Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 160
Sandały Sergio Leone na słupku z zakrytą piętą paski na krzyż żółte SK865
Opublikowany: 2020-05-28 05:24:53
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty, bardzo wygodne i świetnie prezentują się na nogach. Zgodne ze zdjeciem
Czerwone mokasyny skórzane z kokardką Casu DP141/19RD
Opublikowany: 2020-05-27 17:50:39
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty rewelacja, miekkie, wygodne, rozmiar idealny
Szare półbuty Filippo slip on skórzane błyszczące z kolorową podeszwą DP1213/20SI
Opublikowany: 2020-05-26 19:12:55
Recenzent: MarzenKa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są mega wygodne mięciutkie mają świetny design idealnie układają się do stopy. Typowa rozmiarówka. Jedyny mankament to kolory na podeszwie szybko się scierają. Polecam
Niebieskie czółenka Casu peep toe na ozdobnym słupku ze skórzaną wkładką N20X3/BL
Opublikowany: 2020-05-26 07:23:26
Recenzent: Lena
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar zawyżony Buty bardzo ładne
Granatowe sandały Casu na ozdobnym słupku z zakrytą piętą paskiem wokół kostki ze skórzaną wkładką liście L20X1/N
Opublikowany: 2020-05-26 04:15:52
Recenzent: Iza
Ogólna
Styl
Jakość
Buty śliczne, wygodne, do tego bardzo oryginalne. Polecam zakup :)
Niebieskie czółenka Casu peep toe na ozdobnym słupku ze skórzaną wkładką N20X3/BL
Opublikowany: 2020-05-25 20:29:58
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty piękne,ładnie prezentują się na nodze. Szybką dostawa. Polecam.
Różowe sandały na słupku z zakrytą piętą i paskiem wokół kostki Casu 1590
Opublikowany: 2020-05-25 18:03:18
Recenzent: Izaa.99
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są piękne, wygodne, idealnie dopasowują się do stopy. Polecam
Sandały Sergio Leone na słupku z zakrytą piętą paski na krzyż fuksjowe SK865
Opublikowany: 2020-05-25 13:22:22
Recenzent: agata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są dokładnie takie jakich się spodziewałam, obcas nie za wysoki i wyjątkowy ze względu na kolorowy wzór, zakup udany
Fuksjowe sandały Casu na ozdobnym słupku ze skórzaną wkładką N20X4/F
Opublikowany: 2020-05-25 11:50:29
Recenzent: Usia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne i wygodne.
Różowe kapcie klapki z kokardą Casu F-3
Opublikowany: 2020-05-23 10:50:06
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i miękkie kapcie, rozmiar idealny i bardzo przyzwoicie wykonane.
Różowe sandały na obcasie niskim ze skórzaną wkładką z zakrytą piętą pasek wokół kostki Casu K19X1/P
Opublikowany: 2020-05-22 22:22:34
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczny różowy kolor. Polecam.
Szare sandały na obcasie niskim ze skórzaną wkładką z zakrytą piętą pasek wokół kostki Casu K19X1/GM
Opublikowany: 2020-05-22 22:21:55
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne sandałki; dzięki temu, ze są zamszowe, nie powinny obcierać w gorące dni. Do tego ładny, szary kolor. Polecam.
Czarne sandały Casu na słupku ze skórzaną wkładką DD19X3/B
Opublikowany: 2020-05-22 22:15:54
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne sandałki. Polecam.
Beżowe botki Maciejka wiosenne skórzane na słupku 04492-04/00-5
Opublikowany: 2020-05-22 20:28:01
Recenzent: joanna 33
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super. Bardzo oryginalny wyglad.Balam.się, ze taki material będzie dosyc brudzacy. Jestem mile zaskoczona, ze na prawdę jest bardzo latwy w utrzymaniu. piekne buciki
Granatowe mokasyny Casu z elastyczną kolorową podeszwą RT20X5/N
Opublikowany: 2020-05-22 09:18:40
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne
Czarne buty wizytowe Casu MXC402
Opublikowany: 2020-05-22 08:13:11
Recenzent: Kogut
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dobrej jakości i o ponad czasowym kroju pasującym do każdej stylizacji. Gorąco polecam
SANDAŁY S.BARSKI 72711
Opublikowany: 2020-05-21 19:37:07
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Świetnie, bardzo wygodne buty. Marzy mi sie by wróciły czarne i podobny model na plaskiej podeszwie (niebiesko brązowy z cienkimi paskami)
Czerwone buty sportowe sznurowane Casu DS12001-5
Opublikowany: 2020-05-19 18:57:43
Recenzent: Ann
Ogólna
Styl
Jakość
Szybką wysyłka, buty bardzo wygodne
Beżowe czółenka Visconi skórzane na szerokim słupku 7415712/896
Opublikowany: 2020-05-19 05:28:40
Recenzent: kis
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt przesłany spełnia wszystkie moje oczekiwania, czas przesłlki także, Ponieważ wczesniej zwracałam buty ,czas zwrotu gotówki także ekstra. Uważam ze wszystko załatwione na najwyższym poziomie.Pozdrawiam
Białe baleriny ażurowe z kokardką Casu DA19X13/W
Opublikowany: 2020-05-18 14:12:00
Recenzent: Roza
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona sa bardzo wygodne
Białe baleriny ażurowe z kokardką Casu DA19X13/W
Opublikowany: 2020-05-18 14:10:46
Recenzent: Roza
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona sa bardzo wygodne
Beżowe botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X26/LB
Opublikowany: 2020-05-17 13:29:32
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne buty.
Beżowe czółenka Casu na słupku z paskiem wokół kostki ze skórzaną wkładką D20X7/P
Opublikowany: 2020-05-17 10:19:43
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Dobra relacja ceny do jakości towaru.
Szare sandały na koturnie z odkrytymi palcami Casu F19X5/G
Opublikowany: 2020-05-17 10:12:16
Recenzent: ira
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z zamówieniem, rozmiar zgodny z podanym, wygodne . Przesyłka błyskawiczna. Dziękuję .
Białe buty sportowe sneakersy sznurowane Casu 20G16/W
Opublikowany: 2020-05-17 08:09:55
Recenzent: LUPKA
Ogólna
Styl
Jakość
Sklep super, buciki też, tylko jedna uwaga do twórców stronki pokazujcie zdjęcia białego obuwia na ciemniejszym tle,a z pewnością będą się jeszcze lepiej prezentowały. Pozdrawiam
Sandały Sergio Leone na słupku ażurowe srebrne SK817
Opublikowany: 2020-05-16 17:10:57
Recenzent: ava
Ogólna
Styl
Jakość
polecam
Beżowe mokasyny z ozdobnym paskiem Casu T19X2/BE
Opublikowany: 2020-05-16 13:54:46
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są lekkie i wygodne.
Białe chodaki skórzane Casu 43
Opublikowany: 2020-05-16 13:54:08
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są ciepłe i wygodne.
Półbuty skórzane Windssor 610
Opublikowany: 2020-05-16 13:53:02
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są lekkie i wygodne.
Czarne czółenka lakierowane peep toe ze skórzaną wkładką Casu DD19X1/BP
Opublikowany: 2020-05-16 12:42:49
Recenzent: Wanda
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty ,dziękuję za szybką dostawę.
Czerwone czółenka lakierowane peep toe ze skórzaną wkładką Casu DD19X1/RP
Opublikowany: 2020-05-16 12:40:06
Recenzent: Wanda
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buciki,kupiłam czarne nr 37 idealne ,bardzo wygodne ,polecam . Dziękuję za szybko dostawę.
Beżowe sandały Casu na ozdobnym słupku ze skórzaną wkładką wzorek N20X4/BE
Opublikowany: 2020-05-16 07:15:47
Recenzent: Danusia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, wygodne, lekkie, pasujące do wielu stylizacji.
Szare półbuty Filippo slip on skórzane DP031/20GR
Opublikowany: 2020-05-15 20:07:33
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Butki bardzo ładne, bardzo dobrej jakości, miękkie, wygodne. Niestety rozmiar nie trafiony. Długość wkładki przy rozmiarze 38-24,5. Radzę zamawiać o rozmiar mniejsze, skórka jest miękka,pięta nieusztywniona, więc istnieje ryzyko, że sporo rozciągną się. Mimo wszystko polecam.
Czarne buty sportowe sznurowane Casu DS12001-1
Opublikowany: 2020-05-15 18:04:52
Recenzent: Emila
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super za tą cenę, pytanie tylko jak długo wytrzymają. Kierować się rozmiarówką sklepu, a nie standardowa, bo przy rozmiarze 39 dobrym rozmiarem jest 41.
Niebieskie mokasyny Casu z elastyczną kolorową podeszwą RT20X5/B
Opublikowany: 2020-05-15 16:53:27
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne. Bardzo ładne. Kolor taki jak na zdjęciu.
Czarne botki kowbojki z frędzlami na niskim obcasie Casu D20X24/B
Opublikowany: 2020-05-15 07:29:33
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Super, polecam.
Czółenka Casu 321
Opublikowany: 2020-05-14 20:35:48
Recenzent: Krysia
Ogólna
Styl
Jakość
towar super.
Czółenka Casu 321
Opublikowany: 2020-05-14 20:35:06
Recenzent: Krysia
Ogólna
Styl
Jakość
towar w dobrym stanie lecz niestety tęgość buta za mała.
Beżowe buty sportowe sznurowane Casu 20P7/M
Opublikowany: 2020-05-14 20:34:43
Recenzent: Mimi
Ogólna
Styl
Jakość
Są śliczne. Wygodne i bardzo ładnie wykonane.
Różowe buty sportowe wsuwane Casu 20P5/M
Opublikowany: 2020-05-14 20:33:25
Recenzent: Mimi
Ogólna
Styl
Jakość
Sup rvwygladaja. Tylko wkładka wypada z buta. Ale ogólnie super.
Czarna torebka listonoszka Casu AH-90
Opublikowany: 2020-05-14 20:32:20
Recenzent: Mimi
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajna i pojemna torebka. Takiej szukalam
Czerwone szpilki czółenka peep toe ze skórzaną wkładką Casu N189X4/R
Opublikowany: 2020-05-14 18:55:32
Recenzent: Aszagne
Ogólna
Styl
Jakość
Obawiałam się wysokości obsasów. Buty są bardzo wygodne.
Granatowe sandały na rzepy ze skórzaną wkładką Casu N827MR
Opublikowany: 2020-05-14 16:06:44
Recenzent: Paulina
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne buciki :)
Zielone sandały moro na rzepy Casu 105
Opublikowany: 2020-05-14 16:05:45
Recenzent: Paulina
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne buciki :)
Szare baleriny Casu z odkrytymi palcami ze szkórzaną wkładką paski na krzyż L20X11/S
Opublikowany: 2020-05-14 15:59:53
Recenzent: maria
Ogólna
Styl
Jakość
jakość, obsługa OK!
Beżowe botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X23/T
Opublikowany: 2020-05-14 10:58:23
Recenzent: Doma
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne botki, jednak rozmiar, który wybrałam zgodnie z tabelą okazał się za duży, musiałam zwrócić buty. I bardzo szkoda że nie ma mojego 37, bo bez wahania zamówiłabym ponownie.
Czerwone trampki sznurowane Casu 20N5/M
Opublikowany: 2020-05-13 20:21:21
Recenzent: Marcin
Ogólna
Styl
Jakość
Co ciekawe oklejone w rozmiar z zamówienia, a w środku po odklejeniu nadruk o numer większy :) No i są luźniejsze ale bardzo wygodne więc jestem zadowolony. Nie mam się do czego przyczepić.
Różowe klapki japonki basenowe Casu XT-389-1
Opublikowany: 2020-05-13 20:05:23
Recenzent: Kati
Ogólna
Styl
Jakość
Na lato rewelacja
Czarne tenisówki sznurowane Casu RS-556-1
Opublikowany: 2020-05-13 20:04:46
Recenzent: Kati
Ogólna
Styl
Jakość
Za taką cenę warto
SANDAŁY CASU WE-57
Opublikowany: 2020-05-13 20:04:06
Recenzent: Kati
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ladne
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 160