Akcja promocyjna z Twisto - Kup i zapłać za 21 dni (RABAT -10 zł, kod: TWISTO)

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 129
Zielone botki na słupku Casu G19X24/GN
Opublikowany: 2019-10-17 17:46:40
Recenzent: Berni
Ogólna
Styl
Jakość
Botki są bardzo ładne,zgodne z opisem ,a przede wszystkim bardzo wygodne.
Stalowe sneakersy sznurowane Sergio Leone 27083
Opublikowany: 2019-10-17 17:28:51
Recenzent: syl
Ogólna
Styl
Jakość
Buty zgodne z opisem, rozmiar idealny,bardzo szybka wysyłka
Czarne trzewiki sznurowane Casu HJK010A
Opublikowany: 2019-10-17 15:32:18
Recenzent: Wiesława
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dobry produkt. Błyskawiczna wysyłka. polecam
Kozaki za kolano S.Barski 27098
Opublikowany: 2019-10-17 12:31:23
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne kozaki, rozmiar 39 zgodny z opisem. Szybka dostawa, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam!
Granatowe trzewiki sznurowane Casu JY-31
Opublikowany: 2019-10-17 11:46:18
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki - polecam
Bordowe botki z ozdobnym suwakiem Jezzi MAM65-91
Opublikowany: 2019-10-17 11:42:00
Recenzent: Olizda83
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są zgodne z opisem i rysunkiem.
Czarne botki na ozdobnym słupku Sergio Leone BT541
Opublikowany: 2019-10-17 11:21:44
Recenzent: Janina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne
Camelowe botki na słupku Sergio Leone BT520
Opublikowany: 2019-10-17 09:39:56
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam, super botki, lekko ocieplane
PÓŁBUTY HELIOS 872
Opublikowany: 2019-10-17 05:16:18
Recenzent: fester
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo ładne buty ale na bardzo szczupła stope
Czarne trzewiki sznurowane Casu HL701
Opublikowany: 2019-10-16 18:53:35
Recenzent: Andrzej
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa, buty dokładnie takie jak przedstawione w ofercie, wyglądają o'k, na ocenę użytkową jeszcze za wczesnie...
Granatowa torebka z kieszonką z przodu 2w1 Casu AE-35
Opublikowany: 2019-10-16 16:06:24
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładna torebka, szkoda tylko, że mała torebka nie ma osobnego paska
Żółte botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2019-10-16 14:23:42
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dokładnie taki jak na stronie. Szybka dostawa.
Brązowa torebka z dwoma zamkami Casu AF-45
Opublikowany: 2019-10-16 10:05:08
Recenzent: Kamila
Ogólna
Styl
Jakość
Idealnie pasuje do Camelowych kozaków na słupku SERGIO LEONE KZ275. POLECAM
Camelowe kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2019-10-16 10:00:49
Recenzent: Kamila
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki super, kolor idealny, wysokość odpowiednia. Polecam
Czarne kozaki oficerki lakierowane z metalową ozdobą Casu W-92
Opublikowany: 2019-10-16 06:44:33
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Super takie jak chcialam
Czarne botki na słupku z metalową ozdobą Jezzi ASA90-18
Opublikowany: 2019-10-16 05:35:02
Recenzent: Danusia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne i wygodne. Polecam zakup :)
Bordowe botki płaskie z metalową ozdobą Jezzi ASA62-61
Opublikowany: 2019-10-16 05:06:48
Recenzent: Wybredna
Ogólna
Styl
Jakość
Botki godne polecenia, śliczne, zgrabnie wyglądają na nodze,kolor taki jak na zdjęciu... piękny
Bordowe botki płaskie z metalową ozdobą Jezzi ASA62-61
Opublikowany: 2019-10-16 05:03:30
Recenzent: Wybredna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam ☺️ z czystym sumieniem.botki zgrabniutkie, śliczne,tak jak na zdjęciu...po prostu piękne.rozmiarowka w porządku, brać swój rozmiar.szybka wysyłka.polecam
Bordowe botki płaskie z metalową ozdobą Jezzi ASA62-61
Opublikowany: 2019-10-16 05:02:23
Recenzent: Wybredna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam ☺️ z czystym sumieniem.botki zgrabniutkie, śliczne,tak jak na zdjęciu...po prostu piękne.rozmiarowka w porządku, brać swój rozmiar.szybka wysyłka.polecam
Czarne trzewiki sportowe sznurowane Casu FB287Z
Opublikowany: 2019-10-15 18:14:59
Recenzent: Martyna
Ogólna
Styl
Jakość
Gorąco polecam! Mega szybka dostawa buty zgodne z opisem
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z frędzlami Casu G19X33/B
Opublikowany: 2019-10-15 17:59:39
Recenzent: Grazyna Sopot
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki bardzo ładne, wygodne i zgodne z opisem. Rozmiar dla nr 37 właściwy. Bardzo szybka dostawa ok 3 dni robocze. Polecam zakupy w sklepie internet CASU
Fioletowe czółenka skórzane z kokardą na ozdobnym słupku Maciejka 3356A-05/00-1
Opublikowany: 2019-10-15 17:23:38
Recenzent: Małgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są wygodne i dobrze dopasowują się do nogi. Rozmiar adekwatny do zamówionego. Materiał i wykończenie idealne. Polecam
Czarne trzewiki sznurowane Casu 8000-5
Opublikowany: 2019-10-15 14:28:32
Recenzent: J80
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt super
Czarne kozaki oficerki z ozdobnym suwakiem i nitami Sergio Leone KZ266
Opublikowany: 2019-10-15 10:42:32
Recenzent: Zadowolona
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Granatowe trzewiki sznurowane Casu 1-3
Opublikowany: 2019-10-15 09:43:02
Recenzent: Ryszard
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jak w opisie,ale okaże się jakie są podczas uzytkowania
Czarne buty sportowe na rzepy softshell Casu B1529B-3
Opublikowany: 2019-10-15 05:44:25
Recenzent: Angelika
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne miękka podeszwa szybka dostawa bez problemu
Bordowe botki na słupku z metalową ozdobą Jezzi ASA90-18
Opublikowany: 2019-10-14 17:56:23
Recenzent: Edi
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buty
Szare klapki z futerkiem paski na krzyż Casu WT-4
Opublikowany: 2019-10-14 16:12:53
Recenzent: Groszek
Ogólna
Styl
Jakość
Kapcie bardzo ładne, wygodne. Na początku ślizga się stopa, ponieważ jest futerko pod stopą ale z biegiem czasu na pewno się trochę wytrze. Ogólnie są super! Czas dostawy i kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.
Czarne botki na słupku Casu D18X14/B
Opublikowany: 2019-10-14 10:35:56
Recenzent: pku
Ogólna
Styl
Jakość
Buty w miare ok, ale jestem negatywnie nastawiona do sklepu ponieważ na stronie jest napisane że buty przecenione z 169 zł a na pudełku z butami jest cena podstawowa 129zł . Po co tak kłamiecie?
Botki Jezzi AM64-6
Opublikowany: 2019-10-14 10:33:25
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Botki świetne.To już moja druga para tych samych butów.
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z frędzlami Casu G19X33/B
Opublikowany: 2019-10-14 10:13:17
Recenzent: Nklxd
Ogólna
Styl
Jakość
Buty takie same jak na zdjęciu, ekspresowa wysyłka. Jestem mega zadowolona, polecam!:)
Srebrne botki z perełkami Jezzi ASA62-50
Opublikowany: 2019-10-14 09:58:45
Recenzent: Kurka62
Ogólna
Styl
Jakość
Super botki bardzo wygodne i eleganckie
Czarne botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X4/BM
Opublikowany: 2019-10-14 07:44:33
Recenzent: Domi
Ogólna
Styl
Jakość
Buty zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam!
Zielone botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X4/G
Opublikowany: 2019-10-14 07:43:29
Recenzent: Magdalena
Ogólna
Styl
Jakość
Expresowa przesyłka, buty są śliczne, wygodne i kolor dokładnie taki jak chciałam. To już moje drugie zamówienie na tej stronie i znów jestem mega zadowolona! Polecam!
Czarne botki wiosenne na słupku Sergio Leone BT150
Opublikowany: 2019-10-13 09:24:45
Recenzent: Iza
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne i choć brak w nich zamków, to wkładanie ich nie stanowi problemu. Drobny minus- to niepoobcinane, wystające nitki...
Granatowe kalosze sztyblety Casu YJ-535
Opublikowany: 2019-10-13 08:25:01
Recenzent: Taska
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super. Nie wyglądają jak kalosze tylko jak zamszowe botki.
Czarne kozaki oficerki lakierowane z klamrą Casu W-90
Opublikowany: 2019-10-12 17:56:52
Recenzent: Ida
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne
Czarne kozaki na słupku z marszczoną cholewką  Casu G19X11/B
Opublikowany: 2019-10-12 14:21:07
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, zgrabne, wyglądają jak na zdjęciu.
Różowe klapki z futerkiem Casu WT-6
Opublikowany: 2019-10-12 09:03:19
Recenzent: Anita
Ogólna
Styl
Jakość
Klapeczki są śliczne, mięciutkie, wymiary zgodne z podanymi na stronie. Rozmiar 36 pasuje na standardowe 38.
Zielone botki na słupku Casu G19X24/GN
Opublikowany: 2019-10-12 06:12:37
Recenzent: aneta
Ogólna
Styl
Jakość
dzien dobry super botki zgodne z zdjeciem kolor bardzo ladny rozmiarowka zgodna z tabelka polecam to juz kolejna para wtym sklepie ktore kupilam godne polecenia
Kozaki za kolano S.Barski 27098
Opublikowany: 2019-10-12 06:04:30
Recenzent: Malgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ladne, wygodne kozaki. Rozmiarówka zgodna z opisem. Mega szybka dostawa, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam sklep i buty.
Zielone botki na słupku S.Barski 8018
Opublikowany: 2019-10-11 21:54:58
Recenzent: Michalina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne botki. To już druga taka moja para.Wygodne,dobrze leżą na nogach, mają ładny kolor - zielony, wpadający w oliwkowy. Zgrabne.
Beżowe szpilki czółenka z wycięciem ze skórzaną wkładką Casu N189X3/BE
Opublikowany: 2019-10-11 15:18:06
Recenzent: Magdalena
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam sklep, buty bardzo ładne i zgodne z opisem. Szybka wysyłka.
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2019-10-11 12:52:54
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaczki bardzo ładne, zgrabnie wyglądają na nogach i są wygodne. Rozmiarówka standardowa. Minusem jest dość szeroka cholewka u góry, na pewno nie jest to 36 cm, jak podano w opisie. Nie do końca podoba mi się też to, że cholewka jest dość miękka, trochę się marszczy. Ale butki są tak fajne, że zostawiam je i polecam, mimo tych drobnych mankamentów.
Czarne botki na ozdobnym słupku wzorek Casu G19X24/B
Opublikowany: 2019-10-11 12:39:15
Recenzent: grażka
Ogólna
Styl
Jakość
szybka dostawa, produkt OK!
SNEAKERSY SERGIO LEONE 28875
Opublikowany: 2019-10-11 11:42:19
Recenzent: Surwiwal
Ogólna
Styl
Jakość
Dobra
Szare kapcie Raweks ULA41
Opublikowany: 2019-10-11 10:49:23
Recenzent: Olka
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne buciki do przedszkola.
Bordowe botki z ozdobnym suwakiem Jezzi MAM65-91
Opublikowany: 2019-10-11 10:45:14
Recenzent: Roksana
Ogólna
Styl
Jakość
Piękny wygląd i bardzo wygodne, ślicznie się prezentują
Granatowe kapcie na rzep Raweks Borys B10
Opublikowany: 2019-10-11 10:24:33
Recenzent: Iza
Ogólna
Styl
Jakość
Dla małego gracza fajne buciki.
Szare kapcie Raweks ULA52
Opublikowany: 2019-10-11 10:21:06
Recenzent: Inka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dziewczęce. Dobrze dopasowane.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 129