Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 164
Botki Sergio Leone ażurowe na słupku beżowe BT152
Opublikowany: 2021-04-15 19:35:14
Recenzent: FalKa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są bardzo ładne, dobrze wykonane i wygodne. Jakość naprawdę niezła, polecam
Pomarańczowe sandały skórzane na ozdobnym szerokim obcasie Casu DS-346/A
Opublikowany: 2021-04-15 18:27:52
Recenzent: Urszula
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki są staranie wykonane. Moje stopy sa za szerokie . Niestety 40 za mała, 41 za duże.
Żółte mokasyny Casu z elastyczną kolorową podeszwą RT20X5/Y
Opublikowany: 2021-04-15 08:22:23
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Mam i ja:). Buty jak na zdjęciu naprawdę ładne do tego bardzo wygodne.
Szare botki z ozdobnym wiązaniem S.Barski 516
Opublikowany: 2021-04-14 19:47:04
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zadowolona z tych butów. Botki ładnie prezentują się na nodze. Są bardzo wygodne i lekko ocieplane. Rozmiar pasuje.
Zielone czółenka Casu na szerokim ozdobnym słupku polska skóra Casu 4040
Opublikowany: 2021-04-13 13:20:29
Recenzent: Sea
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buciki, robią wrażenie.
Koralowe sandały Casu na szerokim słupku ze skórzaną wkładką ER21X11/C
Opublikowany: 2021-04-13 13:18:01
Recenzent: Sea
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buciki
TRAMPKI PEPE JEANS PLS30001
Opublikowany: 2021-04-13 08:51:54
Recenzent: Alina
Ogólna
Styl
Jakość
Chodziłam w swoich bialych 6 lat. Czarne mam od 4. Trampki super wygodne! Polecam i zamawiam kolejne gdy tylko znów będą dostępne białe.
Niebieskie botki wiosenne peep toe na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu G21X5/BL
Opublikowany: 2021-04-12 17:47:00
Recenzent: Teresa
Ogólna
Styl
Jakość
buciki cudowne
Granatowe sandały Casu na szerokim słupku ze skórzaną wkładką ER21X18/N
Opublikowany: 2021-04-12 11:48:03
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super , połączenie kolorystyczne bardzo dobrze sie prezentujące, wygodne , na codzień w sam raz eleganckie i fajnie wyglądające buty. Polecam.
Żółte sandały Casu na ozdobnym słupku z zakrytą piętą pasek wokół kostki ER21X5/Y
Opublikowany: 2021-04-12 11:43:52
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne ,kolor przyciągający uwagę ,do letnich kolorowych stylizacji, wygodne po załozeniu do przymiarki. Polecam.
Granatowe baleriny Filippo skórzane ażurowe DP142/19NV
Opublikowany: 2021-04-11 16:36:47
Recenzent: Danuta
Ogólna
Styl
Jakość
Balerinki są bardzo miękkie odpowiednie do mojej "trudnej" stopy. Wygodne i eleganckie. Polecam.
Białe modne sandały ze srebrnymi klamrami Casu K18X12/W
Opublikowany: 2021-04-09 04:30:58
Recenzent: dorka
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki bardzo ładnie się prezentują są wygodne polecam
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 21A4/BB
Opublikowany: 2021-04-08 16:23:52
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są Super Mega kolory jak na zdjęciu ...solidnie wykonane , szybka wysyłka i cena idealna . Polecam z całego serca
Zielone sandały skórzane z paskiem wokół kostki na szerokim ozdobnym słupku Casu DS-254/A
Opublikowany: 2021-04-07 19:24:36
Recenzent: Basieta14
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są piękne ,solidnie wykonane .Myślę że na opalonej stopie będą wyglądać obłędnie.Rozmiar taki jak noszę 35.
Beżowe buty sportowe sznurowane Casu 20A16/C
Opublikowany: 2021-04-06 20:25:06
Recenzent: Marco
Ogólna
Styl
Jakość
Okej buty lepsze niż supermarkowe za 500, 600 zl
Granatowe półbuty lordsy lakierowane na niskim obcasie krokodyli wzór polska skóra Casu 4028
Opublikowany: 2021-04-06 14:41:16
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Dzisiaj dotarły. Idealne pod każdym względem i przede wszystkim wygodne. Na 100% znów będę coś zamawiać
Czarne mokasyny na platformie z metalową ozdobą Casu NC1118
Opublikowany: 2021-04-02 07:25:32
Recenzent: Styl
Ogólna
Styl
Jakość
Są rewelacja
Białe półbuty Filippo slip on skórzane DP031/20WH
Opublikowany: 2021-03-27 19:01:02
Recenzent: Jasta
Ogólna
Styl
Jakość
Te buty są świetne, mega mega wygodne. Polecam naprawdę warto!!!!!
Czarne sneakersy Kati półbuty na koturnie z gumką polska skóra 7020
Opublikowany: 2021-03-24 10:06:26
Recenzent: maja
Ogólna
Styl
Jakość
Witam ,jestem bardzo zadowolona :)
Czarne mokasyny z perełkami Casu DA19X8/B
Opublikowany: 2021-03-24 09:47:23
Recenzent: wanda
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo wygodne buciki
Rude botki na słupku z ozdobnym wiązaniem Casu 271
Opublikowany: 2021-03-19 08:42:16
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne botki. Wygodne. Noszę rozmiar 38 ale zamówiłam 39 i są super.
Beżowe botki ażurowe na ukrytym koturnie Casu G21X4/BE
Opublikowany: 2021-03-18 18:12:27
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Dziś przyszły, byłam sceptyczna za takie pieniądze nieduże ale ....jestem mega zadowolona sa śliczne, bardzo wygodne, venezia i badura sory ale nie będę 3 krotnie przepłacać i już tam nie kupię butów, bardzo ładne i wygodne polecam
Zielone botki lakierowane na niskim obcasie z kokardą krokodyli wzór polska skóra Casu 4046
Opublikowany: 2021-03-15 01:32:16
Recenzent: Ell
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty super, że ze skóry, niestety nie ma mojego numeru tz. 39.jeśli jeszcze będą napewno je kupię.
Czarne kozaki na słupku z klamrą Casu D19X15/B
Opublikowany: 2021-03-10 10:17:23
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne, dobrze dopasowane, polecam.
Czarne śniegowce mukluki z futerkiem emu Casu BK915
Opublikowany: 2021-03-07 19:43:56
Recenzent: Ala
Ogólna
Styl
Jakość
Są świetne,polecam.Nosze 40,ale zamówiłam 41 i są idealne
Zielone botki lakierowane na niskim obcasie z kokardą krokodyli wzór polska skóra Casu 4046
Opublikowany: 2021-03-05 23:41:57
Recenzent: Ell
Ogólna
Styl
Jakość
Buty piękne tylko rozmiaru brak
Zielone trzewiki płaskie sznurowane Casu G20X17/G
Opublikowany: 2021-03-04 07:32:07
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Dostawa ekspresowa, buty bardzo ladne, wygodne, rozmiar ok
Czarne kozaki na słupku z ozdobnym marszczeniem Casu J20X10/B
Opublikowany: 2021-03-03 16:44:14
Recenzent: Gabi
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaczki bardzo ładne zgodne z opisem
Półbuty na koturnie Casu 299
Opublikowany: 2021-03-02 18:49:22
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Super, bardzo wygodne buty. Mam już brązowe teraz chciałabym kupić czarne ale nie ma mojego rozmiaru - 39.
Srebrne sandały metaliczne płaskie Casu S19X5/S
Opublikowany: 2021-02-28 07:54:32
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Fason odpowiedni. Numer zgodny. Mam szczupłą nogę i odstają paski.
Botki Sergio Leone na słupku z klamerką bordowe BT307
Opublikowany: 2021-02-25 15:45:21
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Super botki, wygodne i ładne
Czarne buty sportowe sznurowane Casu 204/46B+R
Opublikowany: 2021-02-23 17:15:48
Recenzent: Sparrow
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są świetne z wyglądu na jakość i ze względu na styl buta i na pewno za wygodę. Polecam.
Czarne kozaki na słupku Casu J20X9/BM
Opublikowany: 2021-02-22 22:07:33
Recenzent: Bea
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki śliczne - zgrabne, wygodne. Rozmiar się zgadza (mam szczupłą łydkę - i te są idealne).
Czółenka Casu 322
Opublikowany: 2021-02-19 12:53:57
Recenzent: Ala
Ogólna
Styl
Jakość
Szybko i sprawnie . Buty spełniły oczekiwanie. Polecam
Czarne śniegowce mukluki z futerkiem emu Casu BK915
Opublikowany: 2021-02-17 08:25:47
Recenzent: Milka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty piękne, niestety rozmiarówka zaniżona. Polecam zamawiać rozmiar większy.
Trzewiki z metalową ozdobą Jezzi MR1718-3
Opublikowany: 2021-02-14 18:55:57
Recenzent: JOANKA
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dobre buty, nie cisnące, tęgość bajeczka-akuratne, nosilam je 5 czy 6 lat może dłuzej, inne leżały kupione, bo mi nogi z ucisku mdlały i do tych wracałam dlatego, niestety już pękła mi podeszwa ze starości i zużycia i dlatego szukam tej firmy buty, mając do firmy-jakości 100% zaufania!!! POLECAM JEZZI( dobrze, że była metka w bucie wszyta i czytelna, po której zidentyfikowałam producenta:)
Białe botki workery lakierowane na platformie z gumkami po bokach Casu G20X19/W
Opublikowany: 2021-02-10 12:30:00
Recenzent: Aśka
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa. Buty estetycznie i dobrze wykonane. Pięknie prezentują się na nodze.
Granatowe botki na słupku Casu G19X24/N
Opublikowany: 2021-02-05 10:57:56
Recenzent: Brygida
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne botki, na nodze wyglądają na mniejsze, pasują do spodni przed kostkę. Szybka wysyłka. Chętnie wrócę do sklepu na ponowne zakupy.
Złote szpilki czółenka błyszczące Sergio Leone 1399
Opublikowany: 2021-02-01 09:43:43
Recenzent: Moni
Ogólna
Styl
Jakość
Buty rewelacyjne!!! Nie wiem, czy kiedyś zdarzyło mi się kupić buty w takiej cenie i być mega zadowoloną, nie pamiętam :) Oczywiście, po pierwszym założeniu lekko obtarły, ale to uważam za normalne. Mam je kilka lat, noszę na imprezy (czerwone lakierki) i ostatniego Sylwestra miałam je nogach 12 godzin, bez przerwy i na serio!!! Polecam i zamierzam kupić kilka innych kolorów :)
Beżowe botki kowbojki ażurowe na niskim obcasie Casu D20X26/LB
Opublikowany: 2021-02-01 07:17:30
Recenzent: Ann
Ogólna
Styl
Jakość
Świetny zakup! Gorąco polecam!
Srebrne baleriny błyszczące Casu
Opublikowany: 2021-01-26 10:04:18
Recenzent: edyta
Ogólna
Styl
Jakość
buty idealne, ale to jest mała siódemka :( raczej 36
Beżowe mokasyny ażurowe z metalową ozdobą Casu DA19X4/BE
Opublikowany: 2021-01-23 16:03:45
Recenzent: B.S.
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i dobrze wykonane. Polecam
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2021-01-19 18:18:39
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty Super, dobre wykonanie rozmiar zgodny z opisem. Polecam
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2021-01-19 18:15:53
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne, dobre wykonanie. Szybka przesyłka, polecam.
Beżowe botki kowbojki na szerokim słupku Casu J20X7/G
Opublikowany: 2021-01-18 22:38:36
Recenzent: Czarna....
Ogólna
Styl
Jakość
Buty naprawdę wygodne i super wyglądają.. Mega... Jestem zadowolona bardzo
Białe buty sportowe sznurowane Casu 201C/WR5
Opublikowany: 2021-01-18 21:33:58
Recenzent: uczciwy
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładny wzór i nie drogi.
PÓŁBUTY CASU MSD2751L
Opublikowany: 2021-01-18 11:43:24
Recenzent: Jerzy
Ogólna
Styl
Jakość
Mój ulubiony półbut od kilkunastu lat. Niestety coraz trudniej go kupić...
Czarne czółenka na obcasie niskim Casu CF-35
Opublikowany: 2021-01-17 18:31:28
Recenzent: Jadzka
Ogólna
Styl
Jakość
Kupilam czolenka rozmiar 35 kupilam 4 pary jestem bardzo bardzo zadowolona rozmiar idealny wygodny polecam
Stalowe sandały metaliczne płaskie z nitami Casu S19X6/PE
Opublikowany: 2021-01-17 10:17:37
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Mam ich już dwie pary i jestem mega zadowolona.
SZPILKI SZYDŁOWSKI 1177
Opublikowany: 2021-01-16 21:18:54
Recenzent: Jolanta
Ogólna
Styl
Jakość
Najpiękniejsze buty, jakie kiedykolwiek nosiłam!
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 164