Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 111
BOTKI CASU 819-1
Opublikowany: 2017-09-22 05:51:37
Recenzent: Lilu
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne, dobrze wykonane i bardzo ładne botki. Serdecznie polecam!
BOTKI S.BARSKI LH39678
Opublikowany: 2017-09-21 07:35:51
Recenzent: Katarzyna
Ogólna
Styl
Jakość
butki super wygodne
Kalosze Casu YJ-8/9/7
Opublikowany: 2017-09-20 18:34:56
Recenzent: deszczyk
Ogólna
Styl
Jakość
polecam wszystkim PANIOM
Botki z cyrkoniami Casu 5LL527
Opublikowany: 2017-09-19 12:02:59
Recenzent: Justina
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne i ładne botki,polecam.
Szpilki Sergio Leone 1382
Opublikowany: 2017-09-19 08:46:07
Recenzent: vistula
Ogólna
Styl
Jakość
mega WYGODNE I PRAWDZIWE 41
Półbuty srebrne na koturnie Jezzi SA10-20
Opublikowany: 2017-09-19 06:17:15
Recenzent: Dora
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, szybka wysyłka
Półbuty srebrne na koturnie Jezzi SA10-20
Opublikowany: 2017-09-19 06:15:50
Recenzent: Dora
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo dobrze się prezentują nie są sztywne. Szyba wysyłka.
BOTKI VAGABOND 4228-401-20
Opublikowany: 2017-09-18 12:42:50
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Botki Vagabond są mega wygodne i bardzo dobrze wykonane. W CASU znalazłam najlepszą cenowo ofertę tych butów. Przesyłka bardzo szybka, myślę że to moje nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam Wszystkim!!!
Czółenka z ozdobą Casu 1841
Opublikowany: 2017-09-18 11:53:33
Recenzent: Małgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne,wygodne,rozmiarówka zgodna. Szybka realizacja i dostawa. Polecam zarówno buciki jak i sklep.
Wizytowe Casu EXC328
Opublikowany: 2017-09-18 11:21:14
Recenzent: Przemek
Ogólna
Styl
Jakość
Swietna Transakcja Polecam Serdecznie. Buty swietnej jakosci Pozdr.
TRZEWIKI LXC7034-W
Opublikowany: 2017-09-18 10:54:51
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
świetne buty
BOTKI BULLBOXER 822E6L501
Opublikowany: 2017-09-18 08:45:08
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Botki świetne, starannie wykonane, fajna nubukowa faktura skóry, eleganckie z 'motocyklowym' sznytem. Niestety nie moja rozmiarówka, tak pól numeru za duże a przy niskim podbiciu trochę mi noga latała i ściągały mi skarpetkę - żałuję że musiałam odesłać.
TRZEWIKI MCKEY R14-D-GL-389
Opublikowany: 2017-09-17 05:28:48
Recenzent: IzaK
Ogólna
Styl
Jakość
Super. Kupilam w ubieglym roku i przechodzilam cala zime. Wygodne i swietnie sie prezentuja. Polecam3
BOTKI S.BARSKI 123
Opublikowany: 2017-09-16 14:01:29
Recenzent: KA
Ogólna
Styl
Jakość
Buty przepiękne, ślicznie wyglądały do jesiennych sukienek, wygodne jak kapcie. Niestety po 2 miesiącach zupełnie wyszedł obcas w jednym bucie. Na szczęście reklamacja uznana.
Kalosze Casu YJ-8/9/7
Opublikowany: 2017-09-15 20:01:55
Recenzent: Krak
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i stylowe
PÓŁBUTY ENZO 465
Opublikowany: 2017-09-15 12:36:18
Recenzent: Antoni
Ogólna
Styl
Jakość
Lepiej wyglądają na zdjęciu.
KOZAKI CASU DS009
Opublikowany: 2017-09-15 09:00:03
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki fantastyczne. Śliczne i wygodne. Standardowa rozmiarówka, więc nie ma problemu z doborem rozmiaru.
BOTKI S.BARSKI 10925-31
Opublikowany: 2017-09-15 08:56:33
Recenzent: aga
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne, wygodne, modne za niewygórowaną cenę, wyglądają jak skórzane, dość wąskie z przodu
TRZEWIKI BIG STAR V2730
Opublikowany: 2017-09-15 06:37:08
Recenzent: Patka
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki, bardzo mięciutkie. Kupiłam kolor, który jest zapisany jako koralowy jednak są one w pięknym kolorze czerwonym ❤ Liczyłam na to, że będą właśnie w tym kolorze. Super, super, super ! Bardzo jestem z nich zadowolona. Kontakt ze sklepem pierwsza klasa ❤ Gorąco polecam i sklep i buciki
Creepersy wiązane z frędzlami Casu G-9243
Opublikowany: 2017-09-14 20:01:03
Recenzent: Brzoskwinia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są świetne. Na pewno są idealne dla osób, które nie lubią być jak każdy oraz kochają szaleństwo. Nie uwierają, nie obcierają. Polecam
Czółenka czarne Casu 2423
Opublikowany: 2017-09-14 18:59:14
Recenzent: Daria
Ogólna
Styl
Jakość
Super, jak zawsze jestem zadowolona.
SPORTOWE AMERICAN 4594
Opublikowany: 2017-09-14 18:44:51
Recenzent: Tadek
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne, lekkie, na grubej podeszwie.
KOZAKI JEZZI AM61-8A
Opublikowany: 2017-09-14 14:36:59
Recenzent: wiola
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki sa super bardzo wygodne
MOKASYNY HISPANITAS HV60177
Opublikowany: 2017-09-12 21:09:19
Recenzent: Funiost16
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne mokasyny, ogólnie wygodne, wielkim minusem jest brak wyściółki skórzanej na całym obwodzie buta, sięga ona do 2/3 długości z każdego boku, cała pięta jest bez tej wyściółki, co powoduje "obtarcia" naskórka.
BOTKI CASU 2031
Opublikowany: 2017-09-12 16:24:38
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Buty badzo ładnie. Rozmiarówka trochę większa, zawsze kupuje 38, jednak przy tych butach okazał się za duży. Jakość materiału przeciętna.
Sandały peep toe jasnobeżowe na obcasie wiązane Casu JZ-6322
Opublikowany: 2017-09-11 21:09:57
Recenzent: Julka
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są naprawdę śliczne. Bardzo dobrze wykonane, super jakościowo. A największym plusem jest wygoda! Można w nich przetańczyć całą noc :) Polecam!
Torebka Casu 6718
Opublikowany: 2017-09-11 16:53:49
Recenzent: sylwia77
Ogólna
Styl
Jakość
świetna torebka,niebanalna, super wykonana w środku maleńka wpinana czerwona torebka i pasek.
TOREBKA 1948
Opublikowany: 2017-09-11 11:31:44
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Torebka sliczna,polecam.
TRAMPKI CASU 6004
Opublikowany: 2017-09-10 21:54:08
Recenzent: Paula
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
BOTKI BRONX 44097-CC
Opublikowany: 2017-09-10 11:19:42
Recenzent: Bożena
Ogólna
Styl
Jakość
Buty - super (zgodne z opisem), bardzo wygodne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu - bardzo szybka dostawa - DZIĘKUJĘ
BOTKI SIMEN 8324
Opublikowany: 2017-09-08 20:17:24
Recenzent: netoperek24
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, wygodne ale na szczupłą stopę,polecam sklep!
Trampki sznurowane American LH-17-DSLN-01
Opublikowany: 2017-09-08 18:13:20
Recenzent: kopa
Ogólna
Styl
Jakość
super cena super wygodne
Półbuty Casu C9032
Opublikowany: 2017-09-08 18:12:21
Recenzent: kopa
Ogólna
Styl
Jakość
są naprawdę dobre
Sandały Sergio Leone 78233
Opublikowany: 2017-09-08 12:31:20
Recenzent: MIRKA
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki śliczne, rozmiar zgodny z tabelą, bardzo szybka dostawa. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.
Klapki Inblu AE000003
Opublikowany: 2017-09-08 08:36:29
Recenzent: emi
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo wygodne klapki, estetyczny delikatny wygląd. Polecam zwlaszcza do pracy :)
Kalosze Casu YJ-8/9/7
Opublikowany: 2017-09-08 05:39:59
Recenzent: Zadowolona
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem, dostawa szybko punkt odbioru w mojej małej miejscowości. Polecam
CREEPERSY MCKEY R15-D-TN-624
Opublikowany: 2017-09-07 12:55:55
Recenzent: Duchu72
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko ok.
BOTKI S.BARSKI 560872-Y3
Opublikowany: 2017-09-06 09:08:22
Recenzent: edziolla
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne podobają mi się, tylko normalnie nosze 38 a te kupiłam 37 i są dobre.
Sandały na słupku Sergio Leone 16171
Opublikowany: 2017-09-05 12:24:04
Recenzent: Irena
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki bardzo zgrabne, wygodne i eleganckie. Obsługa szybka i sprawna. Pozdrawiam.
Trampki sznurowane American LH-17-9120-01
Opublikowany: 2017-09-03 10:47:57
Recenzent: Maupa
Ogólna
Styl
Jakość
To kolejna para kupiona w tym sklepie... tym razem dla córki. Buty wygodne, bardzo trwałe. Cena niska za tą jakość.
Sneakersy skórzane Igi&Co 77401
Opublikowany: 2017-09-03 09:59:24
Recenzent: helcia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki piękne. w realu ładniejsze jak na zdjęciu. Wygodne i rozmiar idealny, wysokość też idealna. Jestem zadowolona z zakupu.
TRZEWIKI MACIEJKA 02648
Opublikowany: 2017-09-02 16:31:10
Recenzent: Anan
Ogólna
Styl
Jakość
Eleganckie, wygodne, ładna kolorystyka, polecam
TRZEWIKI MACIEJKA 02648
Opublikowany: 2017-09-02 16:29:33
Recenzent: Anan
Ogólna
Styl
Jakość
Eleganckie, wygodne, ładna kolorystyka, polecam
SANDAŁY PITILLOS 1270
Opublikowany: 2017-09-02 13:13:33
Recenzent: Mia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty pasują doskonale, miękko dopasowują się do kształtu stopy. Obcas bardzo wygodny, stabilny. Kolor ładniejszy niż na fotografii. Obsługa perfekcyjna, wysyłka ekspresowa w dogodnej porze.
Trampki sznurowane American LH-17-DSLN-1/2
Opublikowany: 2017-09-01 14:51:53
Recenzent: kinga
Ogólna
Styl
Jakość
Szybko, sprawnie, profesjonalnie, towar bardzo dobry jakościowo.
Sandały Jezzi 77SD72332
Opublikowany: 2017-09-01 11:34:48
Recenzent: Grzadi
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i ładne ;)
TRZEWIKI CASU 9519
Opublikowany: 2017-08-31 20:19:14
Recenzent: adam
Ogólna
Styl
Jakość
polecam
SPORTOWE MCKEYLOR KEN-16-9800
Opublikowany: 2017-08-31 13:23:32
Recenzent: Mila881
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt zgodny z opisem. Rozmiarówka standardowa. Buty piękne.
Wizytowe skórzane sznurowane Casu C-3
Opublikowany: 2017-08-30 19:16:01
Recenzent: bobby44
Ogólna
Styl
Jakość
Rewelacyjne, wygodne i eleganckie buty w dobrej cenie.
Torebka z frędzlami Casu 16859
Opublikowany: 2017-08-29 16:31:11
Recenzent: asia
Ogólna
Styl
Jakość
torebka jest swietna
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 111