Recenzje Produktów

na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 98
BOTKI ŁUKBUT 1189
Opublikowany: 2017-03-18 18:05:12
Recenzent: Margolcia
Ogólna
Styl
Jakość
Super sklep. Błyskawiczna wysyłka, informacja na bieżąco, towar świetnie zapakowany. A buty wygodne, miękkie i numeracja zgodna z noszonym rozmiarem. Polecam.
TRAMPKI BIG STAR V274563
Opublikowany: 2017-03-18 15:14:31
Recenzent: Monia
Ogólna
Styl
Jakość
Trampki śliczne, wygodne. Dostawa expresowa :)
Półbuty skórzane sznurowane Casu 334
Opublikowany: 2017-03-18 14:46:22
Recenzent: stko5
Ogólna
Styl
Jakość
buty godne polecenia
TRAMPKI CASU 4TX-Q086027E
Opublikowany: 2017-03-18 13:29:47
Recenzent: Mnemonic
Ogólna
Styl
Jakość
Polecam
TRAMPKI CASU 4TX-Q086027E
Opublikowany: 2017-03-18 13:29:02
Recenzent: Mnemonic
Ogólna
Styl
Jakość
Świetne, wygodne, polecam
CZÓŁENKA SERGIO LEONE 1438
Opublikowany: 2017-03-18 10:17:31
Recenzent: IZABELA
Ogólna
Styl
Jakość
Wszystko przebiegło pomyślnie
PÓŁBUTY CASU C349
Opublikowany: 2017-03-18 09:59:03
Recenzent: Anita
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo fajne i eleganckie Synek zadowolony i mama też. Polecam
KLAPKI LANQIER 28C523
Opublikowany: 2017-03-18 09:51:36
Recenzent: Lena
Ogólna
Styl
Jakość
Klapki bardzo wygodne, wyjątkowo estetyczne wykonanie ,bardzo szybka realizacja zamowienia . Kupować rozmiar większy. Jestem bardzo zadowolona.
SANDAŁY CASU 3937
Opublikowany: 2017-03-17 18:46:07
Recenzent: Gosia
Ogólna
Styl
Jakość
super wygodne sandały
BOTKI S.BARSKI 1667-E12
Opublikowany: 2017-03-17 15:53:01
Recenzent: A.
Ogólna
Styl
Jakość
Botki super, nie za masywne, pasują do wielu rzeczy. Rozmiarówka trochę dziwna, nie pokrywa się z tabelą, bo noszę standardowe 38, a tutaj 37 jest dobre.
CREEPERSY CASU XY16293
Opublikowany: 2017-03-17 11:57:04
Recenzent: joanna
Ogólna
Styl
Jakość
buty bardzo fajne
SZPILKI SERGIO LEONE 1382
Opublikowany: 2017-03-17 08:36:16
Recenzent: agaszew
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo fajne buciki.błyskawiczna wysyłka i supercena
BOTKI JEZZI AM60-20
Opublikowany: 2017-03-16 13:08:12
Recenzent: Lilia
Ogólna
Styl
Jakość
Botki identyczne jak w opisie, bardzo fajne, szybka przesyłka, polecam
BOTKI SERGIO LEONE 21877
Opublikowany: 2017-03-16 12:48:30
Recenzent: janina
Ogólna
Styl
Jakość
zgodne z rozmiarem wygodne
CZÓŁENKA PITILLOS 1645
Opublikowany: 2017-03-15 21:34:49
Recenzent: lidia
Ogólna
Styl
Jakość
Butki bardzo ładne i wygodne. Miękka wkładka podnosi komfort chodzenia. Mam szerszą stopę i nie wszystkie buty mi pasują a te są super.
SPORTOWE AS159
Opublikowany: 2017-03-15 10:58:11
Recenzent: Mariola
Ogólna
Styl
Jakość
Ładne, lekkie i dobrze wykonane buciki.
TRAMPKI MB-360-1
Opublikowany: 2017-03-15 07:22:38
Recenzent: angelalu
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne z tym ze rozmiar trochę zaniżony. Pozdrawiam :)
SPORTOWE CASU 7A-HG85912E
Opublikowany: 2017-03-15 06:21:49
Recenzent: Sandi89
Ogólna
Styl
Jakość
Buty przyszly szybko, w srode zamowione w piatek juz mialam je w rekach. Zgodne z opisem i w super stylu. Jakosc jak narazie bez zarzutow. Wszystko jak najbardziej na duzy PLUS :-)
CZÓŁENKA GÓRAL 606
Opublikowany: 2017-03-14 20:43:59
Recenzent: Teresa
Ogólna
Styl
Jakość
Buty wygodne, skórka mięciutka. Ogólnie OK
BOTKI CASU BL49B
Opublikowany: 2017-03-14 19:11:28
Recenzent: edolot
Ogólna
Styl
Jakość
buty godne polecenia
SNEAKERSY CASU JK52
Opublikowany: 2017-03-14 13:34:36
Recenzent: Renata
Ogólna
Styl
Jakość
Witam, buty piękne i wygodne. Polecam!!!
JAPONKI LAMELIA 38C131
Opublikowany: 2017-03-14 12:29:14
Recenzent: magda
Ogólna
Styl
Jakość
Fajne japonki, wypadają trochę mniejsze
Trzewiki Casu 1F-DY8600V
Opublikowany: 2017-03-14 09:40:52
Recenzent: Adrian
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki dla córki Rewelacja! Szybka przesyłka. Polecam !
PÓŁBUTY RIEKER 46364
Opublikowany: 2017-03-14 09:29:37
Recenzent: Yuliya
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i dobrze wykonane. Uwielbiam tego producenta, buty zawsze dobrej jakosci.
SANDAŁY KORDEL 546
Opublikowany: 2017-03-14 08:17:38
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo ładne polecam
Czółenka ażurowe S.Barski L83601
Opublikowany: 2017-03-14 08:14:22
Recenzent: Marzena
Ogólna
Styl
Jakość
bardzo ładne polecam
SPORTOWE H1003
Opublikowany: 2017-03-14 07:40:03
Recenzent: Monikamonika707
Ogólna
Styl
Jakość
buty super, ale rozmiar 45 jest tak jakby 44, więc proponuje zakupować o numer większe :-)
MOKASYNY CASU C-147
Opublikowany: 2017-03-14 05:58:09
Recenzent: kama
Ogólna
Styl
Jakość
Buciki są ładne, mam nadziej ze do alby będą pasowały. Syn, który zawsze wymyśla przy butach był bardzo zadowolony .
ESPADRYLE TAMARIS 1-23623-26
Opublikowany: 2017-03-13 21:47:49
Recenzent: MirkaT
Ogólna
Styl
Jakość
opis i zdjęcie butów potwierdziły się w realu. Łatwy zakup i dostawa. Polecam.
BOTKI CASU 020
Opublikowany: 2017-03-13 20:14:44
Recenzent: Liliana
Ogólna
Styl
Jakość
Buty jednym słowem REWELACJA! Bardzo wygodne, rozmiar zgodny z tym co się nosi, materiał z jakiego wykonane; świetny! Doskonale pasują do jeansów jak i sukienek. Świetny, niewysoki obcas nadaje się do codziennych wypraw po mieście, Dla mnie mega super!!!
Czółenka czerwone na platformnie Jezzi AF25-25
Opublikowany: 2017-03-13 18:40:27
Recenzent: klientka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne czółenka,wygodne ,eleganckie.Dostawa szybka polecam
SANDAŁY PITILLOS 2123
Opublikowany: 2017-03-13 18:38:26
Recenzent: Ja La Butki
Ogólna
Styl
Jakość
Butki cudo. Piękne, eleganckie, rozmiar 39 trafia w punkt. Świetnie prezentują się na stopie i co ważme ukrywają halluksa. Piekny czerwony kolor.
SANDAŁY PITILLOS 2123
Opublikowany: 2017-03-13 18:33:08
Recenzent: HaLa
Ogólna
Styl
Jakość
Butki cudo. Leciutkie, eleganckie,rosmiar 39 trafia w punkt, bardzo efektowne na stopie i ukrywają halluksa co niezmiernie ważne. Jestem też zachwycona pięknym czerwonym CLOkolorem
CZÓŁENKA NEŚCIOR 75-K
Opublikowany: 2017-03-13 16:51:55
Recenzent: Maria
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo ładne, zgrabne i póki co wygodne. No i cena atrakcyjna jak za buty ze skóry. Polecam!
CZÓŁENKA MONNARI BUT0151
Opublikowany: 2017-03-13 15:32:42
Recenzent: Teresa
Ogólna
Styl
Jakość
Udany zakup. Polecam.
SZPILKI CASU E421
Opublikowany: 2017-03-13 15:26:03
Recenzent: Beata
Ogólna
Styl
Jakość
Pantofelki bardzo eleganckie, piękny odcień czerwieni, wysokość obcasa odpowiednia ( nie za wysoki i nie za niski), udany zakup. Polecam
ESPADRYLE 258B
Opublikowany: 2017-03-13 10:27:51
Recenzent: ewa
Ogólna
Styl
Jakość
super buciki ale rozmiar 28 trochę duży na moją córcie więc kupuję drugą parę mniejszą;)
SLIP ON CASU 1929
Opublikowany: 2017-03-13 09:06:16
Recenzent: Jadzka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne buciki
BOTKI CASU 1075
Opublikowany: 2017-03-12 17:21:45
Recenzent: joanna
Ogólna
Styl
Jakość
botki pierwsza klasa, rozmiarówka się zgadza z opisem jakość bez zarzutów polecam
SNEAKERSY CASU 5LL424
Opublikowany: 2017-03-12 17:15:39
Recenzent: Julka
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo ładne i wygodne.Polecam
Wizytowe Casu 5KM-214
Opublikowany: 2017-03-12 16:31:43
Recenzent: Marta
Ogólna
Styl
Jakość
Buty bardzo eleganckie, dobrze wykonane, praktyczna sprzączka.
Półbuty skórzane sznurowane Casu 334
Opublikowany: 2017-03-12 15:31:18
Recenzent: Jerzyk
Ogólna
Styl
Jakość
Obuwie wygodne, szybka dostawa.
BOTKI CASU 264
Opublikowany: 2017-03-12 13:24:23
Recenzent: Paweł
Ogólna
Styl
Jakość
buty zgodne z opisem. Dobra obsługa, wszystko w najlepszym porządku
TOREBKA 1823
Opublikowany: 2017-03-12 11:21:05
Recenzent: Ania
Ogólna
Styl
Jakość
Torebkę otrzymałam w bardzo krótkim terminie, co było dla mnie miłym zaskoczeniem. Natomiast zaraz po rozpakowaniu zauważyłam na torebce niewielkie zabrudzenie, które udało się usunąć. Poza tym produkt ogólnie oceniam na 4 gwiazdki.
PÓŁBUTY CASU MXC9336-L
Opublikowany: 2017-03-12 09:32:48
Recenzent: Jerry
Ogólna
Styl
Jakość
Super buty za tą cenę. To już drugie i jestem z nich bardzo zadowolony.
BALERINY GABOR 46.402.78
Opublikowany: 2017-03-11 21:06:54
Recenzent: Monika
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne
SANDAŁY RIEKER 68851
Opublikowany: 2017-03-11 19:27:30
Recenzent: Basia
Ogólna
Styl
Jakość
Bardzo wygodne i estetyczne sandały. Za tę cenę naprawdę warto.
PÓŁBUTY CASU 271
Opublikowany: 2017-03-11 19:16:13
Recenzent: Bella
Ogólna
Styl
Jakość
Czółenka z paseczkiem super,ładne,wygodne.Nawet na szerszą stopę, {tabela rozmiaru przy danym produkcie bardzo ulatwia dokonanie wyboru rozmiaru} Cena atrakcyjna. Sklep na wysokim poziomie.
SANDAŁY CASU IGD971-F14
Opublikowany: 2017-03-11 19:03:46
Recenzent: Bella
Ogólna
Styl
Jakość
Buty trzymają rozmiar 39 to 25cm dlugość stopy.Dobrze leżą na stopie,Ladnie wycięte.atrakcyjna cena,stabilny obcas.polecam.Obsługa błyskawiczna.
KLAPKI LANQIER 38C530
Opublikowany: 2017-03-11 18:52:08
Recenzent: zosia
Ogólna
Styl
Jakość
klapki są ładne, dobrze wykonane jakość świetna. minus to rozmiar niezgodny z opisem, numeracja jest zaniżona nr 40 to 38, 39. odsyłam z przykrością.
na stronę

Produkty 1 do 50

  1. ‹ Poprzednie
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. ...
  8. 98