Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 105
SANDAŁY INBLU TQ000008
Opublikowany: 2017-06-11 14:34:56
Recenzent: asia
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo ładnie się prezentują na nodze są bardzo wygodne :) jestem zadowolona z zakupu
Szpilki czerwone skórzane Sala 9438/1006
Opublikowany: 2017-06-11 13:07:03
Recenzent: Josek
Ogólna
Styl
Jakość
To już moja trzecia para tych szpilek, są cudowne. Nie trzeba ich nawet rozchodzić, pierwszego dnia są gotowe do noszenia, niesamowity komfort.
SANDAŁY CASU 1009/B
Opublikowany: 2017-06-11 10:26:52
Recenzent: Małgorzata
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki są doskonałe, miękka skóra, rozmiar standardowy,niestety dość wysoka cena, bardzo szybka dostawa - polecam.
Sandały na koturnie Casu BZ61136-2
Opublikowany: 2017-06-11 04:45:00
Recenzent: Kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty w rozsądnej cenie.
CZÓŁENKA CASU 162G
Opublikowany: 2017-06-10 22:17:59
Recenzent: Agnieszka
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne , wygodne i eleganckie czółenka.
Sandały S.Barski 541-3/N
Opublikowany: 2017-06-10 20:38:57
Recenzent: Ada
Ogólna
Styl
Jakość
Śliczne i wygodne sandały, prezentują się bardzo elegancko. Grubszy pasek jest trochę za szeroki, cala stopa opiera się na tych cienkich.
Sandały na słupku S.Barski 827-2
Opublikowany: 2017-06-10 18:38:32
Recenzent: Justyna
Ogólna
Styl
Jakość
Są cudowne i mega wygodne !
Półbuty Casu X66
Opublikowany: 2017-06-09 14:09:32
Recenzent: Roman
Ogólna
Styl
Jakość
Towar zgodny z moimi oczekiwaniami.
Klapki Casu 7S-FH85943-1M
Opublikowany: 2017-06-09 13:50:44
Recenzent: Edzia
Ogólna
Styl
Jakość
klapki bardzo wygodne mały minusik za staranność wykonania
Szpilki na platformie Casu 620
Opublikowany: 2017-06-09 10:22:35
Recenzent: monia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne , stabilne i ładne buty.
Czółenka peep toe na słupku Casu 1734
Opublikowany: 2017-06-08 20:23:10
Recenzent: Luna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buty. Przesyłka szybko doszła. Mam nadzieję,że buty będą wygodne.
Czółenka na słupku Sergio Leone 1459
Opublikowany: 2017-06-08 19:44:43
Recenzent: Daria
Ogólna
Styl
Jakość
Super. Bardzo wygodne, świetnie się prezentują. Polecam!
Szpilki szare lakierowane Sala 1504/530
Opublikowany: 2017-06-08 17:58:00
Recenzent: Olgierda
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne buty, o dziwo całkiem wygodne, jednak uciskają paluchy. Być może zależy to od stopy, ale w moim przypadku nawet po chwili chodzenia w nich bolą mnie paluchy. Z czasem jednak widzę, że się lekko dopasowały do moich stóp i jest już lepiej :)
SANDAŁY HELIOS 605
Opublikowany: 2017-06-08 16:10:23
Recenzent: butuś
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo wygodne, mięciutkie jak pantofle, zresztą kolejna para marki Helios. Gorąco polecam.
Tenisówki wsuwane Big Star W27459
Opublikowany: 2017-06-08 14:34:23
Recenzent: sf
Ogólna
Styl
Jakość
nie trafiony rozmiar,towar ok
Espadryle wsuwane Big Star W274A50
Opublikowany: 2017-06-08 10:00:30
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo porządne solidne buty damskie na lato. Dokładnie takie same jak na obrazku. Rozmiar jak opisano. Dostawa szybka . Polecam wszyskim którzy dbaja nie tylko o wyglad , ale równiez o komfort noszenia .
SANDAŁY WRANGLER BRAVA CANVAS WL161590
Opublikowany: 2017-06-08 01:08:10
Recenzent: renia109
Ogólna
Styl
Jakość
buciki wygląd i wygoda super
Czółenka na słupku Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2017-06-07 09:27:58
Recenzent: Danka
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko zgodne z opisem, wygodne i lekkie, polecam.
Sandały Jezzi MR1636-7
Opublikowany: 2017-06-07 07:04:39
Recenzent: langusta
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo wygodne
Trampki sznurowane Big Star T27402
Opublikowany: 2017-06-07 06:28:15
Recenzent: Julia
Ogólna
Styl
Jakość
Przesyłka dotarła szybko a buciki bialutkie. Będą służyć :)
Klapki Marco Tozzi 2-27102-28
Opublikowany: 2017-06-06 13:45:22
Recenzent: RENATA
Ogólna
Styl
Jakość
DZIEKUJE SA B. ładne rozmiar idealny pozdrawiam
Klapki Marco Tozzi 2-27102-28
Opublikowany: 2017-06-06 13:43:19
Recenzent: RENATA
Ogólna
Styl
Jakość
Dziekuje sa b. ładne i rozmiar idealny
Półbuty skórzane na koturnie Lanqier 40C1721
Opublikowany: 2017-06-06 13:07:43
Recenzent: Alicja
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są piękne, delikatne i wygodne. Zwykle noszę rozm. 38 (dł. stopy 24,5 cm), ale zdecydowałam się na rozm. 39 i leżą znakomicie.
PÓŁBUTY WINDSSOR 846
Opublikowany: 2017-06-06 06:02:22
Recenzent: Krzysiek
Ogólna
Styl
Jakość
Fason, kolor, rozmiar wszystko zgodne z zamówieniem, realizacja zamówienia bardzo szybka, polecam ten sklep jestem zadowolony.
Sandały S.Barski 541-3/N
Opublikowany: 2017-06-06 04:03:30
Recenzent: kasia
Ogólna
Styl
Jakość
Super zgodne z opisem polecam.
Trampki Casu 888-1
Opublikowany: 2017-06-05 15:47:39
Recenzent: Sandra
Ogólna
Styl
Jakość
Trampki jak na zdjeciu, szybka dostawa. Polecam
Sandały S.Barski 541-3/N
Opublikowany: 2017-06-05 14:39:39
Recenzent: celina
Ogólna
Styl
Jakość
Sandały są w porządku.Towar zgodny z opisem.
Klapki z ozdobami Rieker 60829
Opublikowany: 2017-06-05 13:38:18
Recenzent: AGA
Ogólna
Styl
Jakość
super, wszystko się zgadza, kolor, rozmiar
Sandały Jezzi MR1627-1
Opublikowany: 2017-06-05 11:22:47
Recenzent: Kinia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty super!
BALERINY VINCEZA R15-D-P-524-BK
Opublikowany: 2017-06-05 07:33:53
Recenzent: palusia
Ogólna
Styl
Jakość
Całkiem niezłe jak za tą cenę.
Sandały ażurowe na słupku Casu 302
Opublikowany: 2017-06-05 07:30:38
Recenzent: AgaB
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne, szykowne i dobrej jakości. Polecam
Sandały na słupku Casu 1387
Opublikowany: 2017-06-05 07:21:42
Recenzent: Hanna
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty, sprawna dostawa. Polecam sklep internetowy Casu
Sandały na słupku Casu 301
Opublikowany: 2017-06-05 07:02:53
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zadowolona z obuwia wygląda jak na zdjęciu (no może obcas na zdjęciu wydaje się niższy). Buty są wygodne, kolor super.
Sandały skórzane Casu 1939
Opublikowany: 2017-06-05 06:48:43
Recenzent: MAGDA
Ogólna
Styl
Jakość
Sandałki śliczne i wygodne, ale też zamiast koloru srebrnego otrzymałam złoty.Gorąco polecam.
KLAPKI INBLU NN000015
Opublikowany: 2017-06-04 20:27:11
Recenzent: meg
Ogólna
Styl
Jakość
Super ekstra
BALERINY CASU JX33
Opublikowany: 2017-06-04 20:25:23
Recenzent: meg
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki przyjemne
Sandały skórzane Casu GV17IVON90291B
Opublikowany: 2017-06-04 14:59:01
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
sandalki b.wygodne,ładnie się prezentują
Sandały S.Barski 541-3/N
Opublikowany: 2017-06-04 14:53:20
Recenzent: agness
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo ładne i wygodne buty, solidne wykończenie; rozmiar - mam wrażenie, że rozmiar 38 0,5 cm krótszy niż w opisie, polecam
Trampki haftowane Casu JX42
Opublikowany: 2017-06-04 07:31:25
Recenzent: maja
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo udany zakup :)
ESPADRYLE 258B
Opublikowany: 2017-06-04 04:28:48
Recenzent: Barbara
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo dobra szybka obsługa. Atrakcyjny towar zgodny z opisem.
Sandały na koturnie  Gino Fabiani 357
Opublikowany: 2017-06-03 10:29:35
Recenzent: Alex
Ogólna
Styl
Jakość
Obsluga rzetelna i szybkie dostarczenie paczki do domu.Szkoda ,ze obuwie za male.
Sandały na rzepy Casu 3SD9072
Opublikowany: 2017-06-02 19:46:13
Recenzent: wm
Ogólna
Styl
Jakość
buty starannie wykończone.wszystko ok
Sandały Casu 9SD9118
Opublikowany: 2017-06-02 19:45:20
Recenzent: wm
Ogólna
Styl
Jakość
buty starannie wykończone.wszystko ok
SANDAŁY S.BARSKI 128-6
Opublikowany: 2017-06-02 16:10:17
Recenzent: Ewelina
Ogólna
Styl
Jakość
Wygodne, identyczne jak na zdjęciu ;) Polecam
Czółenka na słupku Sergio Leone1457
Opublikowany: 2017-06-02 13:41:15
Recenzent: Paulina
Ogólna
Styl
Jakość
obcas wysoki, ale punkt podparcia stopy we właściwym miejscu, cały dzień w tych butach (aktywnie) a nogi nie bolą, ładnie wyglądają na nodze, cena bardzo niska a jakość dobra
Trampki Casu 888-1
Opublikowany: 2017-06-02 13:38:38
Recenzent: Paulina
Ogólna
Styl
Jakość
wygodne, jakość przewyższa cenę
SANDAŁY CASU ZY030
Opublikowany: 2017-06-02 09:28:27
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Super produkt, taki jak zamawiałam.
Sandały na słupku Casu 301
Opublikowany: 2017-06-02 08:53:01
Recenzent: Grażyna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, wygodne mimo wysokiego słupka, polecam
SANDAŁY TAMARIS 1-28363-26
Opublikowany: 2017-06-02 07:33:55
Recenzent: Fanka butów
Ogólna
Styl
Jakość
Zdecydowanie polecam buty , jak również sklep. Rozmiarówka typowa, wygodne, ładne, "nie czuć" wysokości , tęgość w sam raz. Idealne do codziennego użytku a jednocześnie czuje sie elegancka i kobieca.
SANDAŁY TAMARIS 1-28363-26
Opublikowany: 2017-06-02 07:32:25
Recenzent: Fanka butów
Ogólna
Styl
Jakość
Buty świetne, sklep. też.:- ]] Rozmiar typowy, tęgość średnia, bardzo wygodne. Przy długości stopy 23cm, rozmiar 36 jest idealny. Nie czuć wysokości. Idealne na co dzień, a jednocześnie kobiece i "widoczne" I co im sie udało: wkładka sprawia komfort dla stopy w upały. Trochę za mało gumy na podeszwie na czubku.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 105