Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 113
CZÓŁENKA JEZZI SA92-1
Opublikowany: 2017-11-13 20:15:17
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Najlepsze buty jakie w życiu zakupiła.... Wygodne.... Zgrabne warte uwagi... Polecam☺
KOZAKI CASU YES1326-11
Opublikowany: 2017-11-13 13:41:49
Recenzent: misiozaur
Ogólna
Styl
Jakość
Gorąco polecam buty fajne i nie drogie
Szpilki z ozdobnym paskiem wokół kostki Casu P-6346
Opublikowany: 2017-11-12 11:26:42
Recenzent: monikaZ
Ogólna
Styl
Jakość
butki sliczne, bardzo ladnie wykonane ale przy rozmiarze 36 wkladka 22,5 prosze sie zastanowic ja na codzien nosze 22,5 wkladke a te buciki sa na mnie duzo za duze, nawet na moja mame sa za duze gdzie ona normalnie ma rozmiar 37 takze cos nie tak z numeracja
Botki skórzane Casu 289/C
Opublikowany: 2017-11-11 22:39:21
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
buty ładne, solidnie wykonane, wygodne i ładnie prezentują się na nodze (są wąskie w kostce)
Trampki Casu TL208K
Opublikowany: 2017-11-11 11:47:57
Recenzent: Kz
Ogólna
Styl
Jakość
Super zadowolona bardzo!
CZÓŁENKA CASU 138
Opublikowany: 2017-11-11 10:18:17
Recenzent: motyl
Ogólna
Styl
Jakość
Super zakup, szybka dostawa, produkt zgodny oczekiwaniem polecam:-)
Trzewiki z ozdobnym suwakiem S.Barski 6312
Opublikowany: 2017-11-10 18:27:48
Recenzent: Ineska
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetnie się prezentują. Bardzo dobre wykonanie i jakość!
KAPCIE PANTO FINO 1830-M52-F-G
Opublikowany: 2017-11-10 16:28:13
Recenzent: Anna Balcerzak
Ogólna
Styl
Jakość
Fantastyczne kapcie! Ciepłe, super wygodne, ciche. Mają jakąś anatomiczną podeszwę bo noga czuje się jak w skarpetce. Jestem zachwycona. Chyba kupię jeszcze jedne :)
BOTKI CASU 3118
Opublikowany: 2017-11-09 22:29:32
Recenzent: Agnes
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są super, pierwszego dnia przeszły test bojowy i dały radę. Bardzo wygodne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
BOTKI SIMEN 8287
Opublikowany: 2017-11-09 22:26:37
Recenzent: Natalie
Ogólna
Styl
Jakość
Botki bardzo ladne, tylko troche wąskie / niskie w podbiciu ale może sie wyrobia. Bardzo wygodny obcas. Generalnie polecam.
PÓŁBUTY ENZO 585
Opublikowany: 2017-11-09 17:37:40
Recenzent: Adam
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo lekkie i wygodne. Wsam raz do jazdy samochodem. Tylko ta cena!!!!!
BOTKI BIG STAR T274247
Opublikowany: 2017-11-07 21:20:59
Recenzent: DOROTA
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super, przesyłka szybciutko
Szpilki na platformie Casu 620
Opublikowany: 2017-11-07 19:36:02
Recenzent: dorotaz76
Ogólna
Styl
Jakość
Buty z mięciutkiej skóry ekologicznej,rozmiarówka normalna.Polecam!
BOTKI BIG STAR T274264
Opublikowany: 2017-11-07 19:32:50
Recenzent: dorotaz76
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są super,rozmiarówka normalna
SZTYBLETY MARCO TOZZI 2-25453-27
Opublikowany: 2017-11-07 11:50:29
Recenzent: aga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jakościowo bardzo dobre, ale po miesiącu noszenia bardzo rozciągnęły się przy kostce i wygląda to średnio.
KOZAKI CASU DS004
Opublikowany: 2017-11-06 18:51:50
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Pieknie się prezentują.Pasują i do spodni i do sukienki.Bardzo wygodne i cieple.Po prostu sie w nich zakochałam od pierwszego wejrzenia❤
TREKKINGOWE CASU C13-M-TL-17-
Opublikowany: 2017-11-05 12:42:12
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
świetne buty. Super jakość
TRZEWIKI CASU 9081
Opublikowany: 2017-11-04 22:27:23
Recenzent: Sławomir
Ogólna
Styl
Jakość
Szybka dostawa,rozmiar zgodny z opisem, towar bardzo dobrej jakości przy znakomitej cenie. Polecam!
Sneakersy z kokardą S.Barski 16069
Opublikowany: 2017-11-04 20:56:32
Recenzent: rena
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne a co ważne-wygodne ! Polecam :)
BOTKI VINCEZA R15-D-BT-25
Opublikowany: 2017-11-04 19:52:14
Recenzent: Ana
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne, wizualnie ok.
Botki z ozdobnym szyciem Casu 57111
Opublikowany: 2017-11-04 19:50:14
Recenzent: Ana
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne i ciepłe, aczkolwiek dziwna rozmiarówka i ciut większe musiałam wziąć ale ogólnie polecam!
TRZEWIKI CASU 9081
Opublikowany: 2017-11-04 12:03:06
Recenzent: Sławomir
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo szybka wysyłka. Rozmiar zgodny z opisem. Buty wyglądają bardzo solidnie, ładne wykonanie. Jestem zadowolony.
KOZAKI 3W-DY151155-MIX12
Opublikowany: 2017-11-03 17:51:04
Recenzent: gosia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i efektowne kozaczki. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Polecam
TRZEWIKI CASU EL3203
Opublikowany: 2017-11-03 12:20:58
Recenzent: kfra5
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
BOTKI BIG STAR V274117
Opublikowany: 2017-11-03 12:19:59
Recenzent: kfra5
Ogólna
Styl
Jakość
Godne poecenia
BOTKI NICOLL 1509/205
Opublikowany: 2017-11-03 12:08:35
Recenzent: Agnes
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty, polecam
Kozaki na słupku Sergio Leone KZ78271
Opublikowany: 2017-11-03 10:18:25
Recenzent: wm
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty, pierwszy raz zamawiałam i okazały się strzałem w dziesiątke
BOTKI SALA 1998
Opublikowany: 2017-11-03 08:14:56
Recenzent: bashes
Ogólna
Styl
Jakość
Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona, realizacja zamówienia błyskawiczna, buty bardzo dobrej jakości, wykonane z miękkiej skóry, produkt zgody z opisem
Botki Jezzi MR1596-2
Opublikowany: 2017-11-02 19:59:23
Recenzent: Klaudia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, ładne i na czasie :)
BOTKI BIG STAR V274124
Opublikowany: 2017-11-02 12:44:43
Recenzent: Inga
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne, w ogóle nie czuje się wysokiego obcasa. Dobrze prezentują się zarówno do spodni jak i do sukienki i kryjących rajstop.
BOTKI NESSI 52504
Opublikowany: 2017-11-02 11:54:53
Recenzent: Becia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, wysyłka szybka i sprawna. Polecam.
Sneakery Jezzi 91Z6SP5718
Opublikowany: 2017-10-31 16:07:36
Recenzent: inga
Ogólna
Styl
Jakość
swietne ,bardzo ładne i mega wygodne buciki polecam
PÓŁBUTY ŁUKBUT 0943
Opublikowany: 2017-10-31 15:08:38
Recenzent: Stanley
Ogólna
Styl
Jakość
Od wielu lat kupuję buty z łukowa i praktycznie ten sam wzór (z drobymi zmianami wczasie). Polecam jako ładne, wygodne i trwałe. Nie mam zamiaru zmienić na inne o ile jakość się nie pogorszy.
Szpilki lakierowane Casu 1414
Opublikowany: 2017-10-30 07:06:23
Recenzent: Elka
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z opisem. Sprzedawca godny polecenia.
KOZAKI S.BARSKI 36102
Opublikowany: 2017-10-30 04:56:43
Recenzent: natalia
Ogólna
Styl
Jakość
OK!
SZTYBLETY LEMAR 281
Opublikowany: 2017-10-26 16:00:51
Recenzent: hany
Ogólna
Styl
Jakość
buty super, obsługa bez zarzutu
TRAMPKI MCKEY R15-M-TN-631
Opublikowany: 2017-10-26 13:06:40
Recenzent: nasti
Ogólna
Styl
Jakość
Jedną gwiazdkę zabieram, za nieprzyklejone wkładki. Dostawa szybka. Reszta okey.
KOZAKI SIMEN 8360
Opublikowany: 2017-10-26 11:11:21
Recenzent: Dorota
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo dobrej jakości. Szybka wysyłka. Polecam
Botki Jezzi MR1596-2
Opublikowany: 2017-10-26 09:30:44
Recenzent: Fkk
Ogólna
Styl
Jakość
Cudowne! <3
BOTKI BRONX 44014-L
Opublikowany: 2017-10-25 17:55:18
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty z mięciutkiej skóry, starannie wykonane. Baaardzo wygodne! Rozmiarówka typowa. Polecam niezdecydowanym:) Warto!
SZTYBLETY BLINK 400751
Opublikowany: 2017-10-25 17:53:21
Recenzent: Agata
Ogólna
Styl
Jakość
Buty starannie wykonane, ładniejsze niż na zdjęciach. Baaardzo wygodne! Rozmiarówka typowa. Polecam niezdecydowanym:) Warto!
BOTKI MARCO TOZZI 2-25341-25
Opublikowany: 2017-10-25 14:02:32
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
botki ładne, zgrabne, dobrze wykonane, w rozsądnej cenie.. wygodne.. jednak dla mnie o kilka cm za szeroka cholewka, więc odstawała.. tylko z tego powodu je zwróciłam
Botki na słupku z ozdobnym zamkiem S.Barski 64-3
Opublikowany: 2017-10-24 07:02:45
Recenzent: JH
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są eleganckie, wygodne a do tego niewiele kosztują. Polecam
BOTKI GINO FABIANI 295
Opublikowany: 2017-10-23 08:49:39
Recenzent: Katik
Ogólna
Styl
Jakość
Buty ocieplone w środku. Aczkolwiek przy dłuższym chodzeniu czuć wyższy obcas. Mogłyby być lepiej wyprofilowane. Generalnie bardzo dobrze wykonane i bardzo ładne. Polecam niezdecydowanym.
TRZEWIKI CASU TL042
Opublikowany: 2017-10-22 13:08:51
Recenzent: gosik
Ogólna
Styl
Jakość
Buty lekkie, wygodne i ciepłe. Transakcja szybka i sprawna. Polecam
BOTKI CASU 156
Opublikowany: 2017-10-21 19:48:06
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
super buty chociaż ich nie mam ale wygladają ekstra
Półbuty skórzane wsuwane Casu 334
Opublikowany: 2017-10-21 09:23:47
Recenzent: andy
Ogólna
Styl
Jakość
są ok, jak ponoszę jakiś czas może kupię następną parę
BOTKI MACIEJKA 01074-28
Opublikowany: 2017-10-21 07:54:51
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Szkoda ,że już nie ma numeracji ( 38) chętnie bym kupiła , piękne buty.
BOTKI S.BARSKI 11016-12
Opublikowany: 2017-10-20 20:56:27
Recenzent: malwusel
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko ok :)
WIZYTOWE CASU 69858
Opublikowany: 2017-10-20 20:28:17
Recenzent: Bartrand
Ogólna
Styl
Jakość
Tanie, wygodne i eleganckie.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 113