Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 101
KLAPKI HASBY K806A
Opublikowany: 2017-04-23 13:27:41
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
dosyć fajne klapki
Espadryle na platformie Maciejka 02936
Opublikowany: 2017-04-23 12:54:27
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne!!! polecam
SANDAŁY MARCO TOZZI 2-28712-26
Opublikowany: 2017-04-23 10:16:08
Recenzent: Mag
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam te buty dla pań o dosyć wąskich stopach. Wygodne, nie czuć wysokości obcasa dzięki platformie. Starannie wykonane.
TRAMPKI B&W 14101
Opublikowany: 2017-04-23 09:31:02
Recenzent: SANEPID10
Ogólna
Styl
Jakość
Jak najbardziej polecam dokonywania zakupu w CASU. Ja jeszcze tu wrócę.
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 1459
Opublikowany: 2017-04-22 19:24:09
Recenzent: Ewelina
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne, wygodne - idealne :) Pasują do wszystkiego
SANDAŁY KARINO 1435
Opublikowany: 2017-04-22 16:32:09
Recenzent: Nata
Ogólna
Styl
Jakość
Super. Wygodne . Piękne. Rozmiar idealnie pasują.
Sandały skórzane Tamaris 1-28102-28
Opublikowany: 2017-04-22 13:42:44
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne i wygodne
KLAPKI JANA 8-27207-26
Opublikowany: 2017-04-22 12:46:52
Recenzent: Anka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne i bardzo wygodne. Ładnie prezentują się na stopie (jak na klapki oczywiście :))
SANDAŁY VERANO 1101
Opublikowany: 2017-04-22 12:35:40
Recenzent: bozena
Ogólna
Styl
Jakość
buty wygladaja bardzo fajnie i mnie nie rozczarowaly, ale kiedy przyszly padal gesty snieg , wiec nie bylo okazji ich ubierac - nie wiem jak sie spisza ? musze dodac, ze bardzo lubie hiszpanskie buty ! Firma tez wyglada na wiarygodna bo szybko i bez problemu je dostalam, pozdrawiam
MOKASYNY MONNARI BUT0010
Opublikowany: 2017-04-21 18:25:28
Recenzent: Hulka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super! Wygodne, miękkie, ładnie się mienią, w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Szybka przesyłka. Szczerze polecam!
BOTKI CASU 264
Opublikowany: 2017-04-21 17:03:05
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Gorąco polecam! Buty są śliczne
CZÓŁENKA CASU CH-10001
Opublikowany: 2017-04-21 15:09:57
Recenzent: Kate663
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i eleganckie buty, dobrze wykonane! Polecam!
Czółenka na słupku Sergio Leone1457
Opublikowany: 2017-04-21 11:49:19
Recenzent: gunia101
Ogólna
Styl
Jakość
buty są fajne, eleganckie, ładnie wyglądają na nodze, wygodne, polecam
Sportowe Casu 9HLCH-86252
Opublikowany: 2017-04-21 09:19:17
Recenzent: Adrian
Ogólna
Styl
Jakość
Solidne buty sportowe, doskonałe do gry w piłkę na hali. Szkoda tylko, że rozmiarówka zaczyna się dopiero od 41.
Espadryle sznurowane Casu L17704P
Opublikowany: 2017-04-20 08:30:36
Recenzent: Zytaaa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo fajne oraz wygodne. Dziękuje Obsłudze sklepu za szybką realizacje zamówienia.
SZPILKI BIG STAR U274211
Opublikowany: 2017-04-20 07:04:19
Recenzent: Ewelina
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty,zgodne z opisem,bardzo wygodne POLECAM!
ESPADRYLE CASU VT78
Opublikowany: 2017-04-20 06:46:09
Recenzent: angelika
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem. Wysyłka błyskawiczna. Polecam.
SANDAŁY MONNARI BUT0300
Opublikowany: 2017-04-19 06:21:47
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały bardzo ładnie prezentują się na nodze. Numeracja zgodna z opisem (tabelą rozmiarów), zdjęcia sandałków oddają ich faktyczną urodę :)... Zachęcam do zakupu!
PÓŁBUTY RIEKER 05358
Opublikowany: 2017-04-18 20:54:26
Recenzent: itp
Ogólna
Styl
Jakość
Butki super, wszystko na 5 gwiazdek
PÓŁBUTY GÓRAL 237
Opublikowany: 2017-04-18 15:41:04
Recenzent: ammy
Ogólna
Styl
Jakość
świetne buty,standardowa numeracja, polecam
CZÓŁENKA JANA 8-22204-26
Opublikowany: 2017-04-18 12:47:53
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładna skóra, but wygodny, ALE NA SZEROKA STOPĘ, w rzeczywistości szerszy nosek niz na zdjęciu.
KLAPKI JANA 8-27110-26
Opublikowany: 2017-04-18 12:44:49
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar 41 , większy niż w opisie...fakt ze wkładka przez to ze formowana jest ciężka do zmierzenia, ale generalnie bardzo duza rozmiarowka. But ładnie wykonany, szerokość standardowa, kolor jak na zdjęciu.
Espadryle na platformie Maciejka 02936
Opublikowany: 2017-04-18 10:48:35
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne, rozmiar idealny, buty i sklep godne polecenia.
BOTKI S.BARSKI 1667-E12
Opublikowany: 2017-04-18 09:34:27
Recenzent: Aleksandra
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne botki choć sprawiają wrażenie dość potężnych na nodze. Jeśli chodzi o rozmiar, to raczej standardowy.
BALERINY CAPRICE 9-22103-28
Opublikowany: 2017-04-18 06:44:02
Recenzent: Kamelia
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne i wygodne baleriny, polecam
PÓŁBUTY FLY LONDON P50041802
Opublikowany: 2017-04-18 06:42:28
Recenzent: kama
Ogólna
Styl
Jakość
buty śliczne wygodne 4 gwiazdki
PÓŁBUTY FLY LONDON P50041802
Opublikowany: 2017-04-18 06:41:09
Recenzent: kama
Ogólna
Styl
Jakość
buty śliczne wygodne
CZÓŁENKA CASU 170
Opublikowany: 2017-04-18 06:06:16
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo eleganckie czółenka zgodne z opisem :) bardzo ładnie wyglądają na nodze :)
SANDAŁY BIG STAR U27413
Opublikowany: 2017-04-18 06:03:57
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki super ale niestety na szczupłą stopę się nie nadają bo palce idą za bardzo do przodu. Niestety muszę oddać :(
Sandały na koturnie Casu LS06711P
Opublikowany: 2017-04-17 20:15:55
Recenzent: antek
Ogólna
Styl
Jakość
Obuwie ładne dobrze wykończone niestety na szczupłą stopę
BOTKI CASU GE044
Opublikowany: 2017-04-17 15:20:13
Recenzent: madanafi
Ogólna
Styl
Jakość
towar zgodny z opisem noszę 41 i pasuą troszkę ciasne bo mam dość szeroką stope ale już się dopasowały i jest ok
Mokasyny skórzane Casu L33A706P
Opublikowany: 2017-04-17 13:19:45
Recenzent: Natalia
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne, mięciutkie i bardzo wygodne buciki za tak nie wielka ceną ! Polecam:)
Szpilki czerwone skórzane na platformie Casu 730
Opublikowany: 2017-04-17 12:24:46
Recenzent: inka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne ,zgodne z opisem rozmiar też ok
SANDAŁY CASU ZY023
Opublikowany: 2017-04-16 12:17:57
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne i wygodne, ale kolor szybko sie sciera.
PÓŁBUTY HELIOS 707/2
Opublikowany: 2017-04-15 18:46:31
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Właśnie kupiłam drugą parą tych butów.Wyśmienite.pozdrawiaqm.
TRAMPKI CASU BS507
Opublikowany: 2017-04-15 05:48:13
Recenzent: Stela
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam. Trampki ładne i wygodne
TRAMPKI MUSTANG 38C0046
Opublikowany: 2017-04-15 05:46:20
Recenzent: Stela
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo polecam. Trampki rewelacja pod każdym względem.
KLAPKI INBLU TH000005
Opublikowany: 2017-04-14 17:42:27
Recenzent: klientka
Ogólna
Styl
Jakość
DZIĘKUJĘ.Klapki INBLU kupione w sklepie Casu. pl. to udany zakup. Klapki wygodne lekkie a co najważniejsze w doskonałej cenie.Przesyłka dotarła w ustalonym terminie.Polecam zakupy w sklepieCASU.pl.
SZPILKI SZYDŁOWSKI 1425
Opublikowany: 2017-04-14 09:38:25
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam, buty wygodne i brak problemów z rozmiarówką.
Czółenka czarne haftowane na słupku Casu 1708
Opublikowany: 2017-04-14 06:34:19
Recenzent: elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
buty prezentują się ładnie, ale raczej na wąską stopę, mam jednak nadzieję, że się rozejdą. Nosek buta mógłby być bardziej zaokrąglony niż kwadratowy ale haftowany obcas przebija wszystkie braki.
Półbuty skórzane wsuwane Casu 334
Opublikowany: 2017-04-13 12:05:43
Recenzent: as
Ogólna
Styl
Jakość
buty wygodne, dostawa szybka i bez uwag, zapewne tutaj raz jeszcze zaglądnę. Polecam !
SZPILKI SERGIO LEONE 1912
Opublikowany: 2017-04-13 11:23:14
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne, wygodne, klasyczne czółenka. Na razie tylko zmierzone, ale wygląda na to, że będą się dobrze nosić.
KLAPKI INBLU AE000003
Opublikowany: 2017-04-11 21:39:37
Recenzent: krysia
Ogólna
Styl
Jakość
od kilku lat kupuje klapki inblu ,jestem bardzo zadowolona i polecam ,dostawa rewelacja ,dziekuje
Półbuty na koturnie Sergio Leone 37899
Opublikowany: 2017-04-11 18:47:03
Recenzent: ala
Ogólna
Styl
Jakość
3 gwiadki -
SPORTOWE CASU MXC7001
Opublikowany: 2017-04-11 12:24:48
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne takie jak zamawiałem
SPORTOWE CASU 9ACH-141230
Opublikowany: 2017-04-11 12:24:07
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne
SPORTOWE CASU MXC7001
Opublikowany: 2017-04-11 12:20:31
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Sklep uczciwy,wiarygodny buty takie jak zamawiałem,rozmiar taki jak chciałem.
CZÓŁENKA CASU CRAVO CANELA 996
Opublikowany: 2017-04-11 11:34:11
Recenzent: Kaa
Ogólna
Styl
Jakość
Niestety za małe. Szkoda,bo są piekne i bardzo porzadnie wykonane. Numeracja troche zawyzona.
PÓŁBUTY CASU MSD2750
Opublikowany: 2017-04-11 07:18:35
Recenzent: gucio
Ogólna
Styl
Jakość
buty wygodne i takie jak zostały zamówione
TREKKINGOWE CASU 07528-3
Opublikowany: 2017-04-10 19:25:21
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne,spełniły moje oczekiwania.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 101