Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 117
SNEAKERSY SERGIO LEONE 28788
Opublikowany: 2018-12-12 19:52:15
Recenzent: ja
Ogólna
Styl
Jakość
Super buciki !!! Polecam !
Czarne botki na słupku z ozdobną wstążką Sergio Leone BT545
Opublikowany: 2018-12-12 17:44:22
Recenzent: fiolkasz
Ogólna
Styl
Jakość
świetne botki, rozmiar idealny , bardzo wygodne, polecam
Czarne buty sportowe Casu B014
Opublikowany: 2018-12-12 04:29:44
Recenzent: tes
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko ok
Trzewiki skórzane sznurowane Casu 191
Opublikowany: 2018-12-10 12:05:39
Recenzent: krzych
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo lekkie - wygodne
Granatowe czółenka na słupku Sergio Leone 12735
Opublikowany: 2018-12-09 20:02:02
Recenzent: TF
Ogólna
Styl
Jakość
Producent winien podawać przy rozmiarze również tęgość stopy.
Bordowe trzewiki botki lakierowane z ozdobną wstążką Casu 1309-42
Opublikowany: 2018-12-08 20:39:13
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczne i wygodne polecam
Czerwone trzewiki sznurowane Casu C-U4-6
Opublikowany: 2018-12-08 16:38:11
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne buciki za fajną cenę. Ładnie się prezentują i mają cieplutką wełenkę w środku. Ja ma rozmiar wkładki 23,3cm zazwyczaj biorę 36 rozmiar ale teraz wzięłam 37 i palce dotykają mi samego noska buta.
Camelowe trzewiki sznurowane Casu HJK017A
Opublikowany: 2018-12-07 10:29:17
Recenzent: Piter
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem .
Szare śniegowce emu z futerkiem Casu B814-5
Opublikowany: 2018-12-06 16:49:00
Recenzent: azuzh
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa towar zgodny z opisem.
Czarne botki na wysokim ozdonym słupku Sergio Leone BT543
Opublikowany: 2018-12-06 14:26:28
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne botki - polecam.
BOTKI ŁUKBUT 1189
Opublikowany: 2018-12-05 15:34:26
Recenzent: ewkaps
Ogólna
Styl
Jakość
sklep błyskawicznie wysłał zamówienie, buty świetne...POLECAM!
PÓŁBUTY CASU 7A-HG84570
Opublikowany: 2018-12-05 15:32:23
Recenzent: ewkaps
Ogólna
Styl
Jakość
buty super, wygodne i lekkie, przesyłka ekspresowa...POLECAM!!!
Czarne trzewiki sznurowane Casu LS07-1
Opublikowany: 2018-12-05 12:16:07
Recenzent: Michu
Ogólna
Styl
Jakość
dobra,spokojna transakcja wszystko w porządku ..produkt także ;)
TRZEWIKI CASU 3998
Opublikowany: 2018-12-05 11:45:09
Recenzent: Mirka
Ogólna
Styl
Jakość
Wspaniały kontakt ze strony sprzedającego, błyskawiczna dostawa, trzewiki spełniły oczekiwania . Całokształt na 6+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czółenka na słupku Casu 1560
Opublikowany: 2018-12-05 00:00:33
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar jest nieco zaniżony, bez zarzutów.
Czarne śniegowce z futerkiem i frędzlami emu Casu 6228
Opublikowany: 2018-12-04 22:04:02
Recenzent: Martyna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jak buty futerko niskiej jakości nie ma co zbyt dużo oczekiwać od taniego importu z CHRL za tą cene warto.
Czarne kozaki za kolano na niskim obcasie Casu D18X9/B
Opublikowany: 2018-12-04 14:14:38
Recenzent: Darkam
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem.Polecam
Szare trzewiki sznurowane Casu C-U4-2L
Opublikowany: 2018-12-04 11:52:35
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki ładne kolor fajny i przede wszystkim bardzo ciepłe.
Czarne trzewiki sznurowane Casu 8000-5
Opublikowany: 2018-12-04 09:32:20
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
boskie
Granatowe trzewiki na rzepy Casu BL-56
Opublikowany: 2018-12-03 06:50:35
Recenzent: Milka
Ogólna
Styl
Jakość
Buci dobrze układają się na stópce , buciki super
Czarne trzewiki sznurowane Casu HJK013A
Opublikowany: 2018-11-30 11:49:26
Recenzent: Ireneusz
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty za taką niską cenę. Są ładne,wygodne i lekkie. Polecam je wszystkim.
Czarne trzewiki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone 30022
Opublikowany: 2018-11-30 06:31:51
Recenzent: ELŻBIETA
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo fajne buty jak na zdjęciu. rozmiar idealny
Japonki skórzane Casu KIRA02
Opublikowany: 2018-11-29 22:49:25
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Japonki bardzo ładne, idealne na moją szczupłą stopę (zwykle buty są za szerokie dla mnie, a te są dobre). Jakość bardzo dobra. Chyba wezmę jeszcze jedną parę np. białe. Trzeba tylko brać ciut większe, bo te co kupiłam są takie na styk-numeracja jest zaniżona. Noszę nr 36-37, kupiłam 37 i są akurat. Ale tak w ogóle to super! Takich japonek szukałam.
Trzewiki Casu A2833-22
Opublikowany: 2018-11-29 21:59:18
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciu a może nawet lepiej. Leciutkie, ładnie wykonane, w środku cieplutkie futerko, rozmiarówka prawidłowa, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Botki z kokardą Casu E4913
Opublikowany: 2018-11-28 14:30:43
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Niestety opis rozmiarów jest nie dokładny. Buty sa za duże :(
Czarne trzewiki sznurowane Casu HJK013A
Opublikowany: 2018-11-28 13:33:11
Recenzent: Jadwiga
Ogólna
Styl
Jakość
WSZYSTKO JAK NALEŻY ZGODNIE Z OPISEM.... dziękuję
KOZAKI KARINO 1060/003-F
Opublikowany: 2018-11-28 06:51:51
Recenzent: Margolcia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wyglądają fajnie, niestety od wielu tygodni nie ma ich już w magazynie - wiem, bo dość regularnie zaglądam na stronę. Może warto byłoby zaktualizować stronę, aby nie pokazywaly się produkty, które nie są dostępne?
Czarne czółenka na błyszczącym obcasie Casu 93118-1
Opublikowany: 2018-11-27 15:56:07
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty pięknie wyglądają na nodze ,ponadto są bardzo stabilne. Obcas nie jest zbyt wysoki. Robią wrażenie na żywo. Polecam
Brązowe trzewiki na rzepy Casu 9359-15
Opublikowany: 2018-11-27 06:22:49
Recenzent: Alina
Ogólna
Styl
Jakość
buty są ok
Szare trzewiki sznurowane z futerkiem Casu NR05-4
Opublikowany: 2018-11-26 15:09:44
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Buty w oryginale są znacznie ładniejsze niż na zdjęciu. Numeracja jest niestety zaniżona w przypadku nr 41. Tak naprawdę jest to 40-tka.
Brązowe trzewiki na rzepy Casu 9359-15
Opublikowany: 2018-11-26 06:08:22
Recenzent: Alina
Ogólna
Styl
Jakość
wszystko ok.
Czarne botki skórzane z ozdobnym obcasem Maciejka 03790-01/00-3
Opublikowany: 2018-11-25 15:45:32
Recenzent: Marlena
Ogólna
Styl
Jakość
Jeszcze takich nie miałam i nie żałuje. Wygodne i oryginalne. Fajnie wykończone. są super
Czarne botki skórzane sznurowane z nitami Maciejka 03770-23/00-3
Opublikowany: 2018-11-25 15:44:40
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne botki skórzane - wygodne.
Granatowe botki skórzane z ozdobnym obcasem Maciejka 3775A-17/00-3
Opublikowany: 2018-11-25 15:44:12
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i eleganckie. Warte tej ceny
Czarne kozaki skórzane zamszowe marszczone Maciejka 03848-21/00-6
Opublikowany: 2018-11-25 15:43:34
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
buty rewelacyjne - polecam
Czółenka na słupku Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2018-11-21 20:41:29
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
SUPER buty ładnie zrobione bardzo wygodne poleca bardzo bardzo mocno
Czarne botki na niskim obcasie z ozdobnym suwakiem i nitami Casu D18X16/B
Opublikowany: 2018-11-20 20:38:25
Recenzent: daneczka50
Ogólna
Styl
Jakość
jestem bardzo zadowolona z zakupu ...polecam wszystkim:))
Trzewiki skórzane sznurowane Casu C-18F
Opublikowany: 2018-11-20 19:42:29
Recenzent: Grzegorz
Ogólna
Styl
Jakość
Buty mogę z polecić. Przechodziłem w nich cały sezon 17/18 i teraz szykuję się na następny. Póki co nie widać po nich zużycia (dbam o obuwie). Na początku okropnie obcierały i nie były wygodne ale jak to skóra szybko dopasowały się do stopy. Teraz są najwygodniejszymi butami zimowymi jakie posiadam. W środku wyścielone filcem. Na żywo prezentują się lepiej niż na zdjęciach lecz nie mogę powiedzieć żeby zdjęcia przekłamywały rzeczywistość.
Różowe kozaki śniegowce sznurowane Casu K-96
Opublikowany: 2018-11-20 14:41:55
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki identyczne jak na zdjęciu. Dobrze wykonane. Polecam.
Szare sztyblety ażurowe Jezzi AM65-32
Opublikowany: 2018-11-19 11:32:02
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty szybka dostawa
Czarne kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2018-11-17 15:04:42
Recenzent: akl
Ogólna
Styl
Jakość
Blyskawiczan dostawa. Polecam
Czarne kozaki płaskie z ozdobnym suwakiem i nitami Sergio Leone KZ266
Opublikowany: 2018-11-16 14:45:14
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
kozaki super, cieplutkie i wygodne, dobrze wykonane
Mokasyny skórzane ażurowe Gabor 66.094
Opublikowany: 2018-11-15 21:35:01
Recenzent: dd
Ogólna
Styl
Jakość
Towar przyslany nie jest zgodny z opisem. Buty mialy byc czarne a są ciemnogranatowe. Firma Casu zmieniła opis butów o symbolu 66.094.46 na swoim opakowaniu i na stronie sklepu pisząc, że buty są czarne a one zgodnie z oznakowaniem producenta są ciemnogranatowe. Na opakowaniu oryginalnym firmy GABOR w którym buty zostaly przysłane te buty są oznaczone jako koloru nightblue (ciemnogranatowe).
Bordowe sztyblety skórzane z ozdobną kratką na pięcie Maciejka 03867-23/00-3
Opublikowany: 2018-11-15 12:12:10
Recenzent: marzena67
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona. Buty super , idealny rozmiar, piękny kolor i solidnie wykonane. Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam ten sklep.
Granatowe botki sztyblety z nitami Casu D18X5/N
Opublikowany: 2018-11-14 10:42:30
Recenzent: AGA
Ogólna
Styl
Jakość
WSZYSTKO OK
Półbuty z nubuku Jana 8-24605-28
Opublikowany: 2018-11-13 20:04:40
Recenzent: O
Ogólna
Styl
Jakość
buty w rozmiarze 38 są ogromne - na oko wyglądają jak rozmiar 40... muszę odesłać; poza tym ładnie wykonane, fajnie, że mają brązową podeszwę, skóra zdecydowanie zbyt błyszcząca - na stronie wyglądają na matowe
Czarne trzewiki workery z perełkami wiązane wstążką Casu A3356
Opublikowany: 2018-11-09 12:05:23
Recenzent: Ewela
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa buty rewelacja jestem mega zadowolona polecam w 100%
Czarne trzewiki workery z perełkami wiązane wstążką Casu A3356
Opublikowany: 2018-11-09 12:04:01
Recenzent: Ewela
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa buty rewelacja jestem mega zadowolona polecam w 100%
Czarne kozaki na słupku Casu D18X10/B
Opublikowany: 2018-11-07 18:29:17
Recenzent: Syllko
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam zakupy szybka dostawa produkt zgodny z opisem
Szare półbuty skórzane Casu 1700
Opublikowany: 2018-11-07 11:38:45
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem bardzo zadowolona.Są mięciutkie i wygodne.Do spodni idealne.Polecam.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 117