Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 100
Espadryle sznurowane Casu L17704P
Opublikowany: 2017-04-20 08:30:36
Recenzent: Zytaaa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo fajne oraz wygodne. Dziękuje Obsłudze sklepu za szybką realizacje zamówienia.
PÓŁBUTY FLY LONDON P50041802
Opublikowany: 2017-04-18 06:41:09
Recenzent: kama
Ogólna
Styl
Jakość
buty śliczne wygodne
CZÓŁENKA CASU 170
Opublikowany: 2017-04-18 06:06:16
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo eleganckie czółenka zgodne z opisem :) bardzo ładnie wyglądają na nodze :)
SANDAŁY BIG STAR U27413
Opublikowany: 2017-04-18 06:03:57
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki super ale niestety na szczupłą stopę się nie nadają bo palce idą za bardzo do przodu. Niestety muszę oddać :(
Sandały na koturnie Casu LS06711P
Opublikowany: 2017-04-17 20:15:55
Recenzent: antek
Ogólna
Styl
Jakość
Obuwie ładne dobrze wykończone niestety na szczupłą stopę
BOTKI CASU GE044
Opublikowany: 2017-04-17 15:20:13
Recenzent: madanafi
Ogólna
Styl
Jakość
towar zgodny z opisem noszę 41 i pasuą troszkę ciasne bo mam dość szeroką stope ale już się dopasowały i jest ok
Mokasyny skórzane Casu L33A706P
Opublikowany: 2017-04-17 13:19:45
Recenzent: Natalia
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne, mięciutkie i bardzo wygodne buciki za tak nie wielka ceną ! Polecam:)
Szpilki czerwone skórzane na platformie Casu 730
Opublikowany: 2017-04-17 12:24:46
Recenzent: inka
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne ,zgodne z opisem rozmiar też ok
SANDAŁY CASU ZY023
Opublikowany: 2017-04-16 12:17:57
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładne i wygodne, ale kolor szybko sie sciera.
PÓŁBUTY HELIOS 707/2
Opublikowany: 2017-04-15 18:46:31
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Właśnie kupiłam drugą parą tych butów.Wyśmienite.pozdrawiaqm.
TRAMPKI CASU BS507
Opublikowany: 2017-04-15 05:48:13
Recenzent: Stela
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam. Trampki ładne i wygodne
TRAMPKI MUSTANG 38C0046
Opublikowany: 2017-04-15 05:46:20
Recenzent: Stela
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo polecam. Trampki rewelacja pod każdym względem.
KLAPKI INBLU TH000005
Opublikowany: 2017-04-14 17:42:27
Recenzent: klientka
Ogólna
Styl
Jakość
DZIĘKUJĘ.Klapki INBLU kupione w sklepie Casu. pl. to udany zakup. Klapki wygodne lekkie a co najważniejsze w doskonałej cenie.Przesyłka dotarła w ustalonym terminie.Polecam zakupy w sklepieCASU.pl.
SZPILKI SZYDŁOWSKI 1425
Opublikowany: 2017-04-14 09:38:25
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam, buty wygodne i brak problemów z rozmiarówką.
Czółenka czarne haftowane na słupku Casu 1708
Opublikowany: 2017-04-14 06:34:19
Recenzent: elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
buty prezentują się ładnie, ale raczej na wąską stopę, mam jednak nadzieję, że się rozejdą. Nosek buta mógłby być bardziej zaokrąglony niż kwadratowy ale haftowany obcas przebija wszystkie braki.
Półbuty skórzane wsuwane Casu 334
Opublikowany: 2017-04-13 12:05:43
Recenzent: as
Ogólna
Styl
Jakość
buty wygodne, dostawa szybka i bez uwag, zapewne tutaj raz jeszcze zaglądnę. Polecam !
SZPILKI SERGIO LEONE 1912
Opublikowany: 2017-04-13 11:23:14
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne, wygodne, klasyczne czółenka. Na razie tylko zmierzone, ale wygląda na to, że będą się dobrze nosić.
KLAPKI INBLU AE000003
Opublikowany: 2017-04-11 21:39:37
Recenzent: krysia
Ogólna
Styl
Jakość
od kilku lat kupuje klapki inblu ,jestem bardzo zadowolona i polecam ,dostawa rewelacja ,dziekuje
Półbuty na koturnie Sergio Leone 37899
Opublikowany: 2017-04-11 18:47:03
Recenzent: ala
Ogólna
Styl
Jakość
3 gwiadki -
SPORTOWE CASU MXC7001
Opublikowany: 2017-04-11 12:24:48
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne takie jak zamawiałem
SPORTOWE CASU 9ACH-141230
Opublikowany: 2017-04-11 12:24:07
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne
SPORTOWE CASU MXC7001
Opublikowany: 2017-04-11 12:20:31
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Sklep uczciwy,wiarygodny buty takie jak zamawiałem,rozmiar taki jak chciałem.
CZÓŁENKA CASU CRAVO CANELA 996
Opublikowany: 2017-04-11 11:34:11
Recenzent: Kaa
Ogólna
Styl
Jakość
Niestety za małe. Szkoda,bo są piekne i bardzo porzadnie wykonane. Numeracja troche zawyzona.
PÓŁBUTY CASU MSD2750
Opublikowany: 2017-04-11 07:18:35
Recenzent: gucio
Ogólna
Styl
Jakość
buty wygodne i takie jak zostały zamówione
TREKKINGOWE CASU 07528-3
Opublikowany: 2017-04-10 19:25:21
Recenzent: Tomasz
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne,spełniły moje oczekiwania.
Slip on oliwkowy welurowy z kokardą Casu 1972
Opublikowany: 2017-04-10 17:07:21
Recenzent: Julia
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne, śliczne i modne. Polecam!
KAPCIE VI-GGA-MI KARO
Opublikowany: 2017-04-10 07:09:11
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i praktyczne kapcie.
KAPCIE VI-GGA-MI KARO
Opublikowany: 2017-04-10 07:04:44
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i praktyczne kapcie. Na każdą stopę.
SZTYBLETY FILIPE 7971
Opublikowany: 2017-04-10 05:38:28
Recenzent: Małgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty w głębokiej czerni. Wzorek wężowej skóry praktycznie niewidoczny. Wygodne i zgrabne buty. Noszę rozmiar 39 i taki zamówiłam- jest ok.Polecam.
MOKASYNY ENZO 589
Opublikowany: 2017-04-09 17:33:02
Recenzent: gocha
Ogólna
Styl
Jakość
produkt zgodny z opisem szybka dostawa
KLAPKI LANQIER 30C527
Opublikowany: 2017-04-09 16:53:56
Recenzent: JMR
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo szybka realizacja zmówienia, jestem bardzo zadowolona z butów
TRZEWIKI MACIEJKA 02673
Opublikowany: 2017-04-09 13:12:20
Recenzent: gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Trzewiki są wspaniałe, bardzo wygodne, miękkie w środku, ładnie się prezentują na nodze, lekkie. Polecam!
PÓŁBUTY CASU MT2
Opublikowany: 2017-04-09 09:36:01
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Butki są piękne, wyglądają lepiej niż na zdjęciu:)
KLAPKI CASU 1253/1
Opublikowany: 2017-04-09 09:14:44
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
super klapeczki, zgodnie z rozmiarówką, dobrze wykonane i wyprofilowane, estetycznie wyglądają i dobrze utrzymują się na stopie.
Meliski z sercem Zaxy 82002 Pop Heart Fem
Opublikowany: 2017-04-09 04:53:50
Recenzent: Asia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty śliczne , wygodne tylko noga się w nich poci
SZPILKI LAURA MESSI 836
Opublikowany: 2017-04-08 21:19:35
Recenzent: a$ka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne. Polecam
Baleriny granatowe skórzane Caprice 9-22150-27
Opublikowany: 2017-04-08 19:38:09
Recenzent: biedrona
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są idealnie dobrane rozmiarowo, ładnie wyglądają. Jest ok. Polecam.
MOKASYNY CASU RH552
Opublikowany: 2017-04-08 16:18:34
Recenzent: malichy
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, ładne, zobaczymy po jakimś czasie, czy solidne - a na takie wyglądają. Ogólnie jestem zadowolony zarówno z butów jak i szybkiej dostawy.
MOKASYNY CASU RH552
Opublikowany: 2017-04-08 16:17:04
Recenzent: malichy
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, ładne, zobaczymy po jakimś czasie, czy solidne - a na takie wyglądają. Ogólnie jestem zadowolony zarówno z butów jak i szybkiej dostawy.
MOKASYNY CASU RH552
Opublikowany: 2017-04-08 16:16:25
Recenzent: malichy
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, ładne, zobaczymy po jakimś czasie, czy solidne - a na takie wyglądają. Ogólnie jestem zadowolony zarówno z butów jak i szybkiej dostawy.
MOKASYNY CASU RH552
Opublikowany: 2017-04-08 16:15:27
Recenzent: malichy
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, ładne, zobaczymy po jakimś czasie, czy solidne - a na takie wyglądają. Ogólnie jestem zadowolony zarówno z butów jak i szybkiej dostawy.
Baleriny czarne skórzane z kokardą 77706
Opublikowany: 2017-04-08 14:54:01
Recenzent: R
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są piękne, wygodne, skóra mięciutka. Mam problem z haluksem więc bucik idealny. Szkoda tylko, że przy takiej cenie nie ma w ofercie darmowej wysyłki.
Mokasyny szare zamszowe Nessi 78306
Opublikowany: 2017-04-08 12:19:04
Recenzent: anita06
Ogólna
Styl
Jakość
rewelacja!!!
Czółenka czerwone na platformnie Jezzi AF25-25
Opublikowany: 2017-04-08 08:23:36
Recenzent: KlientkaP
Ogólna
Styl
Jakość
Przecudne
Czółenka czerwone Casu 2423
Opublikowany: 2017-04-07 19:52:39
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są naprawdę śliczne, zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Nic tylko kupować buciki przez internet w tym własnie sklepie. Gorąco polecam.
Trampki sznurowane na koturnie Big Star W27467
Opublikowany: 2017-04-07 17:09:53
Recenzent: joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Trampki bardzo ładne. Rozmiar zgodny z numeracją.
Czółenka na słupku Sergio Leone 1459
Opublikowany: 2017-04-07 14:30:52
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo eleganckie czółenka, rozmiar idealny. Buty bardzo wygodne
Klapki skórzane ażurowe Casu 1890
Opublikowany: 2017-04-06 18:07:44
Recenzent: berta.p
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i dobrej jakości klapki
Czółenka czerwone lakierowane Casu 2423
Opublikowany: 2017-04-06 15:22:29
Recenzent: Jolka
Ogólna
Styl
Jakość
Czółenka eleganckie. Obcas dość wysoki ale bardzo kształt obcasa powoduje że są stabilne i chodzi się bardzo wygodnie.
Czółenka szare zamszowe Casu 2423
Opublikowany: 2017-04-06 13:21:13
Recenzent: Kate
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ładniejsze niż na zdjęciu.O takie mi właśnie chodziło, cudne!, starannie i solidnie wykonane oraz wygodne.Polecam!!!
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 100