Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 114
Czarne sandały na niskim obcasie Jezzi 8SD35-0385
Opublikowany: 2018-08-13 13:37:51
Recenzent: Jagoda
Ogólna
Styl
Jakość
Dobry wybór o takie mi chodziło
Szare szpilki czółenka perła Sergio Leone 1878
Opublikowany: 2018-08-12 18:07:02
Recenzent: qwer
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo ładne, niestety dla mnie za szerokie , musiałam odesłać, zawsze nosze 37 , a tu 38 okazały się dobre ,ale tym samym za szerokie .Super jakość w stosunku do niskiej ceny , obcas wysoki ,ale wygodny .
Meliski na koturnie Zaxy 81976
Opublikowany: 2018-08-12 08:06:43
Recenzent: Zadowolona
Ogólna
Styl
Jakość
Mega fajne sandałki do tego na wyższym koturnie powodują że moja noga czuje się w nich idealnie. Bardzo dobra jakość tworzywa z jakiego zostały wykonane sandały.
Sandały na platformie S.Barski LS83607
Opublikowany: 2018-08-12 06:47:28
Recenzent: Nejka
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczne i bardzo wygodne. Niestety szybko się zdzierają. Ale warte zakupu. Na pewno kupię drugą pare!!
Sandały skórzane na słupku Nessi 43203
Opublikowany: 2018-08-10 06:28:54
Recenzent: Marlena
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne skórzane sandały Nessi jestem zadowolona z zakupu tych butów. Polecam gorąco.
Kapcie Inblu LY000037
Opublikowany: 2018-08-07 16:31:59
Recenzent: klient
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt zgodny z oczekiwaniem, ekspresowa dostawa. Polecam korzystanie z usług sprzedawcy.
Czarne sandały skórzane t-bar Casu 323
Opublikowany: 2018-08-07 11:25:20
Recenzent: Żania
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ślicznie prezentują się na nodze i są wygodne
Beżowe sandały płaskie z mieniącymi się kryształkami Casu K18X8/BE
Opublikowany: 2018-08-06 08:07:02
Recenzent: Wioletta
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo lekkie i miękkie, ale niestety jakość wykonania nie jest najlepsza. Jedank za tą cenę polecam.
Pudrowe nude lekkie sandały damskie płaskie z paskiem przez środek Casu K18X1/P
Opublikowany: 2018-08-06 08:05:42
Recenzent: Wioletta
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo leciutkie i mega mięciutkie buty. Każdy kolor prezentuje się na nodze bardzo dobrze. Polecam!!!!!!!!!!!
MELISKI LU BOO LX-03
Opublikowany: 2018-08-05 20:55:59
Recenzent: sandał
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały są wygodne, jednak w duże upały stopa bardzo się ślizga. Trzeba brać większy rozmiar, 40 to tak naprawdę 39.
MELISKI LU BOO LX-03
Opublikowany: 2018-08-05 18:42:26
Recenzent: Juggy
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko super szybko, bezproblemowo, polecam ;)
Sandały skórzane ażurowe Verano 288
Opublikowany: 2018-08-03 11:00:39
Recenzent: Arleta
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały zgodne z opisem i zdjęciem. Wygodne, dobrze wykonane., oryginalne hiszpańskie.
Meliski Zaxy 82127
Opublikowany: 2018-08-01 15:50:38
Recenzent: Wiola
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super ,bardzo lekkie i wygodne a do tego pachną :) Polecam
Srebrne tenisówki espadryle Casu D19K-19
Opublikowany: 2018-08-01 10:58:00
Recenzent: Marcelina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, polecam zakup. Rozmiary zgodne z tablą.
Srebrne sandały ażurowe na obcasie Casu 3010
Opublikowany: 2018-07-28 07:43:26
Recenzent: alicja
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki bardzo ładne, prezentują się wyśmienicie, ładnie leżą na nodze. numeracja standartowa, wysyłka sklepu szybka, bez żadnych problemów .Jestem zadowolona ... polecam 1
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 1400
Opublikowany: 2018-07-27 12:13:38
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wyglądają fajnie. Wymieniałam na numer mniejsze , szybka wymiana. Za tydzień na weselu sprawdzę jak się sprawdzą, bo jak przez chwilę pochodziłam były wygodne.
Różowa torebka wizytowa Casu M07A
Opublikowany: 2018-07-27 09:56:40
Recenzent: Malwina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładna torebka, jestem zadowolona z zakupu.
Srebrne tenisówki espadryle Casu D19K-19
Opublikowany: 2018-07-27 09:55:55
Recenzent: Edzia
Ogólna
Styl
Jakość
Super polecam
SANDAŁY 60405
Opublikowany: 2018-07-25 13:29:30
Recenzent: marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona z butów, są bardzo wygodne,solidnie zrobione i bardzo ładne, kupiłam je w zeszłym roku i teraz ponownie zamówiłam 2 pary w dwóch różnych kolorach.
Czółenka na słupku Casu 1440
Opublikowany: 2018-07-25 08:39:58
Recenzent: Mirosława
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne i wygodne polecam
Szpilki czerwone na platformie Casu 620
Opublikowany: 2018-07-24 17:04:39
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetne, wygodne, śliczny kolor. Noszę rozmiar 40,wzięłam 41 i jest ok. Dostawa regulaminowa. Dziękuję.
Torebka Casu HJ961
Opublikowany: 2018-07-24 17:01:30
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Super, ładnie wykonana, modny design.Gorąco polecam.
Meliski z ozdobami Zaxy 81999 Pop Charm Fem
Opublikowany: 2018-07-23 16:03:28
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Super ale zbyt wycięte.Zwracam.
Meliski z sercem Zaxy 82002 Pop Heart Fem
Opublikowany: 2018-07-23 16:02:18
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Butki super lecz zbyt wycięte. Muszę zwrócić.
Szare eleganckie sandały z zakrytą piętą Casu K18X9/G
Opublikowany: 2018-07-23 16:00:46
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne, polecam
Różowe eleganckie sandały z zakrytą piętą Casu K18X9/P
Opublikowany: 2018-07-23 15:59:57
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne, polecam
Półbuty skórzane na koturnie Lanqier 40C1721
Opublikowany: 2018-07-20 17:21:16
Recenzent: gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne ale źle zwymiarowane. Noszę 38 a zalecano mi kupić 39 i niestety muszę odesłać.
Szpilki czarne lakierowane na platformie Casu 610
Opublikowany: 2018-07-20 15:52:19
Recenzent: Marcelin.
Ogólna
Styl
Jakość
Wysokie, lecz stabilne.rozmiarek pasuje idealnie lecz troszkę trzeba pochodzić i rozchodzic przy pięcie poza tym szpile jak marzenie.. Piękny model.
Szpilki z kokardą Casu 3624-2
Opublikowany: 2018-07-20 15:44:47
Recenzent: Marcelin.
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne i co najważniejsze wygoda od pierwszego założenia. Nic nie ciśnie, nie ociera. Super!
Szare czółenka na słupku z paskiem przez środek Sergio Leone SK818-04M
Opublikowany: 2018-07-19 12:27:53
Recenzent: siekierka5
Ogólna
Styl
Jakość
polecam :)
Srebrne sandały ażurowe na obcasie Casu 3010
Opublikowany: 2018-07-18 06:32:58
Recenzent: Mery M
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i sprawna obsługa.
Srebrne buty sportowe błyszczące sznurowane Casu DN7-19
Opublikowany: 2018-07-17 14:03:36
Recenzent: Anonim
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dobre jakościowe, wyglądają tak jak na obrazku
Białe klapki w kwiaty Casu 5702
Opublikowany: 2018-07-17 11:12:23
Recenzent: beti
Ogólna
Styl
Jakość
klapki ok ładne i wygodne nr też się zgadza
Różowe sandały z paskiem wokół kostki na niskim obcasie Casu 1973
Opublikowany: 2018-07-16 13:36:44
Recenzent: pierwsze zakupy
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt wygląda tak jak na zdjęciach. Przeznaczony jednak dla osób o szerszych stopach
SANDAŁY BRUNO PREMI F3206P
Opublikowany: 2018-07-14 13:32:30
Recenzent: Marina
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki prześliczne, bardzo miękkie, lekkie oraz dobrze wykonane. Skóra najwyższej jakości. Jedynie mam zastrzeżenia co do koloru- to nie jest beżowy lecz bardziej jasno-szary, ale jest ładny, może niezbyt ciepły. Niestety muszę odesłać- wysokość obcasa odnośnie koturny nie pasuje dla mnie. Ale to tylko i wyłącznie mój problem.
Grafitowe Kapcie M-K-10 Casu
Opublikowany: 2018-07-13 14:18:26
Recenzent: lolek
Ogólna
Styl
Jakość
lekkie i wygodne
Kapcie Casu D-K-26
Opublikowany: 2018-07-13 14:15:58
Recenzent: lolek
Ogólna
Styl
Jakość
Lekkie i wygodne
Sandały skórzane z frędzlami Casu 1924
Opublikowany: 2018-07-13 07:33:49
Recenzent: olga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, na długość ok, ale na wąską stopę.. brak wyboru tęgości jak w chińskim obuwiu...
Białe klapki w kwiatki na koturnie Casu 1025
Opublikowany: 2018-07-12 12:37:44
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne, lekkie i wygodne klapki.
Różowe sandały na rzepy Casu TA54
Opublikowany: 2018-07-11 17:11:53
Recenzent: Helena
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały są super.Bardzo wygodne,jakość bardzo dobra- córka zadowolona
Miedziane sandały płaskie Casu 99-43
Opublikowany: 2018-07-11 16:16:28
Ogólna
Styl
Jakość
sandałki ładne, wygodne, super wkładka, jednak na wąską i szczupłą stopę odrobinę za szerokie
Półbuty skórzane na koturnie Lanqier 40C628
Opublikowany: 2018-07-11 10:24:32
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Numeracja zaniżona ,buciki wąskie.Noszę 37 i niestety za małe.Cena adekwatna do wyrobu.
Granatowe sandały ze skórzaną wkadką na koturnie z korka Casu B18X5/N
Opublikowany: 2018-07-10 19:54:00
Recenzent: Jaga
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały bardzo zgrabnie wyglądają na nodze, są bardzo wygodne. Rozmiarówka standardowa ale moim zdaniem raczej na szerszą stopę. Przyczepię się jedynie do podeszwy - jest z bardzo miękkiego tworzywa - chodzę w tych butach parę dni a już mam zdartą podeszwę pod koturnem ( w innych butach nic takiego się nie dzieje, więc nie jest to kwestia sposobu chodzenia). Ale ogólnie zakup udany .
Szpilki błyszczące Casu LT85P
Opublikowany: 2018-07-10 19:32:59
Recenzent: dona
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buty, dla mnie za wysokie i muszę je niestety zwrócić
Białe lekkie sandały damskie płaskie z paskiem przez środek Casu K18X1/W
Opublikowany: 2018-07-09 15:20:19
Recenzent: Mery
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały super takie jak na zdjęciu wygodne i szybka przesyłka
Tenisówki wsuwane Big Star W27459
Opublikowany: 2018-07-09 10:25:28
Recenzent: ja
Ogólna
Styl
Jakość
Ciężko ocenić, muszę odesłać, bo mi nie pasują. Ale produkt bardzo ładny i szybka realizacja
SANDAŁY VAGABOND MARVA 4141-101
Opublikowany: 2018-07-09 06:35:29
Recenzent: iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Jak dla mnie te buty są niewygodne, przede wszystkim bardzo ciężkie. Niestety dzisiaj je zwracam.
Szare mokasyny ażurowe z kokardką S.Barski 320-X3
Opublikowany: 2018-07-08 13:19:30
Recenzent: welanna
Ogólna
Styl
Jakość
Super, bardzo wygodne szczególnie na bolące stopy
BOTKI THE SPARK ITALIA FW140213
Opublikowany: 2018-07-05 13:15:09
Recenzent: Miu
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo zgrabne i dobrze wykonane.
BOTKI THE SPARK ITALIA FW140213
Opublikowany: 2018-07-05 13:13:53
Recenzent: Miu
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo zgrabne i dobrze wykonane.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 114