Darmowa dostawae

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 113
Sneakersy na koturnie S.Barski L05717P
Opublikowany: 2018-03-26 14:27:16
Recenzent: beti
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne, nieco babcine, ale spoko, dobrze leżą, rozmiar się zgadza, matowe.
BOTKI SERGIO LEONE 33197
Opublikowany: 2018-03-11 18:12:52
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki ładnie wykonane, rozmiar tez dobry lecz jak dla mnie za bardzo błyszczące dlatego odsyłam.
TRZEWIKI CASU 9081
Opublikowany: 2018-03-05 23:01:34
Recenzent: piotr8
Ogólna
Styl
Jakość
Dostawa nastąpiła w przyzwoitym czasie. But porządny, dobrze leży na nodze.
TOREBKA D22755
Opublikowany: 2018-03-04 08:06:37
Recenzent: Lucy
Ogólna
Styl
Jakość
Torba super! Jestem zachwycona jest duża, pojemna i lekka. Zadowolenie w 100%.
Sandały Casu B202
Opublikowany: 2018-02-21 21:56:09
Recenzent: babunia
Ogólna
Styl
Jakość
Troszkę ciemniejsze jak w ofercie ale super , bardzo lekkie , wygodne , polecam.
PÓŁBUTY CASU 163/K
Opublikowany: 2018-02-08 13:03:07
Recenzent: ANETAMLP
Ogólna
Styl
Jakość
DO BUTÓW IDEALNE
PÓŁBUTY GALANT 1425
Opublikowany: 2018-02-08 13:01:54
Recenzent: ANETAMLP
Ogólna
Styl
Jakość
BARDZO WYGODNE, ELEGANCKIE
Czółenka skórzane na słupku Casu 364/2
Opublikowany: 2018-02-05 20:19:00
Recenzent: Janka R.
Ogólna
Styl
Jakość
Kupiłam beżowe, są wygodne i naprawdę bardzo eleganckie. Mam bardzo wrażliwe stopy ale wytrwałam na weselu córki.Pasują do wielu stylizacji. Dostawa bardzo szybka. Polecam!
Szpilki lakierowane Sala 1504
Opublikowany: 2018-02-04 21:25:50
Recenzent: Martyna
Ogólna
Styl
Jakość
Najwspanialsze buty jakiekolwiek miałam na nogach
Botki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone BT0502
Opublikowany: 2018-01-26 21:07:09
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Rewelacyjne, wygodne, eleganckie i kobiece. 100%satysfakcj.
Trzewiki sznurowane Rieker Z2430
Opublikowany: 2018-01-22 12:46:19
Recenzent: Ewelina
Ogólna
Styl
Jakość
Nic dodać nic ująć buty fajne i wygodne
BOTKI MACIEJKA 02187
Opublikowany: 2018-01-21 20:14:36
Recenzent: Nitka
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne, wygodne, na spacery i szybkie zakupy, idealne.
Botki Casu A630-2
Opublikowany: 2018-01-14 22:18:04
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i ciepłe. Lakierowane mogą trochę przypominać kalosze, ale szczerze polecam, nawet na moje nogi z wysokim podbiciem psują idealnie.
BOTKI CASU 1316-952
Opublikowany: 2018-01-12 16:44:07
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne buciki przejściowe.Dobra cena
Botki na słupku Jezzi SA95-2
Opublikowany: 2018-01-12 16:40:35
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i eleganckie buty. Polecam. Udany zakup
PÓŁBUTY 1XC6274
Opublikowany: 2018-01-09 16:27:20
Recenzent: monpl
Ogólna
Styl
Jakość
buciki super, dobrze wykonane
Trzewiki z ozdobnym zamkiem Casu R12D-2P
Opublikowany: 2018-01-09 16:25:19
Recenzent: monpl
Ogólna
Styl
Jakość
buciki fajne, w jednym tylko podeszwa lekko wypukła
TRZEWIKI CASU 381/F
Opublikowany: 2018-01-05 15:58:11
Recenzent: Freenet
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne skórzane buty, porządnie wykonane i wygodne. Normalnie nosze rozmiar 43 i taki tez wziąłem. Mam wysokie podbicie i jest ok. Nawet jest leciutki luz. Przy grubej skarpetce na zimę będzie w sam raz.
TRZEWIKI CASU 35-188
Opublikowany: 2017-12-23 16:26:31
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Córka zachwycona kolorem i fasonem. Mimo, że buty są ze skóry ekologicznej wyglądają na naturalny nubuk. Buty wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Polecam fason i kolor.
Trzewiki skórzane sznurowane Casu K-9F
Opublikowany: 2017-12-16 21:13:33
Recenzent: jacat27
Ogólna
Styl
Jakość
extra buciki za tą cenę i szybka dostawa
Botki z kokardą Casu E4913
Opublikowany: 2017-12-15 23:11:15
Recenzent: Oleska
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty, miękkie i wygodne. Pięknie leżą na nodze.
Śniegowce króliczki z kokardą Casu LT1703K
Opublikowany: 2017-12-15 23:10:02
Recenzent: Oleska
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buciki
Trzewiki Casu 9515
Opublikowany: 2017-12-15 07:32:37
Recenzent: Bator
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zadowolony! Dziękuję.
Trzewiki zamszowe sznurowane Maciejka 02673
Opublikowany: 2017-12-12 14:01:39
Recenzent: Patrycja
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są cudowne! Ciepłe i wygodne! Nie są ciężkie czy sportowe! Dodają jednak pazura do każdej stylizacji :)
BOTKI AGA 2012
Opublikowany: 2017-12-12 08:45:47
Recenzent: maria
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo wygodne jestem zadowolona polecam sklep.
BOTKI CASU 3219
Opublikowany: 2017-12-11 23:09:46
Recenzent: kadka
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam gorąco. Świetne botki. Bardzo wygodne, ładniejsze niż na zdjjęciu. Rozmiar troszkę zawyżony. trzeba brać taki , jak się nosi. Botki na 5 !
BOTKI S.BARSKI LH39678
Opublikowany: 2017-12-11 20:18:35
Recenzent: paula
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Super możliwość dobrania odpowiedniego rozmiaru. Polecam.
Botki z ozdobnym suwakiem i kryształkami S.Barski 11371-1
Opublikowany: 2017-12-11 11:09:41
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dobrze wykonane,bardzo ładne i ciepłe.
BOTKI NESSI 56504
Opublikowany: 2017-12-11 10:57:29
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo efektowne, wysokie ale rzeczywiście w miarę wygodne. Jedyny minus to bardzo cienki obcas na dole, który wchodzi w szparki w chodniku z kostki :)
Torebka wizytowa Casu R-3C
Opublikowany: 2017-12-11 10:44:32
Recenzent: Robaczek
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam bardzo
TRZEWIKI CASU 9519
Opublikowany: 2017-12-10 12:30:14
Recenzent: Kupiec
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty przyjemnie się nosi
PÓŁBUTY ENZO 591
Opublikowany: 2017-12-08 20:00:54
Recenzent: Agatta33
Ogólna
Styl
Jakość
Świetny zakup.Polecam
Kozaki na słupku Sergio Leone KZ78271
Opublikowany: 2017-12-08 19:18:16
Recenzent: JA
Ogólna
Styl
Jakość
Super! Gorąco polecam. Stylowe, mięciutkie, bardzo wygodne, Klasa.
BOTKI HELIOS 516
Opublikowany: 2017-12-08 17:06:15
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Nic dodać- nic ująć !!! są super wygodne i przede wszystkim mają odpowiednią tęgość i nie cisną. Polecam botki i szybką dostawę. 5 gwiazdek jest oceną jak najbardziej zasłużoną.
KOZAKI CASU 8812S
Opublikowany: 2017-12-08 08:52:40
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dobra
Kozaki za kolano S.Barski 27098
Opublikowany: 2017-12-07 21:15:44
Recenzent: Matylda
Ogólna
Styl
Jakość
Buty na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Są eleganckie i ładnie podkreślają łydkę. Obawiałam się jedynie czy będą wystarczająco ciepłe na zimę, ale jak się okazało ocieplane są wewnątrz miłym futerkiem. Zdecydowanie polecam!
BOTKI ŁUKBUT 1189
Opublikowany: 2017-12-05 18:09:37
Recenzent: knnnn
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ciepłe, nieprzemakalne, bardzo wygodne od pierwszego dnia. Idealne dla osób, które dbają o komfort własnych stóp. Polecam.
TRZEWIKI AMERICAN HLA71316
Opublikowany: 2017-12-04 23:46:59
Recenzent: megi
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki jakościowo wydają się być bardzo dobre.
PORTFEL D1072L-MHU
Opublikowany: 2017-12-04 22:36:09
Recenzent: Renia
Ogólna
Styl
Jakość
spełnia moje oczekiwania
Szpilki Casu 1604
Opublikowany: 2017-12-04 07:03:51
Recenzent: Bogdan
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne szpilki, w pięknym kolorze:).
TRZEWIKI CASU 9515
Opublikowany: 2017-12-03 07:18:25
Recenzent: Marcin
Ogólna
Styl
Jakość
Niesamowicie wygodne, niezły wygląd, dobra cena. Rzadko decyduję się na obuwie inne niż skórzane, ale w tym przypadku było warto.
Botki Casu 020
Opublikowany: 2017-12-02 09:23:01
Recenzent: Dorcia
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki rewelacja polecam
PÓŁBUTY WINDSSOR 270M
Opublikowany: 2017-12-01 20:14:34
Recenzent: simon_c
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty
KOZAKI SERGIO LEONE 63156
Opublikowany: 2017-12-01 20:02:58
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Zakup udany. Polecam. Ładne, wygodne, eleganckie. Super
Czółenka Casu CH04
Opublikowany: 2017-12-01 15:11:57
Recenzent: dorota
Ogólna
Styl
Jakość
butki bardzo wygodne i eleganckie, w realu wyglądają lepiej niż na foto, mam szerokie stopy, wzięłam rozmiar większe, troszkę luźne, ale skoryguję wkładką
MELISKI ZAXY 81879 FREE SAP AD
Opublikowany: 2017-12-01 12:07:27
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne buty. Wyglądają bez zarzutu.
Trzewiki skórzane sznurowane Maciejka 03276
Opublikowany: 2017-12-01 07:53:19
Recenzent: Tosia
Ogólna
Styl
Jakość
buty śliczne i wygodne, zobaczymy jak sie bedą nosić bo wyglądają na b. solidnie wykonane, ładna skórka bez skaz, żadnych defektów podeszwy, ciepła futrówka
Botki na słupku S.Barski 4575
Opublikowany: 2017-11-30 19:22:02
Recenzent: Moni
Ogólna
Styl
Jakość
generalnie jak na buty za tą cenę to są super, ładnie prezentują się na nodze, są zgrabne, wygodne i ładny kolor
Trzewiki Casu X-5002
Opublikowany: 2017-11-30 15:36:08
Recenzent: kasiak
Ogólna
Styl
Jakość
Buty zgodne z opisem dobrze wykonane. Polecam !
CZÓŁENKA PITILLOS 1453
Opublikowany: 2017-11-29 09:50:42
Recenzent: mary
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne i wygodne buty!
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 113