Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 117
Czarne kozaki na słupku z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ271
Opublikowany: 2019-02-21 20:50:50
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki są śliczne, bardzo wygodne, solidnie wykonane. Rozmiar się zgadza - mierzony wg wkładki. Szybka przesyłka. Polecam!
Beżowe czółenka na słupku lakierowane Casu  DP32/16BE
Opublikowany: 2019-02-20 18:13:27
Recenzent: ag
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne niespotykane. Przykuwają wzrok i są wygodne pomimo sztucznego tworzywa z jakiego są wykonane.
KLAPKI VINCEZA R14-D-KL-153
Opublikowany: 2019-02-20 11:10:01
Recenzent: Rogal
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, mocne klapki
CZÓŁENKA KANIOWSKI K-1570
Opublikowany: 2019-02-14 12:06:43
Recenzent: damapik
Ogólna
Styl
Jakość
najlepsze buty jakie kiedykolwiek nosiłam. przetańczona cała noc i zero bólu stóp!!!
CZÓŁENKA GALANT 4198
Opublikowany: 2019-02-05 06:49:40
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Dwa lata i wciąż jak nowe Mega wygodne
Czarne trzewiki sznurowane z futerkiem Casu DD1879-1
Opublikowany: 2019-01-29 10:28:18
Recenzent: swistak
Ogólna
Styl
Jakość
szybkość realizacji i wysyłki. Kurier na 100% Jedyny minus to połączenia telefoniczne. POLECAM FIRMĘ.
TRAMPKI PEPE JEANS PLS30001
Opublikowany: 2019-01-26 08:42:11
Recenzent: Alina
Ogólna
Styl
Jakość
Świetny materiał i bardzo wygodne trampki.
Beżowe czółenka szpilki skórzane peep toe Casu 7050/203
Opublikowany: 2019-01-24 20:32:39
Recenzent: Klb
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo polecam, piękne obuwie!
Granatowe mokasyny z kokardką S.Barski BZY-32
Opublikowany: 2019-01-24 16:22:08
Recenzent: Bożena
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne.
BOTKI MACIEJKA 01584
Opublikowany: 2019-01-22 15:24:21
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Jak wszystkie buty Maciejka wykonanie rewelacyjne. Bardzo ładnie wyglądają na stopie. Rozmiar standardowy. Polecam.
Granatowe mokasyny z kokardką S.Barski BZY-X3
Opublikowany: 2019-01-22 15:21:24
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Bardzo ładnie przylegają do stopy. Rozmiar standardowy.
Czarne trampki na rzepy  American AMERICAN LH-18-DSTC-01/02
Opublikowany: 2019-01-18 14:55:08
Recenzent: Wiesława
Ogólna
Styl
Jakość
Trampki są super
Czarne trzewiki sznurowane Casu HJK015A
Opublikowany: 2019-01-18 10:26:31
Recenzent: mesjekonrad
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko w porządku i zgodnie z oczekiwaniami. Pozdrawiam
Sneakery Jezzi 91Z6SP5718
Opublikowany: 2019-01-18 09:36:40
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są bardzo ładne wizualnie, ale niestety materiał, z którego jest wykonana podeszwa to jakiś absurd. Podeszwa wygląda na elastyczną, ale to kawał sztywnego plastiku, który praktycznie nie odkształca się po spotkaniu z podłożem. To zdecydowanie obniża komfort noszenia butów, bo stopa jest jak w drewniaku. Buty nadane do zwrotu, właśnie ze tę koszmarną podeszwę. Gdyby była elastyczna, wówczas dałabym po 5.
Szare buty sportowe sznurowane Casu D7048-16
Opublikowany: 2019-01-16 14:07:22
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam!
Czarne kozaki za kolano na słupku Casu D18X12/B
Opublikowany: 2019-01-08 05:40:11
Recenzent: Balbina
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki są przepiękne. Bardzo dobrze wykonane, stabilne i komfortowe. Mają zamek dla wygodnego zakładania a sama cholewka na moich nogach jest dopasowana ale też elastyczna, nie krępuje ruchów. Na suchą i lekką zimę w sam raz. Jedne z moich ulubionych butów!
PÓŁBUTY ENZO 567
Opublikowany: 2019-01-07 10:16:48
Recenzent: AntBog
Ogólna
Styl
Jakość
Buty zgodne z opisem, styl taki, jaki mi odpowiada, jakość bez zarzutu
BOTKI LANQIER 35C38
Opublikowany: 2019-01-07 06:51:47
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zachwycona realizacją zamówienia Botki są rewelacyjne , bardzo wygodne drobny minus to kolor na zdjęciu odbiega od rzeczywistego moim zdaniem wypadają o pół numera mniejsze chętnie kupiła bym sobie jeszcze takie w czerni i w popielu
Czarne kozaki za kolano z nitami Casu 2018-9
Opublikowany: 2019-01-04 09:42:11
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Czarne czółenka skórzane na niskim słupku z paskiem wokół kostki Casu 558
Opublikowany: 2019-01-03 17:05:13
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super.Mega wygodne i wykonanie solidne.Warte tej ceny.
KOZAKI CASU B55
Opublikowany: 2018-12-20 16:32:55
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki super. Zamówiłam dwie pary. Super jakość. Ekstra kontakt. Polecam w 100%.
Beżowe kapcie Casu M-K-12
Opublikowany: 2018-12-19 11:30:56
Recenzent: Janusz
Ogólna
Styl
Jakość
Godne polecenia ze względu na jakość wykonania . Jeszcze nie używałem.
SZPILKI BIG STAR S274660
Opublikowany: 2018-12-15 21:12:42
Recenzent: Dana
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo dobrej jakości, rozmiar standardowy, wyprofilowane a przez to bardzo wygodne. Polecam
Botki emu z kokardą Casu W1005-2
Opublikowany: 2018-12-14 12:53:18
Recenzent: IRENA
Ogólna
Styl
Jakość
liczyłam na lepszą jakość nie trafiłam terż z rozmiarem ale wyglądają na ciepłe a o to mi głównie chodziło
Czerwone trzewiki sznurowane Casu C-U4-6
Opublikowany: 2018-12-13 18:20:34
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Goraco polecam .
Czarne buty trekkingowe sznurowane softshell Casu A1527-2
Opublikowany: 2018-12-12 23:03:27
Recenzent: Kamil
Ogólna
Styl
Jakość
SUPER BUTY !!!
SNEAKERSY SERGIO LEONE 28788
Opublikowany: 2018-12-12 19:52:15
Recenzent: ja
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki !!! Polecam !
Czarne botki na słupku z ozdobną wstążką Sergio Leone BT545
Opublikowany: 2018-12-12 17:44:22
Recenzent: fiolkasz
Ogólna
Styl
Jakość
świetne botki, rozmiar idealny , bardzo wygodne, polecam
Czarne buty sportowe Casu B014
Opublikowany: 2018-12-12 04:29:44
Recenzent: tes
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko ok
Trzewiki skórzane sznurowane Casu 191
Opublikowany: 2018-12-10 12:05:39
Recenzent: krzych
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo lekkie - wygodne
Granatowe czółenka na słupku Sergio Leone 12735
Opublikowany: 2018-12-09 20:02:02
Recenzent: TF
Ogólna
Styl
Jakość
Producent winien podawać przy rozmiarze również tęgość stopy.
Bordowe trzewiki botki lakierowane z ozdobną wstążką Casu 1309-42
Opublikowany: 2018-12-08 20:39:13
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczne i wygodne polecam
Czerwone trzewiki sznurowane Casu C-U4-6
Opublikowany: 2018-12-08 16:38:11
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne buciki za fajną cenę. Ładnie się prezentują i mają cieplutką wełenkę w środku. Ja ma rozmiar wkładki 23,3cm zazwyczaj biorę 36 rozmiar ale teraz wzięłam 37 i palce dotykają mi samego noska buta.
Camelowe trzewiki sznurowane Casu HJK017A
Opublikowany: 2018-12-07 10:29:17
Recenzent: Piter
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem .
Szare śniegowce emu z futerkiem Casu B814-5
Opublikowany: 2018-12-06 16:49:00
Recenzent: azuzh
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa towar zgodny z opisem.
Czarne botki na wysokim ozdonym słupku Sergio Leone BT543
Opublikowany: 2018-12-06 14:26:28
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne botki - polecam.
BOTKI ŁUKBUT 1189
Opublikowany: 2018-12-05 15:34:26
Recenzent: ewkaps
Ogólna
Styl
Jakość
sklep błyskawicznie wysłał zamówienie, buty świetne...POLECAM!
PÓŁBUTY CASU 7A-HG84570
Opublikowany: 2018-12-05 15:32:23
Recenzent: ewkaps
Ogólna
Styl
Jakość
buty super, wygodne i lekkie, przesyłka ekspresowa...POLECAM!!!
Czarne trzewiki sznurowane Casu LS07-1
Opublikowany: 2018-12-05 12:16:07
Recenzent: Michu
Ogólna
Styl
Jakość
dobra,spokojna transakcja wszystko w porządku ..produkt także ;)
TRZEWIKI CASU 3998
Opublikowany: 2018-12-05 11:45:09
Recenzent: Mirka
Ogólna
Styl
Jakość
Wspaniały kontakt ze strony sprzedającego, błyskawiczna dostawa, trzewiki spełniły oczekiwania . Całokształt na 6+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czółenka na słupku Casu 1560
Opublikowany: 2018-12-05 00:00:33
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar jest nieco zaniżony, bez zarzutów.
Czarne śniegowce z futerkiem i frędzlami emu Casu 6228
Opublikowany: 2018-12-04 22:04:02
Recenzent: Martyna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jak buty futerko niskiej jakości nie ma co zbyt dużo oczekiwać od taniego importu z CHRL za tą cene warto.
Czarne kozaki za kolano na niskim obcasie Casu D18X9/B
Opublikowany: 2018-12-04 14:14:38
Recenzent: Darkam
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem.Polecam
Szare trzewiki sznurowane Casu C-U4-2L
Opublikowany: 2018-12-04 11:52:35
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki ładne kolor fajny i przede wszystkim bardzo ciepłe.
Czarne trzewiki sznurowane Casu 8000-5
Opublikowany: 2018-12-04 09:32:20
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
boskie
Granatowe trzewiki na rzepy Casu BL-56
Opublikowany: 2018-12-03 06:50:35
Recenzent: Milka
Ogólna
Styl
Jakość
Buci dobrze układają się na stópce , buciki super
Czarne trzewiki sznurowane Casu HJK013A
Opublikowany: 2018-11-30 11:49:26
Recenzent: Ireneusz
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty za taką niską cenę. Są ładne,wygodne i lekkie. Polecam je wszystkim.
Czarne trzewiki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone 30022
Opublikowany: 2018-11-30 06:31:51
Recenzent: ELŻBIETA
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo fajne buty jak na zdjęciu. rozmiar idealny
Japonki skórzane Casu KIRA02
Opublikowany: 2018-11-29 22:49:25
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Japonki bardzo ładne, idealne na moją szczupłą stopę (zwykle buty są za szerokie dla mnie, a te są dobre). Jakość bardzo dobra. Chyba wezmę jeszcze jedną parę np. białe. Trzeba tylko brać ciut większe, bo te co kupiłam są takie na styk-numeracja jest zaniżona. Noszę nr 36-37, kupiłam 37 i są akurat. Ale tak w ogóle to super! Takich japonek szukałam.
Trzewiki Casu A2833-22
Opublikowany: 2018-11-29 21:59:18
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciu a może nawet lepiej. Leciutkie, ładnie wykonane, w środku cieplutkie futerko, rozmiarówka prawidłowa, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 117