Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 141
Czarne trzewiki trapery skórzane w kwiaty sznurowane Maciejka 01609-50/00-2
Opublikowany: 2020-02-24 18:11:58
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są fantastyczne. Tak w wykonaniu jak i wyglądzie ogólnym. I, przede wszystkim, są wyjątkowo wygodne. To moje pierwsze buty tej firmy i jestem mile zaskoczona.
Granatowe mokasyny Filippo skórzane zamszowe DP1200/20NV
Opublikowany: 2020-02-24 17:34:24
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, lekkie i wygodne. Rozmiar ok, kolor jak na zdjęciu. Polecam!
Camelowe czółenka na obcasie niskim ze skórzaną wkładką Casu D189X1/C
Opublikowany: 2020-02-24 09:13:04
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
czółenka ok
Granatowe mokasyny z ozdobnym paskiem Casu DA19X6/N
Opublikowany: 2020-02-24 07:19:57
Recenzent: Anka
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty wygodne takie jakie chcialam
Sandały skórzane na koturnie Fly London P500719009
Opublikowany: 2020-02-24 06:45:48
Recenzent: Ella
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki z niezwykle miękkiej skóry i świetnie dopasowują się do stopy, super wygodne. Ciekawy ażurowy wzór sprawia, że są wyjątkowo ładne. Bardzo cieszy mnie udany zakup.
Beżowe mokasyny skórzane błyszczące wzorek Casu DP006/18GO BE
Opublikowany: 2020-02-24 06:04:14
Recenzent: Alina
Ogólna
Styl
Jakość
otrzymane buty wyglądem nie odbiegają od zdjęcia,bardzo wygodne po przymierzeniu.godne zakupu
Camelowe botki kowbojki na wysokim obcasie Casu A5602
Opublikowany: 2020-02-23 21:58:42
Recenzent: Kamila
Ogólna
Styl
Jakość
buty są śliczne
Czarne trampki brokatowe sznurowane Casu BL132P
Opublikowany: 2020-02-23 17:37:15
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Szare botki ze wzorkiem na pięcie Jezzi ASA62-62
Opublikowany: 2020-02-23 17:36:08
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne, eleganckie, rozmiarówka ok. Polecam
Beżowe kozaki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X1/DB
Opublikowany: 2020-02-23 15:39:44
Recenzent: Asha
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne, meciutkie, jakość w stosunku do ceny bardzo dobra.
Czarne trampki sznurowane Casu XH8501
Opublikowany: 2020-02-23 10:24:37
Recenzent: Pyś
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam. Buciki idealne
Czarne trampki sznurowane Casu 20P3/BW
Opublikowany: 2020-02-23 10:23:52
Recenzent: Pyś
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki. Polecam gorąco
Beżowe sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/BE
Opublikowany: 2020-02-23 07:51:04
Recenzent: Gracja
Ogólna
Styl
Jakość
Sklep bardzo dobry, spełnił moje oczekiwania, jak również sandały, które kupiłam.
Różowe buty sportowe sznurowane Casu 2-23
Opublikowany: 2020-02-22 17:37:26
Recenzent: Sindi
Ogólna
Styl
Jakość
Super, są na żywo cudowne
Czarne botki kowbojki z nitami na niskim obcasie Casu DA192X6/B
Opublikowany: 2020-02-22 16:43:36
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne botki solidnie wykonane jestem bardzo zadowolona z zakupu
Szare sandały lakierowane na niskim obcasie ze skórzaną wkładką Casu RT19X2/G
Opublikowany: 2020-02-22 15:45:30
Recenzent: Bozena
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki piękne i niesamowicie wygodne.Jestem bardzo zadowolona z bucików i szybkiej dostawy.Polecam !
Czarne czółenka lakierowane na słupku ze skórzaną wkładką Casu D189X4/B
Opublikowany: 2020-02-22 14:35:41
Recenzent: wo
Ogólna
Styl
Jakość
super
Zielone botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X5/G
Opublikowany: 2020-02-22 13:49:52
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Fantastyczne botki,bardzo wygodne i stylowe.Serdecznie polecam
Granatowe botki skórzane wzorek Maciejka 04091-27/00-5
Opublikowany: 2020-02-22 13:40:01
Recenzent: Cyryla
Ogólna
Styl
Jakość
super botki, bardzo dobra obsługa klienta
Czarne botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X5/B
Opublikowany: 2020-02-22 13:23:32
Recenzent: marz
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo Ładne, wygodne buty, idealne na buty przejściowe, polecam
Białe buty sportowe wysokie na rzep Casu 20C1/W
Opublikowany: 2020-02-22 12:47:37
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Super butki ;) polecam
Czółenka Sergio Leone peep toe na ozdobnym słupku żółte PB135
Opublikowany: 2020-02-22 12:26:43
Recenzent: Lubię buty
Ogólna
Styl
Jakość
Idealny rozmiar,kolor.
Czółenka Sergio Leone peep toe na ozdobnym słupku zielone PB135
Opublikowany: 2020-02-22 11:15:43
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne! Kolory w rzeczywistości równie soczyste i energetyczne jak na zdjęciach, buty zgrabne, dobra wysokość obcasa. Materiał wierzchni lekko elastyczny, dobrze się układają na stopie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Białe trampki sznurowane Casu K596
Opublikowany: 2020-02-21 01:17:24
Recenzent: Jagoda
Ogólna
Styl
Jakość
Super !
SANDAŁY S.OLIVER 5-29603-36
Opublikowany: 2020-02-20 09:31:34
Recenzent: Zadowolona
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki boskie, a przede wszystkim wygodne, polecam.
Czarne sandały na słupku z odkrytymi palcami skórzana wkładka Casu R19X1/B
Opublikowany: 2020-02-19 22:27:46
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 20F4/B
Opublikowany: 2020-02-19 19:00:20
Recenzent: ROBERT
Ogólna
Styl
Jakość
ok
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 20F2/B
Opublikowany: 2020-02-19 18:59:06
Recenzent: ROBERT
Ogólna
Styl
Jakość
b.dobrze
Czarne półbuty sportowe sznurowane Casu 1019-32
Opublikowany: 2020-02-19 14:40:56
Recenzent: Bogdan
Ogólna
Styl
Jakość
jestem zadowolony, świetna jakość i wykończenie , pasują idealnie
Białe espadryle z gumką Casu SJ1926-2
Opublikowany: 2020-02-19 12:47:40
Recenzent: ges
Ogólna
Styl
Jakość
super
Czarne botki na słupku z ozdobną podeszwą Casu G19X28/B
Opublikowany: 2020-02-19 11:18:03
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetne, bardzo zgrabne, mam wąską stopę i zwykle wszystkie buty w stylu sztybletów wyglądają niezbyt fajnie. Te prezentują się świetnie, polecam.
Mokasyny Sergio Leone czarne MK734
Opublikowany: 2020-02-19 11:17:07
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko ok
Beżowe mokasyny skórzane błyszczące Casu DP005/18BE
Opublikowany: 2020-02-19 06:57:57
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne skórzane buty za niską cenę.To już moja druga taka para
Czarne kozaki oficerki z gumą w cholewce i nitami Casu G19X2/B
Opublikowany: 2020-02-18 22:21:51
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super. Fajna ta gumowa wkładka, jak ktoś ma grubsze łydki to i tak założy but
Granatowe szpilki czółenka lakierowane Sergio Leone 1382
Opublikowany: 2020-02-18 20:03:24
Recenzent: Ala
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne, dotarły błyskawicznie.
Zielone czółenka na obcasie niskim Sergio Leone 1377
Opublikowany: 2020-02-18 19:14:42
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne ,starannie wykonane,wyglądają bardzo elegancko na stopach
Beżowe sandały na obcasie niskim z zakrytą piętą pasek wokół kostki skórzana wkładka Casu R19X7/BE
Opublikowany: 2020-02-18 14:40:10
Recenzent: Gocha
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, noszę rozmiar 38/39, zamówiłam 39 i jednak są trochę za duże,mój błąd. Buty polecam na szersza stopę, ja mam węższa i pasek przy palcach sporo odstaje.
Szare szpilki czółenka lakierowane ze skórzaną wkładką Casu D189X5/GP
Opublikowany: 2020-02-18 14:05:51
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Ok
Białe sneakersy trampki sznurowane z ozdobnym suwakiem Big Star BB274727
Opublikowany: 2020-02-18 12:23:54
Recenzent: Karin271
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem pozytywnie zaskoczona. Buty w realu wyglądają o wiele ładniej. Bardzo ładnie wykonane nie jakaś chińszczyzna. Polecam. Szybka dostawa.
Szare klapki z futerkiem Casu 232-3
Opublikowany: 2020-02-17 16:35:01
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Wielokolorowe botki kowbojki skórzane Casu DS-303
Opublikowany: 2020-02-17 13:01:04
Recenzent: Wienia
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam!!!
Białe trampki ażurowe sznurowane z gwiazdą Casu L-906
Opublikowany: 2020-02-17 12:41:29
Recenzent: Asia
Ogólna
Styl
Jakość
Super
Czarne trampki wysokie sznurowane Casu D05
Opublikowany: 2020-02-17 06:34:36
Recenzent: Anka
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne, polecam.
Zielone botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X5/G
Opublikowany: 2020-02-16 22:53:11
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Botki świetne Zasugerowałam się opiniami i zgadzam się w 100 %Polecam !!!!Na żywo jeszcze ładniejsze
Czarne kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2020-02-16 19:10:24
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki ciepłe i wygodne. Polecam
Różowe buty sportowe sznurowane Casu 1106
Opublikowany: 2020-02-16 16:47:42
Recenzent: Hgg
Ogólna
Styl
Jakość
Idealne
Kremowe szpilki czółenka skórzane Casu DS-43/1
Opublikowany: 2020-02-16 10:34:32
Recenzent: Irena
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo fajne ale moja prawa noga jest chyba nieco większa i z przykrością musiałam odesłać.
Czarne botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X5/B
Opublikowany: 2020-02-15 18:42:14
Recenzent: marz
Ogólna
Styl
Jakość
Super wygodne, bardzo ładne, polecam
Granatowe botki skórzane wzorek Maciejka 04091-27/00-5
Opublikowany: 2020-02-15 15:43:02
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty piękne oryginalne i wygodne.
PÓŁBUTY CASU 896/12
Opublikowany: 2020-02-15 12:16:51
Recenzent: ula
Ogólna
Styl
Jakość
produkt zgodny z opisem, mąż zadowolony z zakupu
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 141