Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 114
Botki Casu A630-2
Opublikowany: 2018-01-14 22:18:04
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i ciepłe. Lakierowane mogą trochę przypominać kalosze, ale szczerze polecam, nawet na moje nogi z wysokim podbiciem psują idealnie.
BOTKI CASU 1316-952
Opublikowany: 2018-01-12 16:44:07
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne buciki przejściowe.Dobra cena
Botki na słupku Jezzi SA95-2
Opublikowany: 2018-01-12 16:40:35
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i eleganckie buty. Polecam. Udany zakup
PÓŁBUTY 1XC6274
Opublikowany: 2018-01-09 16:27:20
Recenzent: monpl
Ogólna
Styl
Jakość
buciki super, dobrze wykonane
Trzewiki z ozdobnym zamkiem Casu R12D-2P
Opublikowany: 2018-01-09 16:25:19
Recenzent: monpl
Ogólna
Styl
Jakość
buciki fajne, w jednym tylko podeszwa lekko wypukła
TRZEWIKI CASU 381/F
Opublikowany: 2018-01-05 15:58:11
Recenzent: Freenet
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne skórzane buty, porządnie wykonane i wygodne. Normalnie nosze rozmiar 43 i taki tez wziąłem. Mam wysokie podbicie i jest ok. Nawet jest leciutki luz. Przy grubej skarpetce na zimę będzie w sam raz.
TRZEWIKI CASU 35-188
Opublikowany: 2017-12-23 16:26:31
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Córka zachwycona kolorem i fasonem. Mimo, że buty są ze skóry ekologicznej wyglądają na naturalny nubuk. Buty wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Polecam fason i kolor.
Trzewiki skórzane sznurowane Casu K-9F
Opublikowany: 2017-12-16 21:13:33
Recenzent: jacat27
Ogólna
Styl
Jakość
extra buciki za tą cenę i szybka dostawa
Botki z kokardą Casu E4913
Opublikowany: 2017-12-15 23:11:15
Recenzent: Oleska
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty, miękkie i wygodne. Pięknie leżą na nodze.
Śniegowce króliczki z kokardą Casu LT1703K
Opublikowany: 2017-12-15 23:10:02
Recenzent: Oleska
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buciki
Trzewiki Casu 9515
Opublikowany: 2017-12-15 07:32:37
Recenzent: Bator
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zadowolony! Dziękuję.
Trzewiki zamszowe sznurowane Maciejka 02673
Opublikowany: 2017-12-12 14:01:39
Recenzent: Patrycja
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są cudowne! Ciepłe i wygodne! Nie są ciężkie czy sportowe! Dodają jednak pazura do każdej stylizacji :)
BOTKI AGA 2012
Opublikowany: 2017-12-12 08:45:47
Recenzent: maria
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo wygodne jestem zadowolona polecam sklep.
BOTKI CASU 3219
Opublikowany: 2017-12-11 23:09:46
Recenzent: kadka
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam gorąco. Świetne botki. Bardzo wygodne, ładniejsze niż na zdjjęciu. Rozmiar troszkę zawyżony. trzeba brać taki , jak się nosi. Botki na 5 !
BOTKI S.BARSKI LH39678
Opublikowany: 2017-12-11 20:18:35
Recenzent: paula
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Super możliwość dobrania odpowiedniego rozmiaru. Polecam.
Botki z ozdobnym suwakiem i kryształkami S.Barski 11371-1
Opublikowany: 2017-12-11 11:09:41
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dobrze wykonane,bardzo ładne i ciepłe.
BOTKI NESSI 56504
Opublikowany: 2017-12-11 10:57:29
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo efektowne, wysokie ale rzeczywiście w miarę wygodne. Jedyny minus to bardzo cienki obcas na dole, który wchodzi w szparki w chodniku z kostki :)
Torebka wizytowa Casu R-3C
Opublikowany: 2017-12-11 10:44:32
Recenzent: Robaczek
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam bardzo
TRZEWIKI CASU 9519
Opublikowany: 2017-12-10 12:30:14
Recenzent: Kupiec
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty przyjemnie się nosi
PÓŁBUTY ENZO 591
Opublikowany: 2017-12-08 20:00:54
Recenzent: Agatta33
Ogólna
Styl
Jakość
Świetny zakup.Polecam
Kozaki na słupku Sergio Leone KZ78271
Opublikowany: 2017-12-08 19:18:16
Recenzent: JA
Ogólna
Styl
Jakość
Super! Gorąco polecam. Stylowe, mięciutkie, bardzo wygodne, Klasa.
BOTKI HELIOS 516
Opublikowany: 2017-12-08 17:06:15
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Nic dodać- nic ująć !!! są super wygodne i przede wszystkim mają odpowiednią tęgość i nie cisną. Polecam botki i szybką dostawę. 5 gwiazdek jest oceną jak najbardziej zasłużoną.
KOZAKI CASU 8812S
Opublikowany: 2017-12-08 08:52:40
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dobra
Kozaki za kolano S.Barski 27098
Opublikowany: 2017-12-07 21:15:44
Recenzent: Matylda
Ogólna
Styl
Jakość
Buty na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Są eleganckie i ładnie podkreślają łydkę. Obawiałam się jedynie czy będą wystarczająco ciepłe na zimę, ale jak się okazało ocieplane są wewnątrz miłym futerkiem. Zdecydowanie polecam!
BOTKI ŁUKBUT 1189
Opublikowany: 2017-12-05 18:09:37
Recenzent: knnnn
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ciepłe, nieprzemakalne, bardzo wygodne od pierwszego dnia. Idealne dla osób, które dbają o komfort własnych stóp. Polecam.
TRZEWIKI AMERICAN HLA71316
Opublikowany: 2017-12-04 23:46:59
Recenzent: megi
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki jakościowo wydają się być bardzo dobre.
PORTFEL D1072L-MHU
Opublikowany: 2017-12-04 22:36:09
Recenzent: Renia
Ogólna
Styl
Jakość
spełnia moje oczekiwania
Szpilki Casu 1604
Opublikowany: 2017-12-04 07:03:51
Recenzent: Bogdan
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne szpilki, w pięknym kolorze:).
TRZEWIKI CASU 9515
Opublikowany: 2017-12-03 07:18:25
Recenzent: Marcin
Ogólna
Styl
Jakość
Niesamowicie wygodne, niezły wygląd, dobra cena. Rzadko decyduję się na obuwie inne niż skórzane, ale w tym przypadku było warto.
Botki Casu 020
Opublikowany: 2017-12-02 09:23:01
Recenzent: Dorcia
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki rewelacja polecam
PÓŁBUTY WINDSSOR 270M
Opublikowany: 2017-12-01 20:14:34
Recenzent: simon_c
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty
KOZAKI SERGIO LEONE 63156
Opublikowany: 2017-12-01 20:02:58
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Zakup udany. Polecam. Ładne, wygodne, eleganckie. Super
Czółenka Casu CH04
Opublikowany: 2017-12-01 15:11:57
Recenzent: dorota
Ogólna
Styl
Jakość
butki bardzo wygodne i eleganckie, w realu wyglądają lepiej niż na foto, mam szerokie stopy, wzięłam rozmiar większe, troszkę luźne, ale skoryguję wkładką
MELISKI ZAXY 81879 FREE SAP AD
Opublikowany: 2017-12-01 12:07:27
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne buty. Wyglądają bez zarzutu.
Trzewiki skórzane sznurowane Maciejka 03276
Opublikowany: 2017-12-01 07:53:19
Recenzent: Tosia
Ogólna
Styl
Jakość
buty śliczne i wygodne, zobaczymy jak sie bedą nosić bo wyglądają na b. solidnie wykonane, ładna skórka bez skaz, żadnych defektów podeszwy, ciepła futrówka
Botki na słupku S.Barski 4575
Opublikowany: 2017-11-30 19:22:02
Recenzent: Moni
Ogólna
Styl
Jakość
generalnie jak na buty za tą cenę to są super, ładnie prezentują się na nodze, są zgrabne, wygodne i ładny kolor
Trzewiki Casu X-5002
Opublikowany: 2017-11-30 15:36:08
Recenzent: kasiak
Ogólna
Styl
Jakość
Buty zgodne z opisem dobrze wykonane. Polecam !
CZÓŁENKA PITILLOS 1453
Opublikowany: 2017-11-29 09:50:42
Recenzent: mary
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne i wygodne buty!
Botki na słupku z metalową ozdobą Jezzi MR1599-11
Opublikowany: 2017-11-28 16:55:14
Recenzent: INKA
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczne buty, dość wygodne (wąskie) i 0,5 cm za duze, ale i tak są piękne i nadal wygodne. Idealnie prezentują się na nodze :)
KOZAKI BRUNO PREMI F3465G
Opublikowany: 2017-11-28 16:09:00
Recenzent: aga
Ogólna
Styl
Jakość
SUPER PRODUKT , PIĘKNIE WYKONANE I JEDYNE TAKIE W MOIM MIEŚCIE
Kapcie Inblu CL000071
Opublikowany: 2017-11-27 22:44:46
Recenzent: MAJA
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko co najlepsze o obsłudze i produkcie.Gratulacje z Kielc.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
Botki na słupku Sergio Leone BT0515
Opublikowany: 2017-11-27 14:31:17
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo fajne, szkoda tylko ze dzień po moim zakupie były już dużo tańsze.
BOTKI CASU 264
Opublikowany: 2017-11-27 12:38:56
Recenzent: Kobieta
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo ładne ,numeracja zgodna z rozmiarem,wykonanie bardzo dobre...ogólna ocena na 5*
Sandały ażurowe na koturnie Casu BZT68725-9
Opublikowany: 2017-11-27 10:18:33
Recenzent: INKA
Ogólna
Styl
Jakość
Zdecydowanie polecam, bardzo wygodny i lekki bucik. Chętnie bym kupiła jeszcze w innym kolorze.
TRZEWIKI AMERICAN G-AB16052B
Opublikowany: 2017-11-26 19:10:05
Recenzent: viki
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaczki super.Wygodne i mają swój styl. Kupiłam dla małej i dużej córci.
TRZEWIKI CASU J-19/F/Z
Opublikowany: 2017-11-26 16:07:05
Recenzent: Elka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, ze skóry, polskiego producenta. Dla Panów z wyższym podbiciem trochę przyciasnawe i gorzej się je ubiera. Może z czasem się "rozchodzą". Buty i sklep polecam :)
SZTYBLETY BUT S W018-HA0-0P0
Opublikowany: 2017-11-25 00:41:44
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Satysfakcja na 100%
Botki na słupku z ozdobnym suwakiem Sergio Leone BT0508
Opublikowany: 2017-11-24 18:38:52
Recenzent: goga
Ogólna
Styl
Jakość
Botki zgodne z opisem ! Bardzo dobry zakup! Wyglądają na nodze super. Polecam !
BOTKI SALA 1265
Opublikowany: 2017-11-24 17:09:30
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo dobrze wyprofilowane, wysokie ale wogóle nie odczywalna jest wysokość obcasa.
SZTYBLETY CASU 406
Opublikowany: 2017-11-23 16:14:07
Recenzent: marta
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty. wygodne.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 114