Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 108
Półbuty szare ażurowe na koturnie Jezzi SA10-28
Opublikowany: 2017-07-15 20:28:40
Recenzent: apis
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne:-) Leciutki i w typowej numeracji.
KAPCIE CASU D-K-13
Opublikowany: 2017-07-15 19:33:50
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Przede wszystkim wygodne kapcie, polecam.
BALERINY MACIEJKA 02432
Opublikowany: 2017-07-15 19:32:07
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne i zgrabne baleriny, przede wszystkim wygodne, polecam.
SANDAŁY KANIOWSKI K-2617
Opublikowany: 2017-07-15 18:38:20
Recenzent: nat1234
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne
SANDAŁY CASU ZY030
Opublikowany: 2017-07-15 15:03:39
Recenzent: EWA
Ogólna
Styl
Jakość
SANDAŁKI SUPER MAM ZŁOTE POLECAM .SKLEP SUPER.
SANDAŁY CASU ZY030
Opublikowany: 2017-07-15 15:01:40
Recenzent: EWA
Ogólna
Styl
Jakość
SANDAŁKI SUPER POLECAM
MELISKI LU BOO LX-03
Opublikowany: 2017-07-15 07:35:33
Recenzent: wnatka1
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo fajne, ale niestety nie trzymają rozmiaru - są mniejsze.
Sandały Jezzi 77SD74227
Opublikowany: 2017-07-14 08:17:34
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo fajne sandałki, wygodne i jakościowo dobrze wykonane. Rozmiarówka jest kompatybilna, rozmiar 39 pasuje jak ulał
Klapki Casu 3060
Opublikowany: 2017-07-14 06:05:45
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam te klapki . super w uzyciu
Klapki Casu E61680
Opublikowany: 2017-07-14 06:04:05
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam ten klapki wygodne , miekkie rewelacja,
SANDAŁY S.BARSKI BF563-26
Opublikowany: 2017-07-13 10:23:12
Recenzent: Mayen
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały bardzo ładne, przesyłka przyszła bardzo szybko. Niestety nie są wygodne, uciskają mały palec, ponieważ mają wąski pasek a ja mam szeroką stopę. Sandały na szczupłą stopę.
Sandały na słupku S.Barski 827-2
Opublikowany: 2017-07-13 05:17:08
Recenzent: IWONA
Ogólna
Styl
Jakość
BARDZO WYGODNE, ŚLICZNE
Sandały na słupku Casu 1387
Opublikowany: 2017-07-11 12:28:49
Recenzent: EWA
Ogólna
Styl
Jakość
sandały bardzo wygodne, elastyczna skóra, polecam
Sandały Jezzi 77SD76281
Opublikowany: 2017-07-11 09:20:41
Recenzent: konwalia
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne i bardzo wygodne sandałki. Szybka wysyłka. Polecam
Sandały Casu 129
Opublikowany: 2017-07-11 05:56:56
Recenzent: bucil
Ogólna
Styl
Jakość
super szybka dostawa i miła. sandałki śliczne , lecz ja mam chyba kiepskie stopy bo paseczki trochę odstają , ale da się nosić
Slip on z kokardką Casu 110
Opublikowany: 2017-07-10 21:59:57
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty,rozmiar trzeba brać taki jaki się nosi-nie patrzeć na tabelę,tęgość G.polecam bobardzo wygodne i niedrogie jak za skórzane buty.
Sandały skórzane Casu 1869/1
Opublikowany: 2017-07-10 20:57:47
Recenzent: malgo
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki super - pod każdym względem!
Półbuty na koturnie Jezzi SA78-5
Opublikowany: 2017-07-10 18:42:51
Recenzent: alien_24
Ogólna
Styl
Jakość
Pozytywnie :) towar zgodny z opisem
Sandały Jezzi MR1636-7
Opublikowany: 2017-07-10 14:44:21
Recenzent: Ludzik
Ogólna
Styl
Jakość
Dostałam to co chciałam! Realizacja zamówienia bardzo szybka. Forma i jakjość prezentacji na stronie internetowej bardzo dobra - obraz i rzeczywistość sa bardzo zbliżone. Zadowolenie wysokie.
KALOSZE CASU M-1
Opublikowany: 2017-07-10 11:55:17
Recenzent: KamaE
Ogólna
Styl
Jakość
Kalosze są dobrze wykonane. Zdjęcie nie oddaje rzeczywistego koloru butów. Są one granatowe. Wyglądają świetnie.
KAPCIE INBLU BS000028
Opublikowany: 2017-07-09 18:19:17
Recenzent: Ruda
Ogólna
Styl
Jakość
Drugi raz wzięłam te same kapcie ;) poprzednie wytrzymały 2,5 roku. generalnie produkt nie do zdarcia ;) warto kupić
MELISKI CASU BDL15018
Opublikowany: 2017-07-09 14:11:41
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
polecam :) jestem zadowolona
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 1457
Opublikowany: 2017-07-09 09:26:01
Recenzent: Krna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty w 100% zgodne z opisem. W sklepie stacjonarnym nie było mojego rozmiaru, więc zamówiłam online- 2 dni później buty były już u mnie. Polecam!!!
SANDAŁY LES TROPEZIENNES 07421 OUZO
Opublikowany: 2017-07-08 22:08:40
Recenzent: Abi
Ogólna
Styl
Jakość
Kobiece, wygodne,bardzo dobrej jakosci. Pierwszy raz kupiłam obuwie przez internet (niestety wysokie podbicie utrudnia zakupy) i nie żałuje. Polecam.
KLAPKI SERGIO LEONE 48021
Opublikowany: 2017-07-08 10:16:53
Recenzent: Ania 5
Ogólna
Styl
Jakość
Kolor intensywny, lekko połyskujący czarny jakby pokryty rybią łuską. Bardzo eleganckie, śliczne i zgrabne klapeczki. Idealne na lato zarówno do sukienki, jak ido spodni. Mięciutkie wyściełanie powoduje, że stopa jest "otulona" i nie wysuwa się z buta nawet podczas prowadzenia samochodu. Wysokość idealna aby wygodnie się chodziło jeśli ktoś tak jak ja chodzi wyłącznie w butach na obcasie. Podsumowując klapeczkami jestem zachwycona i zastanawiam się nad zakupem jeszcze jednej pary w szarym kolorze.
SANDAŁY CASU 409S
Opublikowany: 2017-07-07 18:14:25
Recenzent: Ela
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładnie wykonane. Wygodne!
Półbuty skórzane ażurowe Lanqier 40C698
Opublikowany: 2017-07-07 15:45:31
Recenzent: NIka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne buty , idealne na letnie długie spacery. Polecam
MELISKI ZAXY 81863 CIRCO BABY
Opublikowany: 2017-07-07 09:19:41
Recenzent: Xxx
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczne, mięciutkie, pachnące buciki. Córka się z nimi nie rozstaje. Kupujemy je co roku.
JAPONKI INBLU MA000007
Opublikowany: 2017-07-07 07:48:20
Recenzent: ETA33
Ogólna
Styl
Jakość
Uwielbiam ten model Inblu. Są wygodne, wytrzymałe i pięknie wyglądają na nogach
Sandały na słupku Casu 1770
Opublikowany: 2017-07-07 05:53:45
Recenzent: Ula
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki są śliczne. Bardzo szybka wysyłka. Polecam .
Sandały Gino Fabiani 866
Opublikowany: 2017-07-06 21:57:25
Recenzent: ewkaa
Ogólna
Styl
Jakość
świetne buty, mięciutke, przyszly za 2 dni, bez zarzutu.
Sandały Jana 8-28160-28
Opublikowany: 2017-07-06 13:59:56
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Zamówiłam dwie pary 37 i 38 Buty ładne, bardzo lekkie i wygodne. Jednak trzeba zwrócić uwagę, że są to buty o tęgości H. Są szersze od standardowych G. Nie nadają się dla osób o bardzo wąskich stopach, jak moje, dlatego odesłałam.
MELISKI CASU HL-501
Opublikowany: 2017-07-06 06:38:23
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty w fajnej cenie, mega wygodne.
Sandały na platformie Casu BZ2862-2
Opublikowany: 2017-07-05 10:59:50
Recenzent: Dosia
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne sandałki. Polecam
Sandały na platformie Casu BZ2862-2
Opublikowany: 2017-07-05 05:47:16
Recenzent: Kacha
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne, Polecam!!!
Półbuty skórzane ażurowe Maciejka 02892
Opublikowany: 2017-07-04 20:19:17
Recenzent: Malwina
Ogólna
Styl
Jakość
Najwygodniejsze buty jakie miałam! Polecam
Sandały Casu 129
Opublikowany: 2017-07-04 20:06:46
Recenzent: coco
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały są bardzo ładne. Materiał z którego są wykonane na zewnątrz miły w dotyku. Kobieco wyglądają na stopie. Wewnętrzny materiał jest dośc sztywny i sztuczny co obniża komfort użytkowania.
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 1459
Opublikowany: 2017-07-04 18:25:11
Recenzent: Dorka
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki śliczne, w miarę wygodne . polecam:)
Torebka listonoszka Casu MJ71
Opublikowany: 2017-07-04 16:45:00
Recenzent: Mika
Ogólna
Styl
Jakość
Fajna listonoszki na lato do wszystkiego pasuje, dużo kieszonek.
Klapki Casu H-643
Opublikowany: 2017-07-04 07:17:57
Recenzent: ANA
Ogólna
Styl
Jakość
OK POLECAM
SANDAŁY CASU F1512
Opublikowany: 2017-07-04 06:28:55
Recenzent: Becia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dobra jakość.Szybka wysyłka
Sandały na słupku Jana 8-28361-28
Opublikowany: 2017-07-03 21:03:58
Recenzent: Grażyna
Ogólna
Styl
Jakość
sandały średniej szerokości, nie jest to tęgość H , skusiłam się na nie i trochę żałuję, ale zostawiam liczę na to że się trochę rozchodzą. Rozmiar 41 dobry, kolor ładny. Grażyna
Czółenka skórzane na słupku Casu 364/2
Opublikowany: 2017-07-03 19:32:00
Recenzent: ewa84
Ogólna
Styl
Jakość
polecam, ładne, wygodne, wzięłam swój rozmiar i pasują idealnie
Sandały skórzane na słupku Casu 1869
Opublikowany: 2017-07-03 18:39:30
Recenzent: Hanna
Ogólna
Styl
Jakość
Obcas odbiega kolorystycznie skóry buta. Buty wygodne, ale ten szczegół ujmuje tym butom urody.
Klapki skórzane Casu 312
Opublikowany: 2017-07-03 16:59:05
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki solidne, super wykonanie. Obsługa sklepu rewelacyjna
Slip On American G-C16541
Opublikowany: 2017-07-03 16:20:39
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne
Botki Casu 5F-DY17040
Opublikowany: 2017-07-03 16:19:43
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Dobra jakosc obuwia
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 12735
Opublikowany: 2017-07-03 15:21:02
Recenzent: Edyta
Ogólna
Styl
Jakość
Szczerze mówiąc długo się zastanawiałam nad kupnem czółenek - wiadomo - skóra ekologiczna,niska cena = marne wykonanie - tak bywa...Ale jestem mile zaskoczona!Czółenka są naprawdę bardzo ładne.Starannie wykonane,wygodne i bardzo,bardzo ładne - prezentują się wyjątkowo zgrabnie i elegancko.Ogólnie rzecz biorąc - trafiony zakup.Nie żałuję :) Polecam!
Sandały na słupku S.Barski 827-2
Opublikowany: 2017-07-03 08:20:34
Recenzent: IWONA
Ogólna
Styl
Jakość
SUPER WYGODNE BUTY. PIĘKNE PO PROSTU. REWELACJA. POLECAM!
Sandały na platformie Casu BZ2862-2
Opublikowany: 2017-07-03 05:41:26
Recenzent: Kacha
Ogólna
Styl
Jakość
Dostawa szybka. Buty bardzo wygodne, polecam!!!!
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 108