Twisto - Kup, przymierz i zapłać za 21 dni

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 139
Czarne kozaki na słupku z klamrą Casu D19X15/B
Opublikowany: 2020-01-14 09:04:24
Recenzent: Mini
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super. Pasowały idealnie, bardzo wygodne.
Granatowe kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2020-01-12 10:41:01
Recenzent: GRAŻYNA
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, zgodne z opisem. Polecam
Czarne kozaki za kolano na niskim obcasie Casu D18X9/B
Opublikowany: 2020-01-11 22:03:35
Recenzent: Colin
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem :)
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2020-01-08 20:34:24
Recenzent: Małgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki takie, jak chciałam. Dostarczone szybko, bez problemów. Polecam.
Czarne kozaki na słupku z klamrą Casu D19X15/B
Opublikowany: 2020-01-08 08:50:13
Recenzent: Janina
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaczki swietne szkoda ze musialam odeslac poniewaz sa dla mnie za male.Obsluga sklepu expresowa. Goraco polecam ten sklep wszystkim!!!
Czarne botki na słupku Casu G19X24/BM
Opublikowany: 2020-01-07 07:04:42
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki bardzo wygodne i ładnie wyglądają na nodze :)
Czarne kozaki na słupku z marszczoną cholewką  Casu G19X11/B
Opublikowany: 2020-01-06 14:51:04
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne. Mimo wysokiego obcasa (10cm) bardzo stabilne i wygodne. Polecam niezdecydowanym
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2020-01-06 14:45:10
Recenzent: edi
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo fajne i stylowe - świetnie leżą
Czarne kozaki na słupku z klamrami Casu D19X16/B
Opublikowany: 2020-01-06 07:52:47
Recenzent: Kacha
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne i eleganckie i zgodne z opisem jestem zadowolona i polecam innym
Złote baleriny błyszczące Casu
Opublikowany: 2020-01-05 16:30:57
Recenzent: Lusi
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki ładne dobrej jakości Szybka dostawa Polecam
Czarne kapcie skórzane Casu M-K-27
Opublikowany: 2020-01-05 10:56:37
Recenzent: emeryt
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko ok
Czarne śniegowce mukluki z futerkiem emu Casu BK915
Opublikowany: 2020-01-04 20:39:34
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam.
Czarne kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2020-01-04 18:30:14
Recenzent: Stokrotka
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki świetnie się prezentują, solidnie wykonanie, wygodne, mięciutki zamsz. Warto kupić.
Czerwone klapki ze złotą klamrą Casu B19X5/R
Opublikowany: 2020-01-04 11:40:02
Recenzent: Julia
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki jak za tą cenę są super! Mega wygodne ,stopa się w nich nie poci jak w innych gumowych klapkach. Polecam!
SPORTOWE CASU 7A-HG85085
Opublikowany: 2020-01-03 11:45:11
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zadowolona.
Różowe czółenka lakierowane na słupku ze skórzaną wkładką Casu D189X2/P
Opublikowany: 2020-01-03 06:08:58
Recenzent: stokrotka
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo dobry sklep,szybka obsługa,towar zgodny z opisem.polecam
Czarne trzewiki skórzane sznurowane z futerkiem Casu 339/S/10
Opublikowany: 2020-01-02 07:11:36
Recenzent: Krystyna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam. Super buty.
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z lycrą w cholewce Casu G19X36/B
Opublikowany: 2020-01-01 11:48:44
Recenzent: Grażyna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buty, solidnie wykonane.Zgodne z opisem.Nie są bardzo ocieplane.Z tyłku sama laycra.Elegancko wyglądają zarówno do spodni rurek, getrów jak i rajstop.Szybka dostawa.Polecam.
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2020-01-01 10:51:41
Recenzent: KoMa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty dobrze wyglądają na nodze, z łatwością mogę je zapiąć. Jestem z nich zadowolona.
Czarne botki na słupku z metalową ozdobą Jezzi RMR1916-2
Opublikowany: 2020-01-01 09:40:02
Recenzent: agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Dobra jakość butów, rozmiar zgodny z opisem i odpowiada rzeczywistości. Buty wygodne nawet dla szerszej stopy. Polecam.
Szare czółenka na niskim obcasie Sergio Leone 1377
Opublikowany: 2019-12-30 20:50:36
Recenzent: Wiola
Ogólna
Styl
Jakość
Czółenka bardzo wygodne, polecam.
Czarne botki kowbojki na niskim obcasie Casu G19X16/BM
Opublikowany: 2019-12-30 19:53:00
Recenzent: Dunia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, dokładnie takie same jak na zdjęciu. Noszę rozmiar 40, a kupiłam rozm.39 i są akurat :) Polecam :)
Czarne kozaki na słupku z klamrami Casu D19X16/B
Opublikowany: 2019-12-30 18:31:47
Recenzent: Wiolka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty eleganckie i wygodne, wszystko zgodnie z opisem
Czarne sneakersy sznurowane z kryształkami Sergio Leone 27209
Opublikowany: 2019-12-30 16:32:15
Recenzent: Magdalena
Ogólna
Styl
Jakość
Sneakersy dobrze wykonane i wygodne :)
Granatowe szpilki czółenka lakierowane Sergio Leone 1382
Opublikowany: 2019-12-29 22:45:37
Recenzent: Martucha
Ogólna
Styl
Jakość
Szpilki są bardzo zgrabne dobrze się noszą nie obcieraja i nie uciskają, choć gdy pierwszy raz nałożyła je na nogi to czułam, że uciskają ale jadnak nie uciskaly, przetanczylam w nich całe wesele bez pęcherzy i odcisków polecam
BOTKI CASU 1869
Opublikowany: 2019-12-28 20:41:15
Recenzent: Olga80
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko jak najbardziej w porządku
Czarne trzewiki sznurowane Casu DS13005
Opublikowany: 2019-12-28 12:23:52
Recenzent: Lidoll
Ogólna
Styl
Jakość
Niestety zabrakło koloru, który zamówiłam, ale kontakt ze strony sprzedawcy był ekspresowy, więc nie było problemu z wysłaniem innego koloru. Ogólnie buty ok, rozmiar wypada odrobinę mniejszy, ale to nie przeszkadza.
Trzewiki skórzane sznurowane Casu C-18F
Opublikowany: 2019-12-28 11:38:47
Recenzent: Piotr
Ogólna
Styl
Jakość
Super!
SZPILKI CASU YS-01P
Opublikowany: 2019-12-28 11:02:08
Recenzent: Sosna
Ogólna
Styl
Jakość
Szpilki piękne. Jestem bardzo zadowolona
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z lycrą w cholewce Casu G19X36/B
Opublikowany: 2019-12-26 10:19:10
Recenzent: Bocka
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaczki bardzo ładne wygodne,zawsze miałam problem z butami a te są idealne.
Bordowe botki na ozdobnym słupku Sergio Leone BT514
Opublikowany: 2019-12-25 22:13:28
Recenzent: Ela
Ogólna
Styl
Jakość
Botki śliczne❤wszystko zgodne z opisem-SUPER
Brązowe trzewiki na zamek Casu 3361-2
Opublikowany: 2019-12-25 21:37:43
Recenzent: Zbyszek
Ogólna
Styl
Jakość
na razie ok zobaczę czy zamki długo wytrzymają
Bordowe botki na niskim obcasie Jezzi RMR1919-1
Opublikowany: 2019-12-25 13:15:04
Recenzent: Krystyna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty. Ładne, wygodne, starannie wykonane. Przy wyborze numeru, należy się kierować rozmiarami w centymetrach, a nie numeracją producenta.
Granatowe botki skórzane wzorek Maciejka 04091-27/00-5
Opublikowany: 2019-12-25 10:48:21
Recenzent: Agaogi
Ogólna
Styl
Jakość
Zamówienie błyskawiczne, buty przecudne, polecam
Czarne kozaki za kolano na słupku Casu D18X12/B
Opublikowany: 2019-12-25 09:19:43
Recenzent: Kasiek
Ogólna
Styl
Jakość
Butki piękne dobrze wykonane leżą doskonale a przede wszystkim bardzo wygodne polecam dostawa ekspresowa
Czarne buty sportowe sznurowane Casu EXC7687
Opublikowany: 2019-12-24 11:17:40
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
są super
SNEAKERSY SERGIO LEONE 22661
Opublikowany: 2019-12-24 11:12:09
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko tak jak miało być. Szczerze polecam
Bordowe sneakersy sznurowane Sergio Leone 27132
Opublikowany: 2019-12-24 11:10:02
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Buty takie jakie chciałam, szybka wysyłka. Polecam
Mokasyny S.Barski 404-A
Opublikowany: 2019-12-24 09:23:06
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko ok, buty super. Polecam
Granatowe kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2019-12-23 22:24:53
Recenzent: Jola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są super, zresztą jak każde buty Sergio Leone. Ładnie leżą na nodze. Obcas bardzo stabilny. Polecam
Czarne kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2019-12-23 22:22:36
Recenzent: Jola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne. Fason -super. polecam
Niebieskie kapcie jednorożce Casu WT-8A
Opublikowany: 2019-12-23 20:18:07
Recenzent: aco.engel
Ogólna
Styl
Jakość
szybko i sprawnie
SZTYBLETY S.BARSKI 36-4
Opublikowany: 2019-12-23 17:27:17
Recenzent: monika
Ogólna
Styl
Jakość
Długo szukałam sztybletów granatowych, lakierowanych. Te są dokładnie takie. Obawiałam się, że będą za ciasne, ale po pierwszym noszeniu ułożyły się do nogi. Są naprawdę piękne. Cena i przesyłka super. Polecam.
Czarne śniegowce mukluki z futerkiem wiązane wstążką emu Casu K-3A
Opublikowany: 2019-12-23 14:39:20
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty sa ok i ładne
Brązowe trzewiki sznurowane Casu 8000-15
Opublikowany: 2019-12-23 12:00:14
Recenzent: ela
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne. Czy będą wygodne? Zobaczymy...
Czarne kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2019-12-22 20:32:45
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki bardzo ładne, wszystko zgodne z opisem, rozmiar idealny. Bardzo szybka dostawa, super kontakt ze Sprzedawcą. Polecam!
Czarne trzewiki workery z perełkami i krzyształkami Casu G19X38/B
Opublikowany: 2019-12-22 19:14:05
Recenzent: BEATA
Ogólna
Styl
Jakość
ŚWIETNE BOTKI , ELEGANCKIE I SUPER WYGODNE !!!!! DOTARŁY DO MNIE EKSPRESOWO!!!!
Białe sandały z kwiatkiem na rzep Casu LA106
Opublikowany: 2019-12-22 15:00:52
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo ładne dziecięce sandałki. opis zgodny z wygładem bucików. bardzo pomocna jest załączona rozmiarówka bucików, dzięki której łatwo wybrać odpowiedni rozmiar. ekspresowa dostawa.POLECAM
Czarne botki na ozdobnym słupku Sergio Leone BT517
Opublikowany: 2019-12-22 10:16:28
Recenzent: EWA
Ogólna
Styl
Jakość
super
Czarne botki na niskim obcasie z ozdobną klamrą Casu G19X8/B
Opublikowany: 2019-12-22 09:20:34
Recenzent: Józef
Ogólna
Styl
Jakość
Mnie się podobają i odpowiadają, jestem z nich zadowolona,polecam.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 139