promocja-darmowa-dostawa-2019-casu.pl
rabat-na-nowa-kolekcje-sklep-casu.pl.

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 119
Złote sandały płaskie z zakrytą piętą Jezzi MR1741-2
Opublikowany: 2019-06-15 19:22:54
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Nie polecam. Buty są bardzo ładne i bardzo wygodne, jednak po kilku dniach srebrna guma poprzecierała się i zrobiła się szarobura, po kolejnych kilkunastu pasek farbowany na złoto wytarł się i zrobił się różowy... Tak można zepsuć bardzo ładne i wygodne buty... W stanie po utracie kolorów były paskudne, więc trafiły do kosza.
Beżowe sandały lakierowane ze skórzaną wkładką na niskim obcasie kokardka Casu N19X1/BE
Opublikowany: 2019-06-15 08:26:37
Recenzent: KasiaII
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki ładne i lekkie ! Polecam. Ja mam stopę 25,5 i należy brać rozm.40.
Wizytowe skórzane sznurowane Windssor 650
Opublikowany: 2019-06-13 15:01:23
Recenzent: Stanisław
Ogólna
Styl
Jakość
Wspaniałe stylowe buty Richelieu. Kupiłem, noszę i gorąco polecam!
Szare sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/G
Opublikowany: 2019-06-13 05:48:18
Recenzent: xxx
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam, dobre także na wąską stopę
Beżowe sandały na koturnie z gumką Casu SN19X6/BE
Opublikowany: 2019-06-12 17:49:46
Recenzent: ela
Ogólna
Styl
Jakość
Butki super
Wielokolorowe szpilki czółenka skórzane w geometryczny wzór Casu DS-29/1
Opublikowany: 2019-06-11 08:16:08
Recenzent: Eda
Ogólna
Styl
Jakość
Suer modne, piękny zestaw kolorów i wyglądają na wygodne.
Niebieskie sandały na słupku ze skórzaną wkładką Jezzi ASA109-10
Opublikowany: 2019-06-10 23:20:38
Recenzent: Alecx
Ogólna
Styl
Jakość
Jaka tegosc butów?
Różowe sandały lakierowane nude na niskim ozdobnym obcasie skórzana wkładka Casu R19X5/N
Opublikowany: 2019-06-10 17:54:49
Recenzent: Bogna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam!!!
Czarne półbuty Casu 7257-17
Opublikowany: 2019-06-06 17:30:43
Ogólna
Styl
Jakość
Witam z tej strony Ferdynand, ze zdziwieniem oglądam buty tylko czarnego koloru. Darujcie ale w lecie nosi się jasne spodnie i czarne buty do nich nie pasują , pomyślcie o popielatym kolorze butów.
SZTYBLETY AMBITIOUS 4818
Opublikowany: 2019-06-06 13:46:31
Recenzent: Stanisław
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty! Jedyny mankament to brak numeru 43. Szkoda!
Białe baleriny z odkrytymi palcami ze szkórzaną wkładką Casu SN19X8/W
Opublikowany: 2019-06-05 20:21:49
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne, lekkie i wygodne
BALERINY AŻUROWE JEZZI MR1625-6
Opublikowany: 2019-06-04 14:26:17
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Zasugerowałam się tabelą rozmiarów i niestety buty okazały o 1 nr za małe, muszę zwrócić.
Beżowe sandały na słupku z odkrytymi palcami skórzana wkładka Casu R19X6/BE
Opublikowany: 2019-06-03 10:57:02
Recenzent: Dana
Ogólna
Styl
Jakość
Klientka zadowolona z udanego zakupu.Butki pasują :) .Dziękuję i pozdrawiam Casu
Srebrne klapki ażurowe na słupku Sergio Leone KL319
Opublikowany: 2019-05-31 10:09:10
Recenzent: Margo
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki super, bardzo ładne, eleganckie zgodne ze zdjęciem. niestety musiałam odesłać dla mnie za wąskie na podbiciu :(
Rude botki kowbojki skórzane wiosenne ażurowe na ozdobnym obcasie Casu 1120
Opublikowany: 2019-05-30 12:55:00
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Pięknie wyglądają na nogach, bardzo wygodne
Szare półbuty slip on błyszczące na koturnie Jezzi RMR1840-1
Opublikowany: 2019-05-29 08:01:48
Recenzent: Dora
Ogólna
Styl
Jakość
Brak informacji z jakiego materiału zdobione są buty, czy są skórzane, czy nie. Znaczek skóry widoczny jest na zdjęciu tylko na wkładce. Nie lubię kupować przysłowiowego "kota w worku"
Beżowe sandały na słupku z odkrytymi palcami skórzana wkładka Casu R19X6/BE
Opublikowany: 2019-05-28 15:49:16
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Zakupiłam rozm.38 bo taki noszę i pasują. Na codzień nie wkładam obcasów lecz te są naprawdę wygodne.
Beżowe sandały na słupku z odkrytymi palcami skórzana wkładka Casu R19X6/BE
Opublikowany: 2019-05-28 15:42:33
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Na co dzień nie wkładam obcasów te jednak są naprawdę wygodne. Zakupiłam rozm. 38 bo taki noszę i są ok.
Brązowe półbuty botki wiosenne skórzane z ozdobną klamerką wzorek Maciejka 03906-11/00-5
Opublikowany: 2019-05-28 09:52:21
Recenzent: Urszula
Ogólna
Styl
Jakość
Wiecej rozmiarowek prosze tyle fajnych butow a nie ma rozmiaru postarajcie sie jestem wasza klientka
Sandały skórzane Marila 757/ES-61
Opublikowany: 2019-05-28 04:37:02
Recenzent: aga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ladne i wygodne. rozmiar zgodny z tabela. niestety po jednym dniu rozkleila się podeszwa.
PÓLBUTY HELIOS 712
Opublikowany: 2019-05-26 17:16:12
Recenzent: Alcia
Ogólna
Styl
Jakość
wspaniała jakość bardzo ładne i wygodne przydałaby się powtórka produkcji wszystkich numerów i kolorów.
Srebrne sandały błyszczące na koturnie z gumką Casu SN19X9/S
Opublikowany: 2019-05-25 21:22:38
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
ładne zgrabne i niewysokie ....za ta cene moga byc ....stopa spocona sie slizga
Szare sandały ażurowe na niskim obcasie skórzana wkładka Casu R19X4/G
Opublikowany: 2019-05-25 11:42:57
Recenzent: BB
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam.
Szare sandały ażurowe na niskim obcasie skórzana wkładka Casu R19X4/G
Opublikowany: 2019-05-25 11:35:22
Recenzent: BB
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Czarne buty sportowe sznurowane softshell Casu A1528-2
Opublikowany: 2019-05-24 09:36:26
Recenzent: Bladiius
Ogólna
Styl
Jakość
Dziś otrzymałem przesyłkę. Buty solidnie wykonane z wysokiej jakości materiałów. Wygodne, nic mnie nie gniecie, wysokie podbicie na pięcie. Polecam każdemu
Szare mokasyny z kokardką Casu T19X1/DG
Opublikowany: 2019-05-24 08:15:02
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetne. Bardzo wygodne, miękkie i dobrze układają się do stopy. Do tego po prostu ładne :)
Niebieskie botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2019-05-22 14:44:56
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne buciki... szybka realizacja! Polecam i dziękuję:)
Beżowe sandały lakierowane ze skórzaną wkładką na niskim obcasie kokardka Casu N19X1/BE
Opublikowany: 2019-05-17 13:58:33
Recenzent: kasiaII
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki ładne, paski wąskie, delikatne - należy brać rozmiar jaki się nosi.
Granatowe baleriny jeansowe z okrytymi palcami Jezzi ASA110-1
Opublikowany: 2019-05-17 10:04:14
Recenzent: Julia
Ogólna
Styl
Jakość
Rewelacyjne baleriny, niestety okazały się za szerokie przy piętach. Dobre buty dla osób o szerokiej stopie. Wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Rozmiar rzeczywisty.
Czarne trampki sznurowane Casu WQ805
Opublikowany: 2019-05-17 10:02:07
Recenzent: Julia
Ogólna
Styl
Jakość
Rewelacyjne trampki. Bardzo wygodne i solidnie wykonane. Rozmiar rzeczywisty.
Sandały Sergio Leone 11806
Opublikowany: 2019-05-15 16:30:53
Recenzent: Irena
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne
Niebieskie baleriny skórzane z odkrytymi palcami Maciejka 03497-33/00-6
Opublikowany: 2019-05-15 09:21:03
Recenzent: Teresa
Ogólna
Styl
Jakość
Super- mięciutkie, wygodne,ładne
Beżowe sandały na słupku z odkrytymi palcami skórzana wkładka Casu R19X6/BE
Opublikowany: 2019-05-15 06:14:14
Recenzent: Danuta
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne
Sandały Casu 3447
Opublikowany: 2019-05-13 17:37:14
Recenzent: Krystyna, P-ń
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne wygodne buciki ze skóry, noszę nr 38 i takie też kupiłam . Polecam.
Beżowe mokasyny skórzane welurowe błyszczące Casu DP648/19BE
Opublikowany: 2019-05-13 14:55:52
Recenzent: Monia
Ogólna
Styl
Jakość
Numeracja zawyzona. Kupiłam rozmiar 40, ale 39 byłoby odpowiednie.
BOTKI LANQIER 39C732
Opublikowany: 2019-05-10 11:10:25
Recenzent: Grażyna
Ogólna
Styl
Jakość
Super botki eleganckie ,pasują do spodni ,spodno3/4 ,spódnicy , noga wygląda elegancko. Kupiłan 2 lata temu i zamówiłam takie same dziś właśnie dostałam .Polecam
Szare sandały ażurowe na słupku z paskiem na krzyż skórzana wkładka Casu R19X10/G
Opublikowany: 2019-05-09 19:49:15
Recenzent: Ceska
Ogólna
Styl
Jakość
Wczoraj otrzymałam przesyłkę z butami , są extra.
Szare kapcie Raweks ULA52
Opublikowany: 2019-05-08 10:27:44
Recenzent: ola
Ogólna
Styl
Jakość
Takie jak na zdjeciu, delikatnie błyszczące brokatowe plamki. Fajnie leży, dobrze wykonany. Wkłada sie bez problemu.
Niebieskie kapcie z gumką Raweks Sylwia S36
Opublikowany: 2019-05-08 10:20:55
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Szukałam kapci do szkoły dla starszej córki. Te spodobały jej się najbardziej.
Srebrne kapcie brokatowe z gumką Raweks Sylwia S25
Opublikowany: 2019-05-08 10:19:07
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Piękna ta kokarda! Pasują idealnie na stopę. I delikatnie się błyszczą. Są bardziej srebrne niż na zdjeciu.
Różowe kapcie z motylkiem Raweks Sylwia S3
Opublikowany: 2019-05-08 10:16:23
Recenzent: Zośka
Ogólna
Styl
Jakość
Takie jak na zdjęciu, córka zachwycona!
Szare sandały z ozdobami Rieker 60800-42
Opublikowany: 2019-05-05 13:38:35
Recenzent: mirka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super, nazwa mówi sama za siebie, rozmiar dobry, wygodne, lekkie, mięciutkie. Super.
SANDAŁY KARINO 1435
Opublikowany: 2019-05-04 19:44:13
Recenzent: Zibi
Ogólna
Styl
Jakość
Super produkt
Sandały skórzane z ozdobami Tamaris 1-28348-28
Opublikowany: 2019-05-04 11:14:37
Recenzent: Danuta
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wykonane ze skóry zamszowej.
Czarne czółenka na słupku z paskami na krzyż Sergio Leone SK859
Opublikowany: 2019-04-29 18:06:32
Recenzent: Grażyna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne ,wygodne ,rozmiar OK.Polecam.
Szpilki czerwone lakierowane na platformie Casu 620
Opublikowany: 2019-04-29 10:22:01
Recenzent: netka
Ogólna
Styl
Jakość
Najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałam
Beżowe sandały skórzane z zakrytą piętą Casu DS071/19PI
Opublikowany: 2019-04-28 17:57:08
Recenzent: iraur
Ogólna
Styl
Jakość
W tabeli rozmiarów warto by podać szerokość podeszwy
Czerwone mokasyny skórzane zamszowe Casu DP639/19RD
Opublikowany: 2019-04-28 14:48:16
Recenzent: Magdalena
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne mokasyny.polecam
Niebieskie botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 270
Opublikowany: 2019-04-28 09:23:44
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty rewelacyjne
Białe baleriny z odkrytymi palcami ze szkórzaną wkładką Casu SN19X8/W
Opublikowany: 2019-04-28 07:34:18
Recenzent: beta
Ogólna
Styl
Jakość
nie mogę kupić waszych butów chociaż bardzo mi się podobają bo mam dł wkładki 27 cm i wiele moich koleżanek
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 119