wypadaja odrobine wieksze.jak na sandalki to ciezkie.
Beżowe sandały lakierowane ze skórzaną wkładką z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu N19X4/NP
Opublikowany: 2019-08-15 08:53:48
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, pasek wokół kostki nie obciera, wysokość obcasa idealna. Wkładka skórzana - super. Polecam!
Beżowe sandały na koturnie Casu W19X13/B
Opublikowany: 2019-08-14 16:53:42
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej przesyłki. Buty bardzo wygodne i pięknie wyglądają na nodze. Polecam
Beżowe sandały z błyszczącym paskiem na niskim obcasie skórzana wkładka Casu E19X2/BE
Opublikowany: 2019-08-14 15:06:46
Recenzent: Grażka
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki bardzo ładne, takie jak na zdjęciu reklamowym. Bardzo ładnie leżą na nodze. Są wygodne, eleganckie. Pasują do dżinsów i do eleganckiej sukienki. Polecam
Granatowe sandały płaskie z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu K19X16/N
Opublikowany: 2019-08-14 11:58:15
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Super sklep, super zakup. Polecam
Beżowe sandały lakierowane ze skórzaną wkładką z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu N19X4/NP
Opublikowany: 2019-08-14 08:07:15
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Zakup udany, obcas ma idealna wysokosc, paski wokół kostki nie uwieraja. Wkladka skorzana. Bardzo ladnie prezentuja sie na nodze. Polecam:)
Czarne sandały na niskim obcasie ze skórzaną wkładką z zakrytą piętą pasek wokół kostki Casu K19X1/B
Opublikowany: 2019-08-13 20:47:38
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Super sandałki.Wygodne,rozmiar idealny. Polecam
Granatowe sandały płaskie z gumką Casu F19X3/N
Opublikowany: 2019-08-13 20:09:07
Recenzent: Anmar42
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygladaja bardzo ładnie niestety zsuwa się pasek trzymający pięty co znacznie utrudnia chodzenie.
Szare lekkie sandały płaskie Casu K19X15/G
Opublikowany: 2019-08-13 16:10:21
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki super, Ładnie prezentują się na nogach. Szybka przesyłka. Polecam.
Lazurowe botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2019-08-13 11:27:20
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buciki, polecam!
Różowe baleriny skórzane błyszczące peep toe z odkrytymi palcami Maciejka 03976-15/00-5
Opublikowany: 2019-08-13 06:56:56
Recenzent: Mania
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Czarne klapki japonki ze skórzaną wkładką na korkowej podeszwie Casu B19X1/B
Opublikowany: 2019-08-13 06:09:56
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Wkładka odchodzi od korkowej podeszwy, odkleja się.
Czarne klapki japonki ze skórzaną wkładką na korkowej podeszwie Casu B19X7/B
Opublikowany: 2019-08-13 06:08:50
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Po 2 tygodniach noszenia gumowa podeszwa "schodzi się".
Sandały ażurowe Casu H38
Opublikowany: 2019-08-13 06:07:41
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam.
Granatowe sandały skórzane z kwiatkami na rzep Casu F-226
Opublikowany: 2019-08-13 06:07:05
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki ładne, wygodne, funkcjonalne. Polecam.
Różowe lekkie sandały płaskie ażurowe błyszczące Casu K19X14/P
Opublikowany: 2019-08-12 12:12:21
Recenzent: Antolinka
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Polecam
Sandały Rieker 68872-60
Opublikowany: 2019-08-11 20:07:47
Recenzent: Itaka
Ogólna
Styl
Jakość
Mam je od 2 lat i nie zamienię ich na żadne inne sandały
Czarne sandały płaskie ze skórzaną wkładką brokatowy pasek Casu S19X2/B
Opublikowany: 2019-08-11 14:31:47
Recenzent: RJ
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt zgodny z opisem i wymaganiami
Szare sandały na niskim obcasie skórzana wkładka Casu E19X4/G
Opublikowany: 2019-08-10 07:07:46
Recenzent: Laura
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam sklep.Buty dostarczono w krótkim terminie.Wszystko jest ok.
Beżowe sandały ażurowe na koturnie Casu W19X14/B
Opublikowany: 2019-08-09 20:51:53
Recenzent: Borewka
Ogólna
Styl
Jakość
Fatalna jakość. Buty na trzy/ cztery tygodnie noszenia. Po noszeniu przez tydzień odkleila się podeszwa. Koturny po zetknięciu z czymkolwiek od razu się uszkadzają.
Beżowe sandały ażurowe na koturnie Casu W19X14/B
Opublikowany: 2019-08-09 20:39:48
Recenzent: Borewka
Ogólna
Styl
Jakość
Fatalna jakość. Buty na trzy/ cztery tygodnie noszenia. Po noszeniu przez tydzień odkleila się podeszwa. Koturny po zetknięciu z czymkolwiek od razu się uszkadza.
Brązowe sandały na rzep Casu 58005
Opublikowany: 2019-08-09 10:53:33
Recenzent: Lutak
Ogólna
Styl
Jakość
Jakość wykonania ok. Ładny but. Numeracja zaniżona o ok.1cm. Bucik na nóżkę z niskim podbiciem.
Czarne sandały lakierowane na niskim ozdobnym obcasie skórzana wkładka Casu R19X5/B
Opublikowany: 2019-08-09 09:21:35
Recenzent: Urszula
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko w jak najlepszym porządku
Różowe sandały lakierowane nude na niskim ozdobnym obcasie skórzana wkładka Casu R19X5/N
Opublikowany: 2019-08-09 09:21:09
Recenzent: Urszula
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko w jak najlepszym porządku
Szare półbuty sznurowane Casu LB8503-2
Opublikowany: 2019-08-08 18:35:59
Recenzent: Andrzej
Ogólna
Styl
Jakość
Zgodnie z zamówieniem.
Białe buty sportowe sznurowane z holograficzną wstawką i zieloną podeszwą Casu 8-K693C
Opublikowany: 2019-08-08 16:22:19
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Nie trzymają rozmiaru. Są za małe
Białe buty sportowe sznurowane Casu HR61297
Opublikowany: 2019-08-08 16:11:54
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Takich szukałam, wygodnych i estetycznych. Dlaczego jednak jest tylko jeden kolor?
Sandały S.Barski 1120-A/DZ
Opublikowany: 2019-08-08 11:38:33
Recenzent: renata
Ogólna
Styl
Jakość
super i polecam
Srebrne klapki z dwoma paskami ze skórzaną wkładką i profilowaną korkową podeszwą Casu B18X2/S
Opublikowany: 2019-08-08 09:55:32
Recenzent: Mati
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki bardzo wygodne ale niestety po 2 miesiącach odkleiła się korkowa okleina buta :(
SANDAŁY CAPRICE 9-28358-24
Opublikowany: 2019-08-07 17:29:00
Recenzent: Krystyna
Ogólna
Styl
Jakość
Przy numerze 36 podana długość wkładki 23 cm, jest niestety większa.
Szare sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/G
Opublikowany: 2019-08-07 13:33:08
Recenzent: MM
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa. Buty zgodne ze zdjęciem i opisem. Bardzo wygodne. Polecam.
Szare sandały błyszczące na słupku z paskiem na krzyż skórzana wkładka Casu R19X2/G
Opublikowany: 2019-08-07 13:31:37
Recenzent: Gosc1
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładnie wykonane i bardzo wygodne
Czarne lekkie sandały płaskie ażurowe błyszczące Casu K19X14/B
Opublikowany: 2019-08-07 11:41:01
Recenzent: BASIA
Ogólna
Styl
Jakość
SANDAŁKI SUPER
Beżowe sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/BE
Opublikowany: 2019-08-07 11:40:24
Recenzent: BASIA
Ogólna
Styl
Jakość
szybko i sprawnie / sandałki super
PÓŁBUTY ŁUKBUT 08570
Opublikowany: 2019-08-07 09:25:32
Recenzent: Adrian
Ogólna
Styl
Jakość
Obuwie lekkie, solidnie wykonane do codziennej eksploatacji
SANDAŁY KARINO 0966/003-P
Opublikowany: 2019-08-07 08:32:04
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
dobra jakość, estetyczny wygląd, bardzo wygodne
Czarne buty wizytowe sznurowane Casu MXC415
Opublikowany: 2019-08-07 07:47:36
Recenzent: Krzysztof
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem. Cena do przyjęcia.
Czarne klapki japonki na koturnie z kwiatkami Casu 198-20
Opublikowany: 2019-08-06 22:05:40
Recenzent: JOANNA
Ogólna
Styl
Jakość
super polecm
Beżowe sandały na niskim obcasie ze skórzaną wkładką z zakrytą piętą pasek wokół kostki Casu K19X1/BE
Opublikowany: 2019-08-06 19:52:24
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Super, sprawdziły się na weselu
Białe trampki sznurowane z nitami Big Star DD274612
Opublikowany: 2019-08-06 19:36:18
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne trampki. Nity dodają im uroku. Jedyny minus to papierowa wkładka (jak w każdych trmpkach Big Stara) . Mimo wszystko polecam.
Szare sandały na niskim słupku ze skórzaną wkładką Casu SN19X4/G
Opublikowany: 2019-08-06 19:12:47
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne. Przy jednym bucie pomarszczony materiał, a przy drugim krzywo nabite dziurki. Dlatego jakość oceniam na 3 gwiazdki.
Szare buty sportowe Casu F6-6
Opublikowany: 2019-08-06 18:48:04
Recenzent: Urszula
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne i lekkie buty
Szare klapki holograficzne z klamrami Casu 19917-11
Opublikowany: 2019-08-06 18:37:46
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne. Niestety jakość adekwatna do ceny. Po miesiącu chodzenia buty się rozklejają. Nie polecam.
Beżowe sandały na niskim słupku ze skórzaną wkładką Casu SN19X4/N
Opublikowany: 2019-08-06 18:22:54
Recenzent: anbekl
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne i wygodne sandałki.Zdecydowanie polecam!
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 125