Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 162
BOTKI GINO FABIANI 1090/5
Opublikowany: 2020-10-21 12:25:41
Recenzent: agata
Ogólna
Styl
Jakość
polecam są bardzo wygodne
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2020-10-21 06:36:20
Recenzent: LILA
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne kozaki. Nie ma problemu z zapięciem nawet na grubszych łydkach. Polecam
Szpilki Casu 5440
Opublikowany: 2020-10-20 15:12:50
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Szpilki sa pieknie wykonane! Mega wygodne stabilne polecam !!!
Szare botki na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 271
Opublikowany: 2020-10-18 21:32:18
Recenzent: Gonia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki są super, kolor jak na zdjęciu, z reguły noszę 40 zamówiłam 41 są idealne, dobre wykonanie.
Czarne kalosze sztyblety Casu YJ-19
Opublikowany: 2020-10-14 14:10:58
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Kaloszki są super!!!! POLECAM
Beżowe czółenka ślubne na platformie Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2020-10-12 17:02:33
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem mile zaskoczona
Różowe buty sportowe sznurowane Casu 204/25M
Opublikowany: 2020-10-12 12:14:06
Recenzent: Mama
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super wygodne i świecą
Czarne botki na wysokim słupku ozdonym Sergio Leone BT543
Opublikowany: 2020-10-10 09:23:30
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne. Przy wyborze numeru radzę trzymać się podanych miar, rozmiarówka jest bardzo dokładna, pasują idealnie. Polecam.
Camelowe botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X26/C
Opublikowany: 2020-10-08 20:30:47
Recenzent: Kate
Ogólna
Styl
Jakość
Butki super !!!
Rude botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X23/O
Opublikowany: 2020-10-08 15:26:35
Recenzent: Maja
Ogólna
Styl
Jakość
Botki są śliczne i mega wygodne, szczególnie przy haluksach, niestety o cały rozmiar za duże. Noszę zazwyczaj 38 ale sugerując się podanymi wymiarami wkładki zamówiłam 39. Dł.wkładki podana jest 25 cm, ale po zmierzeniu w domu okazało się że jest 26 cm. Polecam
Czarne botki sztyblety Casu D18X4/B
Opublikowany: 2020-10-08 14:27:50
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki lekkie wygodne a najważniejsza stabilna traktorowa podeszwa polecam!
Czarne mokasyny Casu T19X3/B
Opublikowany: 2020-10-07 15:28:04
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam bardzo wygodne
BOTKI KATI 1322
Opublikowany: 2020-10-06 10:09:37
Recenzent: Julia
Ogólna
Styl
Jakość
super butki.wyglądają bardzo elegancko.miękkie i lekkie
Rude botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X23/O
Opublikowany: 2020-10-05 19:49:17
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Rewelacyjne bardzo wygodne
Szare buty sportowe wsuwane slip on Casu 11004-3
Opublikowany: 2020-10-04 12:36:46
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty lekkie, wygodne. Bez problemu mogłam wymienić na mniejszy rozmiar. Polecam.
Rude botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X23/O
Opublikowany: 2020-10-03 07:38:55
Recenzent: Lucyna
Ogólna
Styl
Jakość
Obsluga i przesyłka ok. Botki są prześliczne, miękkie i wygodne. Jednak z wielką przykrością odsyłam ponieważ są o cały rozmiar za duże. Noszę zazwyczaj 38 ale sugerując się podanymi wymiarami wkładki zamówiłam 39. Dł.wkładki podana jest 25 cm, ale po zmierzeniu w domu okazało się że jest 26 cm). A niestety mniejszego rozmiaru już nie ma...Pozdrawiam
Czarne czółenka Casu na niskim obcasie D201X4/B
Opublikowany: 2020-10-01 12:35:45
Recenzent: Ewelina
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są naprawdę śliczne , eleganckie i wygodne. Bardzo bardzo polecam ❤️
Beżowe sandały płaskie z paskiem przez środek i cyrkoniami Casu K19X10/BE
Opublikowany: 2020-10-01 07:21:16
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Przewygodne buty. Rozmiar wziełam taki jak nosze na codzień, pasuje idealnie
Brązowe trzewiki sznurowane Casu 8000-15
Opublikowany: 2020-09-27 20:01:17
Recenzent: Motyl
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne ok,
Beżowe czółenka skórzane błyszczące na słupku z paskami na krzyż Casu 391
Opublikowany: 2020-09-27 13:41:10
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne buty, do chodzenia i tańczenia
Różowe botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2020-09-24 20:38:19
Recenzent: Ewik
Ogólna
Styl
Jakość
Po prostu piękne i bardzo wygodne,lazurowe są śliczne
Szare baleriny Casu z odkrytymi palcami ze szkórzaną wkładką paski na krzyż L20X11/S
Opublikowany: 2020-09-21 19:57:38
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Kocham te buty. Polowalam długi czas na swój rozmiar i wreszcie się doczekałam. Są idealne pod każdym względem! Polecam!
Białe buty sportowe sneakersy sznurowane Casu 20F5/P
Opublikowany: 2020-09-21 08:36:50
Recenzent: Olimpia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są bardzo ładne, wygodne i leciutkie. Zgodne z opisem. Szybka dostawa. Polecam.
Granatowe botki wiosenne ażurowe na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu L20X8/N
Opublikowany: 2020-09-17 06:05:54
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, zgodne z opisem.
Zielone półbuty espadryle skórzane ażurowe sznurowane Maciejka 03339-09/00-5
Opublikowany: 2020-09-15 21:31:40
Recenzent: Ewcia
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona, buty wygodne
Szare buty sportowe sznurowane Casu 20O15/G
Opublikowany: 2020-09-15 20:33:03
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty rewelacyjne, wygodne, piękne kolory, a co najważniejsze antypoślizgowe.
Srebrne sandały ażurowe płaskie z gumką Casu N20X1/S
Opublikowany: 2020-09-14 08:51:57
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam, bardzo wygodne sandałki mega plusem jest miękka wkładka.
Złote baleriny Jezzi lordsy ażurowe ze skórzaną wkładką ASA151-1
Opublikowany: 2020-09-10 11:39:15
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne
Beżowe sandały ażurowe zabudowane na słupku ze skórzaną wkładką Casu D20X3/BE
Opublikowany: 2020-09-10 11:37:22
Recenzent: Tina
Ogólna
Styl
Jakość
Butki super!!! Stylowe i wygodne. Mam też inne kolory
Szare mokasyny Filippo skórzane zamszowe DP1203/20GR
Opublikowany: 2020-09-10 08:02:54
Recenzent: Kati
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne , wygodne choc troche za cienka podeszwa. Ogólnie polecam
Granatowe mokasyny z ozdobnym paskiem Casu T19X2/N
Opublikowany: 2020-09-10 00:13:42
Recenzent: Gosiek
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i mięciutkie super do chodzenia
Beżowe botki wiosenne skórzane welurowe wzorek Maciejka 04091-04/00-5
Opublikowany: 2020-09-10 00:04:06
Recenzent: Gosiek
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zachwycona. Idealny kolor,rozmiar i bardzo wygodne Polecam
Różowe buty sportowe slip on Casu YZ07-5
Opublikowany: 2020-09-08 20:59:42
Recenzent: Anecia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty kupiłam Mojej Mamie i to był strzał w dziesiątkę! Moja Mama tak często w nich chodzi, że zapomniala o innych butach. Są bardzo wygodne i nieźle prezentuja się na nodze.Cieszę się więc podwójnie, bo mój wybór został doceniony. Polecam Wszystkim!
Czarna torebka mała Casu AH-54
Opublikowany: 2020-09-08 14:11:10
Recenzent: Edi
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo gustowna torebka polecam
Czarne buty sportowe slip on Casu YZ07-1
Opublikowany: 2020-09-08 14:10:15
Recenzent: Edi
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne wyglad ok ale dość szybko przetarly sie na duzym palcu
Beżowe botki wiosenne ażurowe na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu L20X10/BE
Opublikowany: 2020-09-08 09:38:32
Recenzent: Ela
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne i ładne. Obsługa sklepu bez zarzutu. Polecam.
Camelowe botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X26/C
Opublikowany: 2020-09-02 05:22:53
Recenzent: Jagoda
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki rozmiar idealny jak na zdjęciu żałuję że nie wzięłam zielonych a teraz już nie ma
Granatowe buty sportowe na rzep Casu 20T4/M
Opublikowany: 2020-09-01 13:05:39
Recenzent: Elwirka
Ogólna
Styl
Jakość
Stylowe, lekkie, wygodne i super cena :)
Zielone buty sportowe na rzep Casu 20P17/M
Opublikowany: 2020-09-01 13:03:39
Recenzent: Elwirka
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne buciki :) solidnie wykonane i z tego co widzę po synku wygodne :) polecam.
Beżowe botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2020-08-27 17:31:43
Recenzent: Gosik
Ogólna
Styl
Jakość
Ja kupiłam czarne, są bardzo wygodne i pięknie się prezentują. Teraz zamawiam jeszcze beżowe :).
SNEAKERSY IGI&CO 67544/00 DSY1
Opublikowany: 2020-08-27 14:45:29
Recenzent: Bozena
Ogólna
Styl
Jakość
Super butki ,sportowa elegancja !
Granatowe buty trekkingowe sznurowane softshell Casu B1530-3
Opublikowany: 2020-08-27 09:58:21
Recenzent: basiag27
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i lekkie.
Czarne czółenka na słupku ze skórzaną wkładką Casu D19X25/B
Opublikowany: 2020-08-26 17:08:15
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam dobry zakup
Czarne czółenka na słupku ze skórzaną wkładką Casu D19X25/B
Opublikowany: 2020-08-26 17:07:06
Recenzent: Maslanka
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne polecam
Czółenka Casu 322
Opublikowany: 2020-08-22 12:56:45
Recenzent: henryka
Ogólna
Styl
Jakość
buciki super i bardzo wygodne polecam
Zielone botki Jezzi ażurowe na ukrytym koturnie ASA168-5
Opublikowany: 2020-08-21 06:54:43
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne, ja mam r.36 i taki zamówiłam . Kolor zielony. Super leżą nic nie odstaje, wkładka skóra, polecam.
Czarne lekkie sandały płaskie z błyszczącą gumką Casu K19X7/B
Opublikowany: 2020-08-19 21:20:42
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem pozytywnie zaskoczone:) Dużo ładniejsze, niż na zdjęciach, solidnie wykonane i wygodne:)
Różowe sandały perła na niskim obcasie Sergio Leone SK806
Opublikowany: 2020-08-19 06:11:36
Recenzent: joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki o wiele ładniejsze niż na zdjęciu. Bardzo elegancko wyglądają na nodze. Rozmiar trzyma swoje parametry. Staranne wykonanie butów. szybka wysyłka i dostawa.
Rude botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X23/O
Opublikowany: 2020-08-17 17:00:58
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona z kowbojkow bardzo wygodne udeny zakup będę zamawiać pozdrawiam serdecznie
Złote sandały metaliczne płaskie z nitami Casu S19X6/G
Opublikowany: 2020-08-12 22:26:27
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
są świetne.Chcę kupić następną pare ale nie ma u nas mojego rozmiaru, spróbuje przez internet.Wygoda totalna!!!!!!
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 162