WYPRZEDAŻ - modne Botki, Trzewiki oraz Kozaki w super cenie!

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 137
Czarne trzewiki lakierowane z kontrastowymi sznurówkami Casu G19X7/BP
Opublikowany: 2019-12-10 11:15:15
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty sa śliczne i wygodne, przesyłka blyskawiczna, polecam.
Czarne szpilki czółenka lakierowane Casu 11-35A
Opublikowany: 2019-12-10 08:37:20
Recenzent: Mosa
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne szpilki za małe pieniądze
TRZEWIKI DUO MEN 900
Opublikowany: 2019-12-09 21:19:25
Recenzent: Jurek
Ogólna
Styl
Jakość
Ok
Czarne trzewiki sznurowane Casu B125-1
Opublikowany: 2019-12-08 18:04:18
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty superr.Ocieplone i wygodne
SZTYBLETY BIG STAR V273008
Opublikowany: 2019-12-08 15:25:07
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
szybka dostawa, buty idealne
Czarne kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2019-12-07 18:39:23
Recenzent: Edyta
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar idealny. Wszystko zgodne z opisem. Mega cudowne i wygodne. SZYBKĄ DOSTAWA!!! POLECAM
Rude botki skórzane na słupku sznurowane z ozdobnym obcasem Maciejka 03190-29/00-3
Opublikowany: 2019-12-07 16:13:12
Recenzent: Lenka
Ogólna
Styl
Jakość
Botki piękne, precyzyjnie wykonane, bez usterek.takie same jak na zdjeciu.Największym atutem jest to ,że są bardzo wygodne. Polecam bez ściemy.
Czarne kapcie łapy z futerkiem Casu WT-5
Opublikowany: 2019-12-07 15:33:26
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2019-12-07 10:44:11
Recenzent: Dana
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Granatowe kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2019-12-06 20:17:50
Recenzent: Natalia
Ogólna
Styl
Jakość
Piękny kolor, wysoka jakość materiału i wykonania. Wygodne i zgodne z opisem. Polecam
Czarne botki na ozdobnym czerwonym słupku Sergio Leone BT537
Opublikowany: 2019-12-06 18:52:51
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Botki są śliczne, ładnie wykonane i pięknie się prezentują. Polecam
Rude botki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X4/BR
Opublikowany: 2019-12-06 16:41:20
Recenzent: jolka25
Ogólna
Styl
Jakość
buty są super,rozmiar rzeczywisty,cena mała
Czarne śniegowce mukluki z futerkiem emu Casu BK915
Opublikowany: 2019-12-06 16:02:38
Recenzent: Dadzka
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt nie wybiega od opisu jest dobrze i stylowo wykonany
Zielone botki na słupku Casu G19X24/GN
Opublikowany: 2019-12-06 15:45:38
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo wygodne, ocieplone i do tego przepiękny kolor. Rozmiar zgodny. Polecam.
Czarne trzewiki sznurowane z futerkiem Casu 3207-1
Opublikowany: 2019-12-06 14:15:17
Recenzent: Aga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są cudowne :) a wysyłka expresowa
Granatowe trzewiki na rzepy Casu CC710
Opublikowany: 2019-12-06 13:09:27
Recenzent: Ruda
Ogólna
Styl
Jakość
Jest ok
Czarne kozaki oficerki z gumą w cholewce i ozdobną klamerką Casu G19X1/B
Opublikowany: 2019-12-06 12:04:04
Recenzent: martyb16
Ogólna
Styl
Jakość
szybko i zadowalajaco
Granatowe trzewiki na rzepy Casu CC710
Opublikowany: 2019-12-06 12:03:24
Recenzent: martyb16
Ogólna
Styl
Jakość
szybko i zadowalajaco pozdrawiam
Czarne kozaki na słupku Sergio Leone KZ275
Opublikowany: 2019-12-06 07:01:03
Recenzent: agata
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki są świetne,bardzo starannie wykonane,numeracja zaniżona.Z zakupu jestem zadowolona.
Beżowe kozaki kowbojki na niskim obcasie Casu DA192X1/DB
Opublikowany: 2019-12-05 22:07:32
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
To już drugie buty polecam są super
Czarne kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2019-12-05 14:45:35
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Rozmiar idealny pięknie leżą
Czarne botki trzewiki z ozdobnym suwakiem i perełkami S.Barski R-04
Opublikowany: 2019-12-05 11:03:03
Recenzent: Małgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ciepłe bardzo wygodne pięknie się prezentują polecam
Czarne botki lakierowane z perełkami Jezzi ASA62-50
Opublikowany: 2019-12-05 08:57:37
Recenzent: emerytka
Ogólna
Styl
Jakość
Produkt starannie wykonany, obsluga sklepu profesjonalna, szybka dostawa, w sumie bez zarzutu. Jedyna uwaga: przydałaby się jakaś obniżka ceny z tytułu świątecznych wyprzedaży.
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2019-12-04 20:21:31
Recenzent: Anecia 7
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne superowe .Polecam
Czarne mokasyny z ozdobnym paskiem Casu DA19X6/B
Opublikowany: 2019-12-04 18:38:20
Recenzent: zadowolona
Ogólna
Styl
Jakość
Mam ogromny problem z kupnem mokasynów. W Casu trafiłam na idealny rozmiar. Buty wygodne i zgodne z opisem. Kupiłam 2 pary, czarne i szare. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Czarne buty trekkingowe sznurowane softshell Casu B1811-2
Opublikowany: 2019-12-04 16:57:49
Recenzent: Kamila
Ogólna
Styl
Jakość
Buty fajne
Czarne kozaki na słupku z klamrami Casu D19X16/B
Opublikowany: 2019-12-04 16:45:10
Recenzent: Iwa
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buciki, szkoda że na mnie niestety za wąskie w cholewce. Muszę zobaczyć zwrot
Szare trzewiki sznurowane Casu YH101-2
Opublikowany: 2019-12-04 14:01:27
Recenzent: LESŁAW
Ogólna
Styl
Jakość
Jak za taką cenę buty są super. Bardzo szybka wysyłka. POLECAM
Czarne klapki z futerkiem Casu WT-6
Opublikowany: 2019-12-04 13:48:21
Recenzent: marcela
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i mięciutkie.
Szare botki na ozdobnym słupku wzorek Casu G19X24/G
Opublikowany: 2019-12-04 12:07:16
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Botki szare są okej.
Czarne kozaki muszkieterki za kolano na szerokim słupku z lycrą w cholewce Casu G19X36/B
Opublikowany: 2019-12-04 09:18:23
Recenzent: Justyna
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki bardzo eleganckie. Solidnie wykonane. Rozmiar ok. Polecam
Czarne kozaki muszkieterki za kolano z nitami i ozdobnym suwakiem Casu G19X3/B
Opublikowany: 2019-12-04 07:25:27
Recenzent: Aganetka
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam:)
Zielone kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2019-12-04 02:08:44
Recenzent: Daria
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne i wygodne kozaki.polecam
Brązowe trzewiki sznurowane Casu 8000-15
Opublikowany: 2019-12-04 01:56:37
Recenzent: Hubert
Ogólna
Styl
Jakość
Buty takie jak na zdjęciu. Bardzo wygodne i ciepłe.
BOTKI LAURA MESSI 1264
Opublikowany: 2019-12-03 20:32:48
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Botki piękne, szybka dostawa. Polecam
Czarne trzewiki lakierowane z kontrastowymi sznurówkami Casu G19X7/BP
Opublikowany: 2019-12-03 17:55:11
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Butki bardzo ładne wygodne rozmiar odpowiedni nic w tym co noszę w środku ocieplane dostałam także zapasowy sznurowadła w kolorze czarnym i jestem bardzo zadowolona polecam
Czarne kozaki na słupku z gumką w cholewce Jezzi ASA50-33
Opublikowany: 2019-12-03 17:22:59
Recenzent: bronka55
Ogólna
Styl
Jakość
Super
Białe trzewiki sznurowane Casu DS13005
Opublikowany: 2019-12-03 14:19:56
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
super polecam
Beżowe trzewiki sznurowane Casu DS13005
Opublikowany: 2019-12-02 18:17:58
Recenzent: Meg
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, takie jak na zdjęciach. Bardzo szybka dostawa. Polecam każdemu
Czarne trzewiki sznurowane Casu B260-1
Opublikowany: 2019-12-02 14:46:26
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
Czarne kozaki na słupku Casu D18X10/B
Opublikowany: 2019-12-01 22:07:48
Recenzent: Magda
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa. Buty ładne, wygodne. Niestety cholewka zbyt szeroka na moją szczupłą łydkę.
Granatowe półbuty sznurowane Casu Q707-1
Opublikowany: 2019-12-01 16:49:07
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko ok
Zielone kozaki z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ273
Opublikowany: 2019-12-01 12:28:53
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki przepiękne, wygodne, mięciutki eko-zamsz. Dostawa expresowa.
Różowe czółenka lakierowane na słupku ze skórzaną wkładką Casu N189X1/N
Opublikowany: 2019-12-01 11:29:16
Recenzent: Klientka
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki piękne. Pięknie prezentują się na nodze. Polecam.
Granatowe sandały ażurowe na szerokim obcasie Casu W19X12/N
Opublikowany: 2019-11-30 20:19:57
Recenzent: Jola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty lekkie i bardzo wygodne.
Czarne trzewiki workery sznurowane z nitami i klamrą Casu G19X17/B
Opublikowany: 2019-11-30 15:49:12
Recenzent: Ola
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super, stylowe, dobrze wykonane. Bardzo polecam.
Szare śniegowce mukluki z ozdobą emu Casu K-5B
Opublikowany: 2019-11-30 13:46:55
Recenzent: Iza
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Czarne botki na szerokim słupku Casu G19X25/B
Opublikowany: 2019-11-29 20:18:18
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Stabilne, ocieplane botki za dobrą cenę. Przy tym dobrze prezentują się zarówno do spódnicy, jak i do spodni.
Czarne kozaki na słupku Casu D19X14/B
Opublikowany: 2019-11-29 19:58:26
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Super kozaki godne polecenia w 100%
Czarne sandały skórzane t-bar Casu 323
Opublikowany: 2019-11-29 14:39:15
Recenzent: Karolina
Ogólna
Styl
Jakość
Najładniejsze. Lubię taki krój
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 137