promocja-darmowa-dostawa-wielkanoc-2019-casu.pl

Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 118
Niebieskie mokasyny Sergio Leone MK721
Opublikowany: 2019-04-17 13:13:21
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, dobrze wykonane. Radzę brać rozmiar większy niż tradycyjny - noszę 38, kupiłam 39 i pasują idealnie.
Niebieskie mokasyny Sergio Leone MK721
Opublikowany: 2019-04-17 13:12:26
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, dobrze wykonane. Radzę brać rozmiar większy niż tradycyjny - noszę 38, kupiłam 39 i pasują idealnie.
Szare kapcie skórzane Casu 056
Opublikowany: 2019-04-16 19:04:13
Recenzent: Ela
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne kapciuszki ! Dzięki podanej dokładnej rozmiarówce , można dobrze dopasować kapcie do swojej stopy. Szybciutko przysłane . Polecam !
JAPONKI GABOR 43.712.68
Opublikowany: 2019-04-13 18:40:50
Recenzent: Violetta
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne i wygodne japonki . Polecam .Rozmiar prawidlowy.
Rude półbuty creepersy skórzane sznurowane wzór pantera Maciejka 3461A-29/00-5
Opublikowany: 2019-04-13 15:50:38
Recenzent: harli
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo fajne buty! Wygodne, lekkie i ładne. Jedynie paczka przyszła dziwnie pokiereszowana, ale poza tym wszystko super! Szybka dostawa i dobrze opisana rozmiarówka. Polecam (:
PÓLBUTY HELIOS 712
Opublikowany: 2019-04-12 12:54:35
Recenzent: Alka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne półbuty więcej jak na pięć. Szkoda, że nie ma już takich można by było zrobić powtórkę.
Czerwone mokasyny z kokardką Casu T19X1/R
Opublikowany: 2019-04-09 09:16:24
Recenzent: sawisia
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki bardzo wygodne. Prezentuja sie rewelacyjnie.
Zielone czółenka peep toe na szerokim ozdobnym słupku Sergio Leone PB133
Opublikowany: 2019-04-09 09:06:44
Recenzent: Bozena
Ogólna
Styl
Jakość
Super
Szare buty sportowe sneakersy sznurowane Casu 7-K591B
Opublikowany: 2019-04-08 08:54:04
Recenzent: BB
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, estetyczne, zamówiłam rozmiar większe . jestem zadowolona. polecam.
Czerwone buty sportowe sznurowane Casu 1903-4
Opublikowany: 2019-04-05 19:08:43
Recenzent: Julita
Ogólna
Styl
Jakość
Super.polecam
Różowe buty sportowe sznurowane Casu 1903-5
Opublikowany: 2019-04-05 19:07:53
Recenzent: Julita
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo fajne. Polecam
Czarne sneakersy na koturnie wiązane wstążką Casu TL65-1
Opublikowany: 2019-04-04 17:55:24
Recenzent: Aniqa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty stylowe wygodne zgrabnie wygladaja na nodze pasuja do wszystkich stylizacji. Najważniejsze że nie farbuja tak jak to bywa czasami z butami z zamszu. Rozmiar idealny.
Granatowe półbuty sportowe na rzepy Casu P-170
Opublikowany: 2019-04-01 10:27:38
Recenzent: iii
Ogólna
Styl
Jakość
fajne, podobają mi się i synkowi też przypadły do gustu
Czółenka na słupku Sergio Leone 1438
Opublikowany: 2019-03-31 13:34:58
Recenzent: Zosia
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki śliczne, obcas choć dość wysoki to bardzo wygodny. Polecam.
Białe baleriny skórzane ażurowe Casu DP142/19WH NV
Opublikowany: 2019-03-28 17:33:41
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
Mam te buty na wakacjach, bardzo miękkie, przewiewne i super wygodne, polecam szczerze.
Turkusowe botki wiosenne skórzane na słupku z ozdobnym sznurowaniem Maciejka 03938-36/00-5
Opublikowany: 2019-03-27 08:04:34
Recenzent: meg
Ogólna
Styl
Jakość
buty kolorystycznie super ALE NOS BUTA OCHYDA kto to zaprojektował, tracą cały urok przez te czuby.
SANDAŁY VERANO 1101
Opublikowany: 2019-03-19 14:21:00
Recenzent: Halisia
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są świetne, żywot moich zakupionych chyba 2 lata temu, może 3 się kończy. Cały czas daję się nabierać że w Casu są, ponieważ reklamy bez przerwy mi podrzucają te właśnie sandały. Więc albo zaopatrzcie w te buty sklep, albo wyrzućcie z reklamy jeśli ten model już się nie pojawi.
Różowe botki wiosenne skórzane na słupku z ozdobnym sznurowaniem Maciejka 03938-15/00-5
Opublikowany: 2019-03-18 12:34:14
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Absolutnie czaderskie!
Niebieskie czółenka peep toe na szerokim ozdobnym słupku Sergio Leone PB133
Opublikowany: 2019-03-15 21:42:29
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty, kolory intensywne, piękne. Buty bardzo stabilne. Kupiłam również beżowe. Z obu par jestem mega zadowolona. Obsługa sklepu szybka i sprawna. Polecam
Niebieskie czółenka peep toe na szerokim ozdobnym słupku Sergio Leone PB133
Opublikowany: 2019-03-08 21:42:04
Recenzent: Bożena
Ogólna
Styl
Jakość
Piękne,eleganckie, kolory identyczne jak na zdjęciu (niebieski kolor jeszcze ładniejszy w rzeczywistości),ekspresowa dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
CREEPERSY CASU 7TX-AI85792
Opublikowany: 2019-03-08 15:33:58
Recenzent: Iwona
Ogólna
Styl
Jakość
Jeszcze nigdy takiego bubla nie dostałam jak w przypadku tych butów. Jeden but w srodku brudny i klejony. Brzydko pachnie klejem i posypany talkiem czy czymś podobnym. Takich butów nikt by w stacjonarnym sklepie nie kupił więc zostały wcisniete przez sklep online z nadzieją że przejdą. Wielkie rozczarowanie sklepem. Juz więcej nie zamówię tutaj butów. Jest mi przykro bo trochę ich zamówiłam i było wszystko w porządku.
Szare mokasyny z kokardką Casu T19X1/DG
Opublikowany: 2019-03-08 09:26:14
Recenzent: kaka13
Ogólna
Styl
Jakość
wyglądają pięknie
Szare buty sportowe sneakersy na platformie sznurowane Casu 923
Opublikowany: 2019-03-05 20:17:26
Recenzent: ikis
Ogólna
Styl
Jakość
Wow, jestem pozytywnie zaskoczona, te buty są fantastyczne
Czarne buty sportowe sznurowane Casu U818-98
Opublikowany: 2019-03-01 17:06:50
Recenzent: Ihor
Ogólna
Styl
Jakość
pozornie dobre trampki, chcę zamówić
BALERINY LANQIER 38C460
Opublikowany: 2019-03-01 13:12:41
Recenzent: Olga
Ogólna
Styl
Jakość
To są najlepsze buty jakie miałam w ubiegłym roku miałam je na sobie każdego dnia od rana do wieczora. Przez pierwsze dwa dni lekko mnie cisnęły ale jak już dopasowały się do nogi to była bajka. Jestem nimi oczarowana. Szukam jeszcze czarnych do kompletu!
Beżowe botki wiosenne skórzane na słupku z ozdobnym sznurowaniem Maciejka 03938-07/00-5
Opublikowany: 2019-02-28 10:29:34
Recenzent: Bożena
Ogólna
Styl
Jakość
Są suuuper
Sandały skórzane Casu 1116
Opublikowany: 2019-02-26 17:29:39
Recenzent: Ewa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wspaniałe. Mam ogromne problemy zawsze z zakupem sandałów z uwagi na szeroką stopę i paluch koślawy. Sprawdzam kilka razy w miesiącu czy są może dostępne w rozmiarze 39. Kupiłabym kilka par po raz kolejny.
Czarne kozaki na słupku z ozdobnym suwakiem Sergio Leone KZ271
Opublikowany: 2019-02-21 20:50:50
Recenzent: Sylwia
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki są śliczne, bardzo wygodne, solidnie wykonane. Rozmiar się zgadza - mierzony wg wkładki. Szybka przesyłka. Polecam!
Beżowe czółenka na słupku lakierowane Casu  DP32/16BE
Opublikowany: 2019-02-20 18:13:27
Recenzent: ag
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne niespotykane. Przykuwają wzrok i są wygodne pomimo sztucznego tworzywa z jakiego są wykonane.
KLAPKI VINCEZA R14-D-KL-153
Opublikowany: 2019-02-20 11:10:01
Recenzent: Rogal
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne, mocne klapki
CZÓŁENKA KANIOWSKI K-1570
Opublikowany: 2019-02-14 12:06:43
Recenzent: damapik
Ogólna
Styl
Jakość
najlepsze buty jakie kiedykolwiek nosiłam. przetańczona cała noc i zero bólu stóp!!!
CZÓŁENKA GALANT 4198
Opublikowany: 2019-02-05 06:49:40
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Dwa lata i wciąż jak nowe Mega wygodne
Czarne trzewiki sznurowane z futerkiem Casu DD1879-1
Opublikowany: 2019-01-29 10:28:18
Recenzent: swistak
Ogólna
Styl
Jakość
szybkość realizacji i wysyłki. Kurier na 100% Jedyny minus to połączenia telefoniczne. POLECAM FIRMĘ.
TRAMPKI PEPE JEANS PLS30001
Opublikowany: 2019-01-26 08:42:11
Recenzent: Alina
Ogólna
Styl
Jakość
Świetny materiał i bardzo wygodne trampki.
Beżowe czółenka szpilki skórzane peep toe Casu 7050/203
Opublikowany: 2019-01-24 20:32:39
Recenzent: Klb
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo polecam, piękne obuwie!
Granatowe mokasyny z kokardką S.Barski BZY-32
Opublikowany: 2019-01-24 16:22:08
Recenzent: Bożena
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne.
BOTKI MACIEJKA 01584
Opublikowany: 2019-01-22 15:24:21
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Jak wszystkie buty Maciejka wykonanie rewelacyjne. Bardzo ładnie wyglądają na stopie. Rozmiar standardowy. Polecam.
Granatowe mokasyny z kokardką S.Barski BZY-X3
Opublikowany: 2019-01-22 15:21:24
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Bardzo ładnie przylegają do stopy. Rozmiar standardowy.
Czarne trampki na rzepy  American AMERICAN LH-18-DSTC-01/02
Opublikowany: 2019-01-18 14:55:08
Recenzent: Wiesława
Ogólna
Styl
Jakość
Trampki są super
Czarne trzewiki sznurowane Casu HJK015A
Opublikowany: 2019-01-18 10:26:31
Recenzent: mesjekonrad
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko w porządku i zgodnie z oczekiwaniami. Pozdrawiam
Sneakery Jezzi 91Z6SP5718
Opublikowany: 2019-01-18 09:36:40
Recenzent: Anna
Ogólna
Styl
Jakość
Buty są bardzo ładne wizualnie, ale niestety materiał, z którego jest wykonana podeszwa to jakiś absurd. Podeszwa wygląda na elastyczną, ale to kawał sztywnego plastiku, który praktycznie nie odkształca się po spotkaniu z podłożem. To zdecydowanie obniża komfort noszenia butów, bo stopa jest jak w drewniaku. Buty nadane do zwrotu, właśnie ze tę koszmarną podeszwę. Gdyby była elastyczna, wówczas dałabym po 5.
Szare buty sportowe sznurowane Casu D7048-16
Opublikowany: 2019-01-16 14:07:22
Recenzent: Joanna
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam!
Czarne kozaki za kolano na słupku Casu D18X12/B
Opublikowany: 2019-01-08 05:40:11
Recenzent: Balbina
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki są przepiękne. Bardzo dobrze wykonane, stabilne i komfortowe. Mają zamek dla wygodnego zakładania a sama cholewka na moich nogach jest dopasowana ale też elastyczna, nie krępuje ruchów. Na suchą i lekką zimę w sam raz. Jedne z moich ulubionych butów!
PÓŁBUTY ENZO 567
Opublikowany: 2019-01-07 10:16:48
Recenzent: AntBog
Ogólna
Styl
Jakość
Buty zgodne z opisem, styl taki, jaki mi odpowiada, jakość bez zarzutu
BOTKI LANQIER 35C38
Opublikowany: 2019-01-07 06:51:47
Recenzent: Elżbieta
Ogólna
Styl
Jakość
Jestem zachwycona realizacją zamówienia Botki są rewelacyjne , bardzo wygodne drobny minus to kolor na zdjęciu odbiega od rzeczywistego moim zdaniem wypadają o pół numera mniejsze chętnie kupiła bym sobie jeszcze takie w czerni i w popielu
Czarne kozaki za kolano z nitami Casu 2018-9
Opublikowany: 2019-01-04 09:42:11
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
Czarne czółenka skórzane na niskim słupku z paskiem wokół kostki Casu 558
Opublikowany: 2019-01-03 17:05:13
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki super.Mega wygodne i wykonanie solidne.Warte tej ceny.
KOZAKI CASU B55
Opublikowany: 2018-12-20 16:32:55
Recenzent: Aneta
Ogólna
Styl
Jakość
Kozaki super. Zamówiłam dwie pary. Super jakość. Ekstra kontakt. Polecam w 100%.
Beżowe kapcie Casu M-K-12
Opublikowany: 2018-12-19 11:30:56
Recenzent: Janusz
Ogólna
Styl
Jakość
Godne polecenia ze względu na jakość wykonania . Jeszcze nie używałem.
SZPILKI BIG STAR S274660
Opublikowany: 2018-12-15 21:12:42
Recenzent: Dana
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo dobrej jakości, rozmiar standardowy, wyprofilowane a przez to bardzo wygodne. Polecam
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzedni
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 118